Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Ryjku no mamy to szczęście i dziewczyny pewnie też dostąpią tego szczęścia :)

No przyjechał w sobotę :) taka małą niespodziankę mi zrobił :D A wiecie co ja bym chciała ?:) Kurcze marzy mi sie nurkowanie w głębinach i oglądnie raf koralowych :) kurcze tak tego bardzo chcę ,ze ze złości zacznę tupać nogami :D

Phill i co tym pontonem na wyspy mamy dopłynąć ?:D Ja nie lubie masek tlenowych ,ani takich gogli z zakładką na nos ,dusze sie w tym :D ale tak normalnie w samych okularkach to super sprawa :) A jak woda czysta to nawet bez okularków :) Czujecie taka ciepła woda ,łąki koralowców :) ech kurcze jakie to fajne uczucie musi byc :)i te ryby różnokolorowe gatunki :) Szkoda ,że wyprawa taka droga ale jak wygram w totka to pojadę :D

Ryjku zawsze można tratwą, ale tam żyją świdrowce i mogą ją zjeść:) Gumy raczej nikt nie je:) Dlatego zaproponowałem ponton :) A swoją drogą to nie jest aż tak daleko. Ze szczecina łapiesz kurs na zachód do Kiel tam kanałem na morze północne i do francji. Francję można przepłynąć kanałami i już jesteś na morzu śródziemnym:) Mały skok na południe i wzdłuż brzegów afryki na wschód. Mały zakręt na kanał sueski i już jesteś na morzu czerwonym a tam są rafy :) Proste co nie ??

Łe... to jak rzut beretem :D pakuję manele ,zadzieram kiece i lecę :D Zamiast pontonu wezmę dętkę z koła traktora :D

Mój facet wyjechał na pół roku do Holandii :(( Siedze i wyje... Albo gotuje, sprzątam, prasuje i zamieniam się w perfekcyjną panią domu, bez entuzjazmu.. :( Bez niego jest wszystko bez sensu, na dodatek ostatnio sie nie dogadujemy ze sobą :( :(

kurde ogladaliscie pogrzeb Michaela? :( nie zeby mi sie ta szopka podobala... teraz to go wszyscy kochaja taaa a gdzie oni wszyscy byli jak ich potrzebowal?! zreszta nie mnie oceniac, ale jak wypowiedziala sie Paris to juz nie wytrzymalam - poryczalam sie :( za dobry byl dla tego swiata :(

bry znow deszczowy :( poszlam rano do kiosku, zerknelam na gazete, bo sobie tak wisiala na widoku, a tam - TO JUZ KONIEC LATA NADCHODZI OCHLODZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😭 😭 😭 a ja dopiero na wakacje jade, zalamalam sie :( czy to juz koniec swiata czy co?! 😭

Heloł :) Witaj Nikusiu ,no łatwo nie jest to trzeba przyznać :) długo cos tego twojego lubego nie będzie :( Misska oglądałam kawałek uroczystości tak o z nudów ,troszke mi tam zapachniało rasizmem :( i ta cała szopka z pozegnaniem :( ja nie mówię nic bo miał fanów to im sie może należy taki pokaz ,tyle ze dla mnie to niepotrzebne ,i ta trumna :( no po co ,czy ten człowiek nie mógł sobie już spokojnie spoczywać w grobie :( a pożegnanie dla gwiazd zrobić normalnie bez tej trumny :( słowa tej małej tak mnie wzruszyły bardzo :( to tylko dziecko i ono tęskni za tatą a nie za gwiazdą MJ ,chyba tylko jej slowa były najbardziej szczere :(bardzo fajna dziewuszka :( Co do lata to chyba nic dziwnego ,że pada :) było gorąco to czas na deszcz :) potem pewnie znów sie ociepli ,moze na twój wyjazd będzie ładna pogoda :) trzymam kciuki ;) A gdzie jest nasz pracuś Phill ?:D

helol Ryjek! 😘 dlatego ja na temat tej calej szopki to sie wole nawet nie wypowiadac. ta cala hipokryzja, szczegolnie wielkiej przyjaciolki brooke shields, ktora teraz sobie nagle przypomniala o MJ, a wczesniej w wywiadach jechala po nim, przykre to bardzo :( tylko wlasnie ta wypowiedz coreczki mnie bardzo wzruszyla, dzieci byly przy Nim caly czas i to one teraz tak na prawde cierpia :( na prawde przykro mi, ze jego juz nie ma na tym swiecie, ze nie stworzy juz zadnego pieknego utworu, ze juz nie zatanczy wiecej, byl niesamowity, brak slow, by okreslic jego talent :) teraz sobie tylko firma fonograficzna zarob, bo wydadza plyte nad ktora MJ pracowal przed smiercia, a na uroczystosc pogrzebowa to grosza nie dali. qrde sie zdenerowalam 😭 "dirty diana" utwor przy ktorym mam ciary na calym ciele, najpiekniejszy jego kawalek :)

Dzień dobry :) Witam \"Świerzynkę\" :) A Phil był oglądać i chyba mogę się pochwalić:) Będzie działeczka 1800 m2. 10 km od aktualnego miejsca zamieszkania otoczona z 3 stron lasem :) Na razie jest pięknie, nawet orły latają nad głową:) W prawdzie ma w okolicy powstać osiedle ale \"mojego\" lasu nie ruszą :D:D:D. Ale będzie pięknie :)

Misska zgadzam się z toba co do piosenki :) bardzo fajna ,taka perełka :) W ogóle jego piosenki z początku kariery solowej były najlepsze ,bardziej z pazurem :) takie właśnie lubię :) cos a'la mieszanka pop/rock :) Phill to ładnie sie zapowiada :) bedziesz ruszał z budową od razu czy poczekasz jeszcze kilka lat ? Fajnie dzisiaj jest tak chłodno :) kurcze nawet dobrze bo wszystkie rybaczki mam w praniu i nie wiem w czym bym chodziła :D Angel pewnie juz na miejscu ,ciekawe jak tam jej sie układa :) O! A ciekawe jak tam Monia z małą :) pewnie ma ręce pełne roboty :)

Ryjku trudno powiedzieć bo działka jest jakieś 800m od cywilizacji. Brak wszystkiego. Ale miejsce jakie piękne :). Inna rzecz to finanse. Nie sztuka zbudować i mieć przez 30 lat halny na koncie :). Ale będzie dobrze :) No Monia została wsyśnięta na dobre. Matka założycielka też gdzieś przepadła, ekaterini walczy ze zdrowiem, synia, gosietta itp przepadły bez wieści :)

Czyli to nie jest typowa działka budowlana :) będzie troszkę roboty i kosztów nie ma co ,ale chyba warte zachodu z tego co piszesz :) oby wszytko dobrze ci poszło :) A ta chałupka co masz w planie szybko sie ją stawia ,bo powiem szczerze ,że nie wiem czy ona jest cała z balii drewnianych czy jest częściowo murowana i drewniana :) A może bedziesz zmieniał plany co do wyglądu domu :) Kurcze chałupy takie drogie że szok :O Ja powiem szczerze ,że nie wiem z czego bym kupiła chałupę jakbyśmy własnej nie mieli :O juz sobie wyobrażam ciężar hipoteki na plecach :O A co z Ekusią ,choruje poważnie czy co ?Coś tam kiedyś napominała o chorobie ,ale niezbyt wylewana była . A Shanije pamiętasz ją :D te jej psiaki kudłate :D

He he pamiętam:) Ekusia raczej się nie chwali. Ale ostatnio pisała że coś nie teges. Domek ma płytę betonową i potem reszta jest składana. Przygotowanie prefabrykatów około 2 miesięcy, płyta 2 tygodnie, poskładanie domu 5 dni. Dlużej trwa załatwianie papierów. Jeśli chodzi o samą działkę to jest przekwalifikowana na budowlaną. Można zrobić studnię i takie tam, także nie jest źle. Ceny w podobnej odległości sięgają już 180 zł/m2 My mamy poniżej 50 :) no i to położenie :) Dobra zostawmy już ten temat :) i tak jestem nakręcony że ho ho :)

Oj tam :D ja wiem żeś podniecony jak diabli troszkę pogadać nie zaszkodzi :)z tą chałupką to fajny bajer :) coś jak domek z klocków jenga :D z działką też super :) dobrze ,że jest budowlana ,mniej latania z papierami :)oki ,nie męczę cię juz więcej :) Z Ekusią nie dobrze ?Hm..szkoda kurcze może chociaż w związku jej sie układa :) A wiecie co ,chyba od juterka będę mogła pisać na własnym lapku :) Dzisiaj michu ma mi wszytko poustawic bym nie namąciła czegos niepotrzebnie :D a [potem muszę skoczyć do kawiarenki żeby mi neta przypisali do lapka i wio :D

Phill no no no brzmi to wszystko nadzwyczaj ciekawie :) mi sie zawsze marzyl domek przy lesie, z weranda z tylu na ktorej wyjscie byloby od kuchni i jadlabym sobie tam sniadanko o poranku w pierwszych promieniach slonca.... ahhhh :) sie teraz ja rozmarzylam :D Ryjek a jaki net podlaczasz do tego lapka, bezprzewodowy? ja sie ciagam z kablem po chalupie :D mam go kilka metrow :o bo jak zakladalam to z kablem bylo za zlotowke, a bezprzewodowo 200zl :o ale jak kupie nowego lapka to musze wziasc sobie jakis bezprzewodowy :)

Oh Miska ja też chcę taki domek 😭 może sie zrzucimy i kupimy sobie na spółę :D A tan net to mam na kabel :) do kompa jest podłączony od chłopców a michu jak wywali swojego lapka to jedzie na sim dacie :D:P Ja mam z kafejki obok mnie za 1gb płace 49 zł bez limitu :) u nas z bezprzewodowym masakra ,moja siora kupiła modem :O niop odpala ładnie strony z prędkością 10Mb/s:classic_cool::D

Eh kurde nie wytłumaczyłam ,internet mam przypisany do kompa chłopców i dlatego musze iśc do kafejki żeby mi go przepisali do lapka ,maja gady hasła pozakładane :D

Ryjek no rozumiem z tym netem :D jak sie ma dlugi kabel przy laptopie tak jak ja to da sie jakos przezyc, tylko trzeba kabel ze soba targac :D ja ciagne go do lozka i na balkon :classic_cool:

:D Ja mam kabelek ładnie poprowadzony przy listwach podłogowych :classic_cool: ma być schludnie kurde :D teraz pewnie będzie mi trochę wisiał bo lapek bedzie na stole leżał ale tam taki metr może sobie wisieć ,resztę powczepiam w zaciski i będzie git :D Kurde u mnie na burzę się szykuje :O a chciałam żeby tylko było chłodno a nie burzowo :O A wczoraj to miałam jazdę :O michu tak sie opalił na słońcu ,że prawie poparzenia dostał :O musiałam mu wieczorem kilka razy plecy smarować :(tak go bolało :(

Ja też się poparzyłem w weekend na rowerze:( Jak chcecie to działki obok są wolne :) zapraszam :)

Co też sie tak opaliłeś ?:( ładnie Czasem tak jest cos człowiek robi czy tam jedzie rowerem ,niby nie jest gorąco a tu wieczorem masakra na skórze :O słonce jest ostre jak brzytwa ,nie ma żartów trzeba się smarować kremami chociażby zwykłą nivea ,ale za to grubo :( Kto chce pyszne herbatki maślane z biedrony ?:) mam dwie duże paki ,jedna dla dzieci a drugą mogę sie podzielić i do tego super napój z limonek :D

Phill to ja sie pisze na dzialke obok pod warunkiem, ze postawisz mi tam domek przy okazji stawiania swojego :D Ryjek no ja tez mam kabel poprowadzony do pokoju ladnie, ale chodzi o to, ze lapek jest po to zeby go przenosic, a przy kablu jest troche uziemiony :) dlatego ja w pokoju mam pod biurkiem z luzem zostawiony i sobie maszeruje z lapkiem np. do lozka czy na balkonik czy gdzie mi tam starczy :D no fajnie tey :( wszyscy opaleni tylko ja sie nie opalilam :(

Uwaga próba generlna na lapku piszę:O Powiem wam ,żepiszę ten post ponad 5 minut:Onieśmiać się kurde nie umiem ię tym no niby myszką posługiwać :O Misska ja też się niezbyt opaliłam więc nie placz będziemy sobie dwie mączne dziewczynki:Ojeny jak się dziwnie pisze :O