Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Wiesz mnie tam jakoś nie specjalnie kręci ta Chorwacja. Basenik nie koniecznie, mogło by być bliżej jakieś fajne jeziorko ;) Ryjku placuszki mniam mniam :)

Jeziorko możesz sobie wykopać jak domek zbudujesz ,będziesz się plumkał do upadłego:Da teraz nie marudź tylko szykuj aparat na fajne zdjcia w Chorwacji :D Rzeczywiście troszkę żeś się rozpuścił:Dtak wybrzydzać :D Placki zrobione prawie :Djeszcze tylko kilka sztuk i koniec skwarru przy patelni :D

No wiesz Ryjku. Basen olimpiski, masaży i brodzików do woli, dwie sauny do wyboru:) Może się w bańce poprzewracać:) A działka spora, pomyślę o baseniku tym bardziej że woda moja :)

Ło kurczaczki z kim ja tu gadam :D spa ,masaże ,sauny :D teraz się nie dziwje się że zachowujesz sie jak rozwydrzony dzieciak :D Aż ciśnie sie jedno na ustach :D\"cholera w dupach się poprzewracało od dobrobytu\":D E może to nie było akurat śmieszne :O A ja siedze sama dziś :(mój michu dopiero o 22 ma skończyć pracę:Ood rana:Oa jutro podobno znów wyjeżdża nad morze w delegację :(

To teraz trzebba trzymać kciuki żeby pogoda dopisała :) A bikini spakowane czy toples zabłyśniesz :D

Miss rusza na podboje:) Drżyjcie panowie. Ryjku no troszkę się poprzewracało:) A teraz tu na \"dzikim zachodzie\" kompletna posucha w temacie :)

Wesz Phill ja sobie tak pomyślałam ,że jak tak bardzo nie chcesz jechać do tej Chorwacji to ja chętnie przyjmę dwa bileciki na taki wyjazd :D Oczywiście z opłaconym pobytem :D No po co masz się męczyć :D ja cię z miłą chęcią wyręczę:D

Ryjek bikini spakowane, ale obawiam sie, ze moge nie miec okazji go ubrac, bo pogoda w tym roku niezbyt plazowa jest :) ale co tam, ciesze sie z samego urlopu i ze sobie troche odpoczne i poprzebywam z moim Miskiem :) Phill juz sie tez chcialam po bilecik zglosic, ale jak podroz autem to ja odpadam :D a chorwacja piekna jest, a jakie piekne plaze ahhh :)

Hejka :) Uff bedzie dzisiaj gorąco :)a wczoraj u mnie się całe niebo błyskało:) ale burzy nie było za to na śląsku podobno podtopiło domy:( A mój michu dopiero w nocy jedzie w delegację wiec jeszcze jeden dzień się nim nacieszę :) Wczoraj tak mnie wątroba naparzała że szok:Ogorzej jak emerytka :D

O kurczaczki nie doczytałam o tych meduzach :D jak byłam nad morzem to do wiaderka je łapałam :Dale nasz to chyba nie wszystkie parzą :D Moj michu był kiedyś w Bługarii na dwa miesiące w delegacji i był tam kilka razy nad morzem czarnym:)podobno bardzo ciepłe jest :) ale syf na ulicach niemiłosierny :O

Dobry dobry Ale meduzy żyjące w morzu śródziemnym są bardziej jadowite i bardziej utuczone. Kumpel pisał że wczoraj pioruny fotografował i złapał 5 na jednym zdjęciu. Wyśle jak mu neta naprawią. A swoją drogą wczoraj uzupełniłem zdjęcia na stronce:) zapraszam do oglądania :)

Oj ja pisałam o naszych meduzach ,nad naszym morzem :):Dtamte "zagraniczne "to sa byki i podobno porządnie parzą :O Ło to koledze sie udało fajne zdjęcie zrobić :)sfotografować piorun to nie taka łatwa sprawa :D ostatnio oglądałam jakiś program na discovery chyba właśnie o fotografowaniu wyładowań atmosferycznych ,ale widoki były :) No to trza obejrzeć galeryjkę i co nieco ocenić :D A Misska pracuje ,oj pracuje ciężko :D

He he Miska finiszuje:) Fajnie ma parę dni i wolne:) Oglądaj oglądaj:) Swoją drogą to Czekoladka nam się gdzieś rozpuściła;)

Heh Czekolada w przedszkolu siedzi :) a potem pewnie korzysta z dnia :D i nocy pewnie też :D

Czekolada właśnie jedzie do Katowic zapisać się na drugi kierunek i może od dzisiaj będzie podwójną studentką... swoją drogą szkoda, ze Aniołka nie ma.. bez niej tutaj trochę pusto... jednak każdy wnosi coś wyjątkowego :)

He he witaj Czekoladko:) Jak tak dalej pójdzie to będziesz jednoosobowym akademikiem ;) Ale impra;)

czesc Lobuzy 🖐️ ja juz sie pakuje :) a w sumie to juz od wczoraj sie pakuje i pakuje w moja wielka walize :classic_cool: bede miala problem, zeby ja utargac :o jeszcze jutro do roboty i wyjazd :) wiec dzis juz musze sie pozegnac, 2 tygodnie mnie nie bedzie mam nadzieje, ze bedziecic tesknic :D a! i slonecznej pogody, a wrecz i upalow zyczyc mi mozecie :classic_cool: :D Phill i nadal uwazam, ze meduzy sa fajne :D jak bylam mala to zawsze sie nimi rzucalam :D :o

Cześć :) Czekolada no tak przypuszczałam ,że spokojnie nie posiedzisz :Dtu studia ,tam studia ,przedszkole,imprezy,masz rację trza czerpać z życia pełnymi :)Mogę potrzymać kciuki za te nowe studia ,ale pewnie dasz radę :) Misska tobie życzę super pogody:)słoneczne 12 dni i 2 dni deszczowe :D A deszczowe dwa na mizdżenie się w wyrku przez cały dzień :D A mnie tak wczoraj bolało dziąsło okropnie :(ząb \"mądrości \"mi się wyżyna :Oboli jak jasna cholera pół szczeny :(dzisiaj o samo :(chyba chlupnę sobie wódką na te dziąsło żeby trochę zmroziło:Dała :O A Angel nasza mam nadzieje ,ze wszystko jej po myśli idzie i ręka dobrze się sprawuje :)ciekawe kiedy nam kartkę z wakacji wyśle :D Phill pozostało nam jak na razie pilnować topicu ,żeby nam nie upadł:D To co po herbatce chlupniemy i po herbatniczku chrupniemy :D

Hehe Misska nie zapomnij nazbierać bursztynów i muszelek :Di ty tez wyślij na wirtualną kartkę z wakacji :D Phill reflektujesz na maślane herbatniki ? tylko takie mam ale pychotka są :D no troszke się kruszą i na biurku możesz mieć mały bałagan :D A wiecie co tak mi się przypomniało jak moja babcia byla w stanach u córki na wakacjach kiedyś tam to było :D i ciotka mieszkała w Houston nad zatoką meksykańską i pamiętam jak babcia przywiozła zdjęcia z zatoki z plaży ,tam to były muszle :D łohoho jakie byki wielkie i pokręcone :D zdjecia promu kosmicznego też miała zrobione i nad wodospadem Niagara :) kurcze troszke jej zazdrościłam tych widoków :D