Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

\"Dzwonię do kolegi, co słychać kolego. A on sokiem od ogórków trochę się ten tego\" :) cytat na dzisiejszy poranek :)

Dziendoberek:P philozoph hehe dobry ten cytat:D czekoladko to Ty mialas czarne wlosy, dalas blond farbe na nie i wyszedl Ci ttaki jaki teraz masz czy cos zle zalapalam???:O Kurcze, ja dalam ta oberzyne i ledwo co widac i nie ktorzy sadza,ze mam czarne wlosy a ja chce braz!!!! Ja tez mam naturalny taki jak Ty czekoladko:P Porobione sa fotki z koncertu Lez?:P Pozdrawiam :D Milego dnia:P

Chcecie grzyby???:P Moi starsi dzis pojechali na grzyby! Szook:P:P:P Szybko wysyp jest tego roku:P ryjku a kuku hehe;););) 🖐️

dobry :classic_cool: wlasnie zwleklam tylek z wyra :classic_cool: Phill dzieki za cytat, ale bardziej przydalby mi sie ten sok od ogorkow :D :o Angel ja poprosze troszke grzybkow, ale najlepiej to juz zaprawionych w occie :D Ryjek a kuku smyru smyru :classic_cool: :D

Miss 🖐️ :D Hehehe spioch;) Ja wstalam okolo 9:):):):) Grzybko w occie tez mam.....sa w piwnicy,idz i sobie wez:P Z cena dogadamy sie jakos ehehehehe;););) U mnie jest jakas imprezka w city ale ja nie ide...za goraco a poza tym nie lubie tlumow:) Philll tak mi sie spodobal ten cytat,ze dalam go sobie jako opis na gg ...ok czy nie ok?:)

Angel ale ja poszlam spac cos kolo 4 nad ranem :D a tak dla przypomnienia - to jutro is monday, wiec mozesz znow skrasc moj napis z t-shirta :classic_cool: :D ide do Ciebie po te grzybki :classic_cool: uwielbiam! :)

He he Aniołku musiał się spodobać:) Wszyscy kochają \"Old Porębę\" (autora) tylko nie wszyscy o nim słyszeli :)

ech.....Miss tylko nie pisz,ze do 4 siedzialas na necie:P Ja okolo 3 poszlam spac:P hehe no wiem,ze jutro jest poniedz.bo mam jechac do hgospital aby sprawdzili mi reke czy jest ok ale nie wiem czy pojade bo dzis kiepsko sie czuje a lekarz pewnie tlyko pomacha moja reka i tyle:P:P Old Poreba...zaraz poszukam w necie jakies info:) Ja juz musze isc.......mileego dnia:D

philozoph hehe wiem,ze to ksywka ale dzieki za info...wyskoczylo mi w necie imie i nazw.tego faceta:D ok zzzzmykam.....pa:D

A kuku po raz drugi :D Teraz ja sobie posiedze troszkę na necie :classic_cool: Misska jak ty mnie ładnie smyrasz :classic_cool: aż miło się zrobiło :classic_cool:mmmmm...:D Koniecznie muszę skomentować zdjęcia Philla :classic_cool: Philll niu niu niu ty podglądywaczu jeden:D Ja grzybów to się już najadłam w tym roku za dziesięciu ,ale nie dane mi bylo zeżreć kilku \"sów \"muszę się wybrać w któryś dzień na łąkę i pewnie zbiorę kilka sztuk tych pyszniutkich grzybków :D a kto z was lubi boczniaki ? One też są dobre :) Trza troszkę porozrabiać na kafe :D ubieram pomarańczową pidżamke :classic_cool::D

Come back:D ...ale sie dzis nazarlam:O nie cierpie weekendow bo tedy duzo jem:P Ech...ale u mnie jest goraco!!!! ryjkkku \"sów\"??

aa kaznie panierowane uwielbiam!!! lepsze od kotletow:D a dzis to ja jadlam golabki:P i od jutra dietka cuud hehehe;) ide po ptasie mleczko chcesz potworku slodyczy?;);)

Napisze tak jak kumpel mojego micha wczoraj napisał :D"kcem" :D hłehłe hłe :D

Ja ci czekolada nie pomogę :D mam grzyby ,ale ususzone i w słoiczkach :D chyba ,ze lubisz suszone pochrupać to ci dam :D wiesz coś a'la czipsy grzybowe :D Czekolada to na n-k zdjęcie to po rozjasnieniu drugi raz czy jak ?:) bo to co tu wkleiłaś to miałaś czerwone czy tam rudawe a na n-k widziałam ze prawie żółte :Da tak w ogóle to masz jeszcze włosy na glowie bo chyba z deczka przesoliłaś z tymi eksperymentami ?:O Pamiętam jak moja stara chciał sobie zrobić takie kurewsko rude czy tam miedziane :O miała ciemny brąz ,siora jej rozjaśniła (pierwsze poczynania mojej siory w sferze farbowania ):Owyszło tak stara" miała "włosy do ramion po rozjasnieniu zostały długości zapałki :D:Ono i pomarańczowe wyszły :O pamiętam jak biegłam do sklepu w niedzielę i kupowałam zwykłą ziołową henne do włosów jakiś brąz czy cos :O matko boska starej wypadły prawie wszystkie włosy .przez miesiąc chodziła w chuście :D A gdzie jest Misska ?

witaj czekoladko:)Teraz to wszystko rozumie:D hehe no to bierzcie co chcecie...grzyby,slodycze;) Ech....wyciagaja mnie do city ale ja twardo mowie nie chociaz ruch by mi pomogl:P

No w końcu kurde bom się z deczka zdenerwowała :D Znów piłaś ? bo coś piwskiem zalatuje :D jeszcze jakies smrody po chipsach musztardowych czuć :D