Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

aaaaa wiecie o tym,ze krol popu Michael Jackson nie żyje:O zdeczka zszokowala mnie ta wiadomosc pomimo,ze nie jestem Jego fanka:P..chyba,ze to glupi dowcip...

aaa czyli to twardy fakt,ze nie zyje...tez kiedys lubilam Jego muzyke ale to bylo moze ze sto lat temu.....mial tylko 50 lat ale za to jak wyniszczyl swoj organizm:O masakiejra

Cześć wam :) a mi nie jest smutno bo przyznam bez bicia ,że jakoś jego muzyka nie przemawiała do mnie ani jego osiągnięcia :) dziwi mnie jedno dlaczego w tak młodym wieku zmarł bo raczej do normalnych rzeczy to nie należy :)podoba mi sie pare jego kawałków ,ale nic poza tym ,jest czy raczej był nazbyt ekscentryczny sam w sobie i nigdy nie potrafiłam zrozumieć poco ta cała szopka z wybielaniem ,z maskami i ogólnie całokształt :) Jednak Misseczka jak ci tak smutno to ja tule cię z całych sił i pogłaskam cię ładnie bo wiem ,że każdy ma tam swojego idola i nie mam zamiaru naśmiewać sie z czyjego smutku :) Nie wiem dziewczyny co wam jest :O takie jakieś jesteście zdołowane :O te noce nie przespane ?:O czy wy sie czasem z czegoś cieszycie ?:O Ja myślałam ,że wpadnę tu z dobrym humorem ,dziewczyny tez bedą w formie a tu wygląda na to ,ze tylko ja i Phill(adendron ):Dmamy pyszczki uśmiechnięte :O

ryjkkkku hello:) "" Nie wiem dziewczyny co wam jest takie jakieś jesteście zdołowane te noce nie przespane ?"" no wiesz...ja mam pare spraw ,ktore zmywaja mi sen z powiek:O:O:O w ogole szkoda o tym gadac, pisac......:P:P:P ""czy wy sie czasem z czegoś cieszycie ?"" ja sie dzien w dzien ciesze tylko noce mnie przytlaczaja i sklaniaja do rozmyslen:P Poooooozdro :D

Ryjeczku ja tez ostatnio mam takie sprawy, ktore powoduja, ze mam nastroj taki a nie inny, czyli smutny, zdolowany, nie spie, bo rozmyslam.... ale nie lubi sie wywnetrzac, a juz na pewno nie tu, na forum gdzie przeczytac to moze kazdy... zreszta nie lubie tez zawracac innym glowy swoimi problemami :) ale jest mi zle, tyle Wam powiem Kochani....

Heh wcieło mi posta :) Misska najważniejsze by być zdrowym ,bez tego to nic nie przeskoczysz ,z niczym nie dasz rady a problemy zawsze się rozwiąże prędzej czy później wyjście sie znajdzie ,mówię ci stokrotko nie smuć się . No to jeszcze po buziaku 👄:)

Ryjek ja wiem, ze najwazniejsze jest zdrowie (ktorego swoja droga tez mi brakuje), ale jak nie myslec o czyms co sprawia bol.... jak nie martwic sie, gdy wali sie swiat ( a przynajmnniej w danej chwili tak nam sie wydaje) .... kazdy ma swoje problemy, ktore jemu wydaja sie ogromne, a innym moga wydac sie smieszne... no tak to juz jest :) nie wiem czy jeszcze pasuje do tematu tego topiku... tylko tyle - a jednak tak wiele.

Misska :( ale chyba nie ten tego no :( pisać chyba możesz z nami na byle jakie tematy nie ?:( a temat to temat ,ważniejsze jest to że sie poznaliśmy i ten tego takie tam słodkości :( Kurde mowę mi odebrało ,ale tylko na moment :O Ja tam nigdzie słonce nie napisałam ,ze masz małe problemy i dobrze wiem że dla kogoś kto je ma są one ogromne bo ja sama po sobie wiem jak to jest :O Chcesz pomarudzić to marudź my tu mamy swoje prawa a temat możemy zaraz zapodać inny :O Tylko mi stąd nie odchodź kurwa mac :O bo będę ryczała dnie i noce:O Chcesz to odpocznij sobie ,czy tam pobądź sam na sam:( Phill widzisz jak sie przytulaśnie zrobiło :O zaraz będziemy sie tulić i wyć do poduchy i smarkać sobie na rękawy :O

Auuuuuuuuuu!!!!!Auuuuuuuuu!!!!:D A mojego micha jak nie ma tak nie ma :O pojechał do Czekolady (:D) na jeden dzień i czekam, kurde czekam :O a telefon mu chyba padł bo nie osiągalny :O kurde obiad ostygł, trza powoli kolację robić a tu nadal nie ma tego mojego podróżnika :(

Ryjek a swoja droga ja wcale nie zamierzam ten tego :D no chyba, ze mnie sami stad wytentegujecie :D :o musze sie tylko troszke pozbierac i uporac z myslami, zeby Wam tu ciagle nie smecic :(

Auuuuuuuuuuuuu, Auuuuuuuuuuuu, Miss to ty ten tego te myśli ten tego a My ci ten tego pomożemy ten tego ;)

🌼 dobry dzien krejzole:D🌼 ...a ja dzis mam lepszy humor niz wczoraj:D no ale jest dopiero po 7 rano,zobaczymy jak bedzie dalej:P:P:P Missss mam nadzieje,ze Ty tez masz lepszy humor niz wczoraj bo obie wczoraj dolowalysmy sie.... www.OdszedlKrol.1k.pl

Auuuuuuuuu Auuuuuuuuuuuuu:D wyjec przyszedł :D Ledwo napisałam wczoraj posta a mój Indiana Jones przyjechał :D Podobno u Czekolady lało jak cholera :D Misska ja tam nigdy w życiu ciebie stąd ,ten tego :O ja sie obawiałam ,ze ten tego sama nie chcesz już :O Dobrze że zostaniesz ❤️ i nie smutaj się,to tylko potrzeba czasu by dojść do siebie 👄 całuski ,całuski ,całuski :D A mój michu jedzie jutro nad morze znów :( caaaały tydzień go nie będzie :( wiecie co to oznacza ?:O że was pomęczę przez błogie siedem dni :D hehehe:D U mnie sie rozpadało i tak siąpi sobie ,dobrze ,że już po zakupach jestem :O udało mi sie z rana wyskoczyć zanim sie rozpadało :D No to co po kawencji wypijemy ? rozpuszczalkę mam :D

czesc wyjcu;) ja juz dawno po kawce bo wstalam bardzo wczesnie i poszlam od razu do kompa bo musialam cos sprawdzic i tearz powrocilam ale nie wiem na jaki czas:P hehehe powiadasz,ze bedziesz Nas meczyla przez kolejne 7 dni?;););)

Gość bolało
No a co ? Pomęczę was troszkę to będziecie lepiej spali :D Wiecie co ? wczoraj patrzyłam na necie na książki dla moich dzieciaków i powiem wam ,że 140 zł zaoszczędzę na książkach :D a do tego 15 % zniżki jeszcze minus 24 zł przesyłka :O ale co tam i tak taniej ,będę mogła kupić małej wymarzony plecak z konikami pony:D hłe hłe hłe :D zaoszczędziłam na plecaczek ,gicior nie :D

hahaha ryjku a po co zmieniasz nick jak wypowiadasz sie na innych postach?:P obawiasz sie czegos czy co?:P:):):):)

czesc Dziewczyny :) ja jeszcze w pizamce :) wczoraj czy raczej dzisiaj :o polozylam sie o 4 nad ranem... a zasnelam chyba jeszcze pozniej :o Ryjek no wlasnie co to za zmiany nickow? :P :D

Misseczka 🖐️ miałaś pidżamową noc :classic_cool:coś al\'a w amerikanskich telenowelach :classic_cool: popcorn ,kubek lodów ,chusteczki do smarkania i zestaw filmów melancholijnych :D Jeśli chodzi i nick ,to co :classic_cool: świętoszki się znalazły :classic_cool:

Misss witaj...moze kubek czarnej kawy Cie wzmocni???:) Chyba,ze drinkowalas to piwo Cie uleczy hehehe....co tam robilas noca?;) ryjku no a jak...swietoszki hehehehe;)