Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Cześć :D🖐️ Aja po czesku to umiem tylko kilka słów ,ale za to jakich :classic_cool: Jes ,okej ,ewrybaddy pomarańcze ,heloł:Dno to tyle moich popisów :classic_cool::D:D:D Misska bardzo ładne zdjęcie zrobiłaś :) a czy tam daleko, w wodzie,taka mała kropeczka po prawej stronie to ty ,jak się kąpiesz? :D Rzeczywiście morze spokojne :) a bursztyny znalazłaś ?:D

Phill ja sie kiedys niezle usmialam jak bedac w czechach w pizzerii czytalam menu napisane po polsku :D a ogolnie czesi raczej nie maja problemow ze zrozumieniem polakow, latwo sie z nimi dogadac :) mi sie czeski jezyk podoba, jest taki cieply i ... no taki slodki :D Ryjek no jak moge byc w morzu jak stalam na plazy robiac zdjecie :D zreszta za zimno juz bylo na kapiel, bo byl to zachod slonca :) czesto siedzielismy na plazy do poznej nocy, bo bylo cieplo i pieknie :)

Nom jak bez bursztynów ?:( i bez muszelek ?:( to nie miałas wiaderka i łopatki do budowania zamków ?:D Jak byłam mała to często jeździłam do Czech z tatkiem na zakupy :D zawsze wracałam z plecakiem wypełnionym słodyczami :classic_cool: Pamiętam jak któregoś razu nażarłam się przeróżnych słodyczy i została taka jedna czekolada :D taka była brzydka z opakowania i nie chciałam jej zjeść .Kiedyś mnie przycisło i otworzyłam ją ,jaka ona była pyszna :D taka bąbelkowa jeszcze w pl takich nie było :D jednak racja ,że książki nie ocenia się po okładce :D A my w zeszłym tygodniu malowaliśmy chatę z michem :D korytarz sobie odnowiłam i położyliśmy taką fajna tapetę na ścianie z lustrem :D jest tak fajnie nowocześnie :Djeszcze czeka mnie wycięcie szablonu i pomalowanie w pokoju na ścianie i będzie fajnie :D chciałam zrobic drzewko szczęścia ,ale za dużo pierdologi z tym i bedzie inny motyw ,ostatnio rysowałam kwiat kaczeńca i chyba to zrobię albo dmuchawce ze trzy sztuki ,tylko nie wiem czy dam rade wyciąć to potem na folii :O zobaczę jeszcze ,ale kupowac nie będę gotowców bo drogie jak diabli :O

Ryjek ja na plazy albo leze plackiem albo pluskam sie w morzy albo gram w pile :classic_cool: nigdy nic nie zbieram :o do czech kiedys jezdzilam czesto na narty :) maja bardzo fajne stoki, a przy tym jest taniej :) i przy okazji tez sie zakupow narobilo, slodycze maja pyszne i tanie :) chociaz jeszcze taniej jest na slowacji, ale tam to juz jest bieda i takie zacofanie troche, na ulicach maja megafony przez ktore nadal cos tam jeszcze nadaja.

Ja ostatni raz byłam jak jeszcze była Czechosłowacja :D to było dawno temu :O więc nie wiem dokładnie w którym z obecnych państw byłam :O Ja pierdole z tymi szkołami :O znów kupę kasy dzisiaj wydałam na wyprawki do szkoły :O a jeszcze wszystkiego nie mam :O matko jedyna powiesić się idzie od tych zakupów :Oale kupiłam sobie fajny płyn do mebli i do podłogi :classic_cool:na pocieszenie :D

Heloł, heloł :D wiesz ryjku... mi by na pocieszenie nie wystarczył płyn do mebli :P ale jak już wydajesz tyle kasy na wyprawkę to ja poproszę dwa notatniki a4 i jeden brulion a4, do tego paczkę moich ulubionych długopisów, a resztę podam Ci w październiku :) ok? :classic_cool: a co do słodyczy to uwielbiam niemieckie, o ile Niemców i Niemiec nienawi... nie lubię :P to słodycze mają dobre ;) Czesi w sumie też, ale daaawno nie jadłam :D idę do pracy.... trzymajcie się ;)

helol helol 🖐️ :D Czekoladko co racja to racja - niemcy jacy by nie byli slodycze maja dobre i jeszcze musztardy i ketchupy :D qrde poszlam wczoraj na winko i szumialo mi w glowie :o

Jak musztardy to polecam duńskie, jak czekoladę to belgijską, jak ośmiornicę z grila to grecką :) Serio :) Dzień dobry.

Cześć smakosze :D Czekolada takie wyprawki to ja bym ci mogła co miesiąc kupować :D ja wczoraj samych bloków musiałam kupić 27 sztuk :O O tak niemry słodycze mają dobre i środki czyszczące także w tym szampony i wszelakie płyny :Dale kiełbasy to masakra :D

Phill zwierzatek nie teges, ale owoce morza uwielbiam :) i rybki :) uwielbiam i zajadam :) zdrowe sa, wiec mam jesc :) Ryjek hej ho 🖐️ jak chcesz wypalic sobie mordke to polecam chrzan dymecki :classic_cool: wlosy stanely mi deba i z uszu poszla para :D :o a musztarde to najbardziej lubie miodowa i indianska i takie podobne smakowo czyli ostro-slodkie :)

Oooo chrzan :classic_cool:najlepszy z buraczkami :D a moje chłopaki to z białą kiełbasą zajadają :D Z potraw z owocami morza bardzo dobra jest paella :) super danie ,jak macie okazje gdzieś skosztować dobrej jakości to dani to polecam :) Mój michu nawet nim sie zachwycał ,ale on to jadł original w esp ja tylko z mrożonek :D

Ja to bym wyjadła cały ten sagan :Dkurde aż mi ślinka cieknie :D Kupiłam sobie buciorki szybkobiegi :classic_cool: i nowy obrusik na nowy stolik :classic_cool:jestem zadowolona :D

a ja musztarde to ostatnio lubię z Develey. taką najprostszą... i uwielbiam najtańsze ketchupy.. taka woda :D no cóz... :D jadł ktoś może te krewetki z mcdonalda? :D

Keczup to ja tylko z biedronki Madero pikantny kupuje :classic_cool:zajebisty :D Ja nie mam mc donalda :( musiałabym specjalnie do Wrocka poginać :Oale mam takie małe bary a i jeszcze dwie zajebiste pizzerie ,żadne oryginalne ale za to boskie :D

No kurde w końcu jakiś odzew :O To co ?może wesprzemy kolegę bo chatę buduje i kasy potrzeba :D ja chyba przystane na propozycje striptizu:D

Bóg kazał się dzielić wiec Phill się podzieli sobą a my podzielimy się naszymi pieniążkami:D biznes is biznes :D Kurde skleiłam sobie fack you kropelką :( i to jeszcze do klapka :O

Mam jeszcze drugą rękę :D i dwie nogi ,ale tam na palcach to nie próbowałam robić fack you :O

Musze iść kupić jakieś dżaponki nowe ,bo klapki skleiłam aby tylko dojść do sklepu :( rozwaliłam wczoraj na huśtawkach :( o ja niemota jedna 😭

fajne japonki sa w cropie albo w diversie :classic_cool: kupilam i tu i tu :o w diversie takie cicikowe - mieciutkie milusie i wygodne :D lekkie jak piorko :D ale u Ciebie chyba nie ma tych sklepow? u mnie nie ma niestety :( zakupy zawsze robie w miescie mojego Micha.