Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

:( Łyjekk się poparzył :( i ma ała :( dobrze ,że chociaż obiad się udał :( no roladki zrobiłam i ściągnęłam od ciebie fasolkę i ziemniaczki of kors :( Nawet nie wiedziałam ,że demoty się ocenia :)w ogóle jeszcze nigdy tam nic nie oglądałam :)

Daj Ryjku podmucham :) Ja zarzuciłem pomysł z fasolką bo miałem dużego brokułka. A jakoś dzisiaj tak wchodzi:)

:( dmuchaj mocno bo boli i bąbel jest duży :(ała ,ałaja :( Ja mam zamrożone brokuły chyba ze trzy główki ,dwa woreczki bobu zamroziłam i jeszcze kalafior się znajdzie ,dostałam wiśnie też zamroziłam ,truskawki też ,magę zamroziłam,koper ,pietruszkę teraz czekam na fasolkę jak troszkę stanieje :)zawsze potem można wyczarować fajną zupkę zimą :) Phill może byś wiedział to się zapytam :) na jakim papierze można wydrukować zdjęcia ?ale takie nie drogi i reflektuję na matowy :) znasz coś ,to się jakoś nazywa czy jak ? Chciałabym wydrukować zdjęcia ,ale nie na zwykłych kartkach bardziej takich grubszych :)

A to zależy. Bo papirów i kartonów to jest bez liku. Starczy zajrzeć do jakiejś firmy co biura obsługują i tam jest. Jeśli chodzi o taki papier powlekany (podobny do fotograficznego) to jest droższa sprawa. Tak koło złotówki za kartkę A4. I wymagają inngo tuszu. Jak zdjęcia nie mają być za duże to może warto sprawdzić ceny w punktach gdzie wywołują. Czasem są intratne promocje na jakiś format. Jak duże (czyli więcej niż 10x15) to warto kupić papier. A tak nawiasem to Wam troszkę nakapuję na Matkę Założycielkę :) Chwilowo nie jest smutna. Znalazła pracę i się przeprowadza na swoje :)

Chciałam wydrukować parę zdjęć ale w dużym formacie ,więc chyba się nie opłaca :) pójdę do fotografa niech zeskanuje sam i zrobi zdjęcia takie jak chcę :) ostatnio patrzyłam to kosztowało bodajże w granicach 2 zł za zdjęcie :) Jak już tak nakapowałeś to może jeszcze uszczkniesz odrobinę z tej całej tajemnicy i napiszesz czy nadal jest ze swoim marynarzem i czy to swoje nowe lokum ma ze swoim marynarzem czy sama ?:) Ostatnio taka rozchwiana była aż przykro było patrzeć /czytać :)ja jej życzę jak najlepiej :)

No to kamień z serca :) cieszę się niezmiernie ,że w końcu nasza Niedziela nie jest już smutna :) Będzie nam dzisiaj ciepło :) Herbatkę chcesz?:Dz resztą tam chcesz chcesz ,musisz chcieć! :D http://mizielonomi.blox.pl/resource/herbata.jpg :D taka troszkę inna :) te kubki przypominają mi przedszkole moje :)w takich pilimy kompot i mleko z kożuchem :)

Gość ryjekk incognito
Czekolada jesteś możę ?:D

Sorki ja dopiero teraz mam chwilkę :) Zakręcony dzionek:) Pozdrawiam. Jutro jestem w rozjazdach także nie będzie mnie na porannej herbatce :( Trzymajcie się :)

ja tam nigdzie nie wyjeżdżałam :) Wczoraj byłam po podręczniki i wyprawki do szkoły:) a żeby wyprawki wytrzymały do września musiałam wszytko popodpisywać już i uzbroić w okładki ;) Biurko pęka w szwach a portfel świeci pustakami :D Jutro mam najazd na obuwnicze i ciuchowe sklepy :) masakra chyba kredyt jeszcze troszkę i trzeba będzie brać na wyprawki do szkoły :) Kurcze ,ale mam scharatanego palca po poparzeniu :)wygląda jak ...brzydko wygląda :) Czekolada jesteś możę ?:classic_cool:

Kurczę ,no nie mogę na ciebie trafić :( Chciałam się spytać czy oglądałaś Zmierzch ten pierwszy i drugi bo bym sobie obejrzała a jest co ściągać i nie wiem czy warto :( Ty chyba kiedyś pisałaś ,że byłaś :) Kurde albo to Phill był ?:O No któreś z was było na bank :D Kurcze skóra nie chce mi się przykleić po oparzeniu ,nie wiem wyciąć ją ,bo chyba już troszkę minęło i się nie przyklei :(mam ała na "fack you ":(

He he to ja byłem :) Szczerze mówiąc to horror to to nie jest. Łazi taki kolo z maślanymi oczkami, gimnazjum szaleje ja każde mrugnięcie, laska (główna bohaterka) przewraca za nim oczkami no i gdzieś po godzinie okazuje się że to wampir. No i to tak z grubsza:) W drugiej części przez półtora roku kręcą laską na krześle a ona myśli czemu, no czemu on ją zostawił ;) W kinie to byliśmy głównie się pośmiać. Gimnazjum było oburzone naszym zachowaniem. Bo jak tak można się śmiać z takiego przystojniaka :) Dziękujemy słuchaczom za uwagę :) P.S. Skórkę lepiej zakleić plastrem i zostawić. Jak przyjdzie jej czas (czyt. pojawi się pod spodem zregenerowana skóra) to wyschnie i się złuszczy. Ale do tego czasu spełnia rolę ochrony przed zabrudzeniem. A jak się pobrudzi to często ropieje i zostają blizny.

hej hej 🖐️ Ryjek ja ogladalm zmierzch jedynke i dwojki juz nawet nie bo mi sie nie podobal. jakos nie kumam tego calego szalenstwa wokol tych filmow. dla mnie taka tam lekka bajeczka, mozna obejrzec ale nic specjalnego :) ja jutro mam 2 ostatnie egzaminy, dzis taki piekny dzien a ja go spedze z nosem w ksiazkach :( ale od niedzieli do Was wracam :classic_cool: bo teraz przez ta nauke to nie mialam czasu do Was zajrzec, a i w pracy tez nie bardzo moge pisac :( aaa i binokle mam juz :classic_cool: ale kurde oczywiscie kupilam i wlozylam do szuflady :o no nie moge sie jakos przemoc zeby je nosic i w ogole przyzwyczaic :( przeszkadzaja mi :o bez sensu jest nosic okulary, a mam je nosic od rana do wieczora :o

Witam wszystkich serdecznie.Mam taką samą sytuację,czyli moja druga połówka jest daleko:(

:O aż taki fajny ten film ?:O odpadł mi kryształek z japąków :(

Ooooo cześć Aurorka :) No powie Ci Ryjku że generalnie to nudne jest. :) Trzeba mieć zboczone poczucie humory żeby nie usnąć :) A jak się hihrasz to jesteś na celowniku gimnazjum i jeszcze ci drzwi pomarzą lub coś takiego :) Misseczka no pokaż się w binoklach. Binokle są bardzo seksi. :)

Phil przca ja kino w domu będę miała , gimnazjaliści mogą mi co najwyżej torby z piwem nosić po schodach :) Miseczka dawaj fotę w binoklach na n-k ,nie bojaj się ,wiesz ,że ryjek prawdę ci powie ,nawet najstraszniejszą :D Obczajcie jaką mam muzę zaczepistą w stopce :classic_cool: komu się nie podoba ten się nie zna :classic_cool:

Ulala idę na bibkę :classic_cool:trzymajcie kciuki abym po pijanemu nikogo nie zabiła bo wtedy staję się bardzo agresywna ,a najlepsze jest to ,że szwagierka będzie pod ręką a ja ją taaaak bardzo "lubię ":)