Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

berek :) Jak ładnie :D ostatni mówi na przywitanie \"bry\":D

A to nie ładnie :( juz myślałam że coś jest :( ale naprawdę nic a nic ?:( To niedługo dwa tygodnie ,chyba czas aby sie coś ruszyło :( kurde no A może jest jakaś mała iskierka nadziei ?:O

Ryjku trzeba Miseczkę wziąć na ciężki gilgotanie. Od razu się jej światopogląd rozjaśni ;)

ehh Ryjeczku patrzac na to obiektywnie, wiem, ze nie ma juz szans na nic... ale wiesz, w serduszku nadal jakas tam mala iskierka nadziei pozostaje... ale taka naiwna ta nadzieja. sama nie wierze w to wszystko, moze to jakis chory sen? prosze obudzcie mnie 😭 Phill :D lubie laskotki :classic_cool:

O kurde Misska ja w to nie chcę uwierzyć :(przez ciebie nie mogę spać po nocach ,ciągle myślę \"a może jednak \"przez to tu do ciebie napisałam bo mnie już nosiło :Onie gniewaj się 👄 Z wakacjami też nic nie wiadomo ? Phill wiesz ja sądzę ,że muszę chyba porządnie przeszukać net i tu naszej Miseczce zapodać odrobinę humoru :O a wiecie ,że ja to humor mam hohoho:classic_cool::Dwięc trzymać sie ramy bo jak znajdę jakąś perełkę to Miseczka spadniesz z krzesełeczka :D ale gili gili ci zrobimy :classic_cool: Gili gili gili gili wieś ta wio !!! :D Moje pytanko z jednych urojonych :O Czy znajdzie sie ktoś chętny ,by wykopać mi chrzan na łące ?:D Do ogórków potrzebuję :O no plisss:O Ach kurcze zapomniałam ,czyli mogę już fotosik oblecieć ?:D

Gość czacha
Ja też tak miałam :( tyle że ja czekałam a on...on zaczął się łamać ,nic nie mówiłam na rozmowy na gg z innymi ,prosiłam tylko by z umiarem to wszytko było ..a on ...wciągnął się ...zapomniał że ja ....ja jestem jeszcze ....czekam ...kocham ....tęsknie .... ...jak dobrze ,że macie tego kogoś....za kim tęsknić możecie ,ale wiecie ,że w końcu będziecie razem ....ja już nie mam nic ....jestem sama ..ja i moja tęsknota i tylko moja miłość...szkoda że tylko moja ,ze tylko ja tak czuję ....

Fiu fiu fiu :O była burza ,były pioruny :O i potem karetka ,straż ,straż ,policja ,że tez mieszkam blisko straży :O ten wyjec ich :O matko nie do zniesienia tak wył :O już mi się słabo robi :O Za to jest chłodniej ,o wiele chłodniej ,taka fala deszczu poszła ,że dachówki nam z dachu spadły :O jakby tak na kogoś to spadło ,matko głowa przecięta na pół :O aż strach myśleć :O

Mam juz wszytko :classic_cool: mam chrzan (bo sie kurde was o pomoc doprosić nie mogłam :O)mam fasolkę szparagową ,którą sobie własnie zjadam po chamsku bez ziemniaków :classic_cool: mam napój lemonkowy Max:classic_cool:mam co nie co :D Mam mam .gg tylko uruchomię bo zapomniałam :D i tlena tez zapomniałam włączyć :O

mmmmm:classic_cool:jakie boskie powietrze w mym miasteczku przywiało :classic_cool: to nic że piorun uderzył :O to nic ze pół miasta zalało :O Tylko to powietrze ,takie rześkie ,chłodne ...wilgotne ,jak mi tego brakowało ,ten chłód ...o żesz cholera jasna jakie boskie uczucie włada mym ciałem ,niczym jazda na kole w kształcie rombu :classic_cool::D cziki cziki cziki ta !!!! jest fajnie :D

U mnie tylko grzmiało. Ale jak wstałem i się zaciągnąłem tym luftem :):):):):) Dzień dobry wszystkim :)

Gość ryjekkkk
Hejże ho 🖐️ :D Kot chce fajne powietrze ?:D mam pełno fajnego ,rześkiego powietrza :D Troszke noc miałam nie przespaną bo jakieś chłopaczki rządziły na rynku :O darli mordę co pół godziny "Wstawać do roboty lenie !!":O o 4 nad ranem ostatni raz ludzi budzili ,chyba ktoś sie wkurzył i po policję zadzwonił :Dhehehe:D

:D o nie zauważyłam:D no tak kot chce świeże powietrze ,kto da kotu powietrza ?:D kotem nie może oddychać :D ratujcie kotka !!! Reanimacja !!!! Usta usta pomogą 👄:D

Ryjku powieś kota na balkonie;) Się chłopak wywietrzy ;) Kurcze coś bym wam powiedział, ale boję się że zapeszę.

No ,ale jak to zapeszysz ?:( przecież my nikomu źle nie życzymy ,bynajmniej ja :( Mów :O już ty bez powodu nie siedziałeś ostatnio tak cicho :O gadaj co tam dobrego cie czeka :D Obiecuje ,że nie będę zazdrościć :D żeby nie zapeszyć :D Kotek żyje :D usta usta pomogły :D

No jest jedna fajna sprawa, ale jeszcze nie załatwiona. I boję się że jak się pochwalę to nie wyjdzie. Ale jest pięknie:) Full prowincja :)

O żesz ty :D jestem na granicy zazdrości :D ale trzymam się obiecałam ,nie zapeszam :D Kurcze fajnie masz :)

Doooooooooooobry dzien 🌼 :D Ja tylko na sek(s)unde;) Ide zaraz pakowac sie a tak mi sie nie chce,ze matko swieta:O:P Jutro o tej godz.bede gdzies tam w PL a wyjezdzam po 7 rano.......przyszlam sie pozegnac! Odezwe sie jak wroce a kiedy to bedzie to ciul go wie:P:P:P No coz.....mam nadzieje,ze u Was bedzie ok a nawet wiecej niz ok!!!!! Bede tesknic:D papapapapapa 😘 😘 PS.Nie przeczytalam co pisaliscie jak mnie nie bylo ale...no nie mam na to czassu:O:O:O:O

Angel :D szerokiej drogi :D nie zapomnij wysłać nam pocztówki z \"wakacji \":D Będziemy tęsknić 👄:)