Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

He he spoko to akurat kolega robił pioruny :) A łódka chyba pójdzie na konkurs :) a inne to jeszcze się zastanawiam :) Ale zaduch, znowu będzie burza :(

U mnie rano była burza z piorunami :) waliło na potęgę :Oteraz mam upał dosłownie :O Wiesz to z tym kotem jest fajne :) nie chodzi mi o to że takie milusie czy coś tylko tak sie nasuwa myśl że to takie mało mieszczańskie życie przedstawia ,ten wylegujący sie kot i te drzwi fajnie przedstawione :)tam masz jeszcze takie fajne zdjecie budynku ,nie tej palmiarni tylko taki "róg"domów ,kamienic ,kurcze nie pamiętam jak się o nazywało :)ale też fajne :)a z przyrody to ładne to bajorko podpisane tAK:) wiesz ten staw z rzęsą pływającą i konarami na wierzchu:)a z kwiatków to ten ostatnio dodany co podpisałeś "na żółto ":)nawet fajna tapeta na pulpit by z tego była :Dte wodotryski też fajne :) jakbym szła po korytarzy w jakimś urzędzie to właśnie bym chciała widzieć taka różnorodność zdjęć :)

Ale mnie połechtałaś :) Zobaczymy na razie ugadałem się z laboratorium i ładnie mi to obrobią tylko muszę wybrać:) A tak poza konkursem to za oknem mam ścianę wody :)

witam :) co do wybierania zdjęć to ja jestem taka niezdecydowana, że na pewno wam nie pomogę :D ale Ryjek ma rację, że powinny być różnorodne :) u mnie upał jak cholera... a ja za godzinę zmykam na osiemnachę... dawno nie byłam :D

Cześć Czekoladko:)jeju osiemnastki ,kiedy to było:Dhohoho:D Phill a czym cie tak połechtałam :Dno napisałam co mi tam by pasowało ,ale ja to jestem bezwzględna w ocenie i czasem muszę zacisnąć zęby,żeby nie pojechać za bardzo :Onp ,fajne zdjęcia dal ten rafał to panoramiczne z górami ,choc przyznam że jakos troszkę słabo zrobione ,tzn wygląda jakby było łączone :) ja jakbym miała dać do galerii to najpierw bym jej ładnie zlała w całość by właśnie nie było takiego efektu łączenia ,to samo z tym piorunem ,pewnie on tam zrobil zdjecie z zamysłem aby tylko ten piorun było ładnie widać i że w ogóle udało sie to uchwycić ,ale właśnie ten dół jest nie do strawienia jak dla mnie :) ja bym to wyczyściła lub przyciemniła ten dół :)ale np takie tam zdjęcia dał chyba skałek do wspinaczki czy coś na ten styl ,to zajebiste zdjecia chyba dwa takie są :) Zdaje sobie jednak sprawę ,że niektóre z tych zdjęć sa po prostu tak no kurde jakby to napisać ,tak dla własnego zadowolenia ,nie zawsze dokładne ,nie zawsze idealne a jednak cieszą oko :) z resztą co ja napisze jak ja się tak na zdjęciach znam jak na produkcji szczepionek wirusowych :D Ale kurde to zdjecie z łódkami jest superowe i powiem więcej pobija ważki ,jak dla mnie . Wiesz czego tam w galerii brakuje ? Takiego zdjęcia wczesną porą poranną jak jeszcze mgła sie nad miastem unosi ,ale zapowiada się słoneczna pogoda .Coś na styl \"ryneczek o świcie \"kumasz?:D

Kum kum Ryjku:) Piszesz dokładnie o klimatach jakie uwielbiam. Niestety latem mgła to rzadkość zwłaszcza przy tak pokręconej pogodzi:). Musisz poczekać do jesieni:). Z resztą to co tam wystawiam to rzeczy które robię w miedzy czasie czekając na jesień :) Czekoladko Ty wieczna imprezowiczko ;)

Dzieńdoberek !!!!!!:D Jak się cieszę to sie nie da opisać:D Misska napisała ,że pogodę mają super i jest cała w skowronkach i tam słodkości :D czyli jest super !!!:D A co do zdjęć tak mi sie przypomniało :) Phill ty miałeś takie fajne zdjecie ,ale nie w tej galerii tu tylko tam co kiedyś miałeś w stopce z tym robotem i takie tam i tam bylo takie fajne zdjęcie chyba drogi i drzewa przy niej ,chyba jesienny obrazek taki :) to też fajne było :) Jeju u mnie była wczoraj taka straszna burza :( wiecie jak straż jeździła jak szalona :(ci to mają przesrane nawet w burzę muszą jechać :O Ale co tam fajnie jest ,dobre nowiny są jest fajnie :D

Cześć Ryjku To miło słyszeć że u miski wszystko gra. Ostatnio jakaś zgaszona była to teraz opromienieje :) Nie bardzo kojarzę te zdjęcia możliwe że jeszcze robione komórą. Dzisiaj miałem spotkanie z geologami na działce. Jutro wiercą :) A dzisiaj sfotografowałem akcję jak pająk złapał pszczołę. I znowu mam problem:) Czy pokazać te zdjęcia czy nie :) A u mnie to tylko postraszyło wczoraj (nie licząc ulewy w południe). Ale upał jest dokładnie taki sam i pewnie też będzie huczeć.

O nie pająka zostaw na lepszą okazję :) szukałam tego zdjecia z drzewami ale juz tej strony nie ma :( to był ten link co miałeś w stopce,tam były zdjęcia twoje i te robocik z kartonu i takie szkice chyba to z prysznicem :Dsprzedam teściową chyba itp :D Misska była podupadła bo miała no trudności w miłości :) ale teraz to promienieje ,już wcześniej przed wyjazdem doszła do porozumienia i wszystko grało ,troszkę z niej nerwus jest , ale za to słodki nerwus:) Ja odpływam powoli taki gorąc :) już na bosaka po chacie chodzę i dalej gorąco :D Kurcze coś miałam napisać i zapomniałam :D oj tam przypomnę sobie :D

A to wiem, na ogłoszeniach dawałem. Ale skasowałem bo potrzebowałem domenkę :) Jak chcesz to Ci zrobię ładniejsze zdjęcie vadera :) A jak przyjdzie jesień to dopiero moja wena rozkwitnie. Wiesz Misska to jest nerwusek, nie da się ukryć:) Ale ma w tym urok:)

Heloł :D a ja jestem druga i chyba na tym zakończymy liczenie :D Wiesz co ,co ja wczoraj wieczorem miałam :) burzę prze duże B,mega burzę :classic_cool: bylo pole do popisu żeby zrobić zdjęcia ,oczywiście moim aparacie baterie wyładowane:O szit :O Wiesz jakie cuda na niebie były :) pajęczyna błyskawic ,oświetlone niebo ,różowe chmury i tęcza :) boske to było :D Prądu nie było to z okna nie wychodziłam ,tylko podziwiałam ,naw moje dzieci stały jak wryte i patrzyły a chłopaki to tylko krzyczeli "jacie !!!mamka patrz!!!":D

U mnie też padało ale spokojnie. Zauważyłem że im bardziej na południowy wschód od mojej mieściny tym bardziej gwałtowne są te burze.

Właśnie sie dowiedziałam ,że w naszych lasach zmiotło drzewa :Oa jeden z bloków na osiedlu został uszkodzony :O A podobno w rawickim i poznańskim była masakra ,coś a'la trąba powietrzna :O także na trasie Trzebnica-Wrocław katastrofa :O Jeju jaki wstyd a ja się ciesze ,że takie błyski miałam a tu armagedon ludziom nad głowami krążył :( Jeju teraz sie boje o moich chłopców bo ich dzisiaj do Wrocka wysłałam na wycieczkę do zoo i rejs promem po Odrze :O tylko ,że dzisiaj jest chłodno to nie powinno by c burzy ,jeszcze chyba z godzinę temu padał deszcz :O

Prognozy są troszkę lepsze jak wczoraj. Jedynie może być rejs odwołany ze względu na poziom wody. Będzie dobrze Ryjku :)

Hej :) Chłopaki wrócili cali i zdrowi :Drejs się odbył ,mieli trochę opóźnienia bo energetycy naprawiali linie po drodze i były korki ,ale dzieci zadowolone przyjechały :) A ty co tam robisz ?:D Co ta kombinujesz ?:D Mam ochotę na serniczka :)chyba zrobię takiego z brzoskwiniami i kruszonką :D juz dawno nie robiłam a wszyscy w chacie uwielbiają te cudo:D

AAAA ten serniczek obrósł już legendą. Miło wiedzieć że dzieciaki zadowolone:) Ja dzisiaj piszę pewien skrypt który pomoże mi sprzedawać zdjęcia. Założenie jest takie że możesz kupić oprawione, prawdziwe zdjęcie i powiesić na ścianie. :) Tak z grubsza :)

WooW to bardzo fajny pomysł:)i kasiura dodatkowa wpadnie :) Może będziesz wiedział bo tam zdjęciami sie interesujesz ,są czasem takie zdjecia czy raczej wydruki zdjęć o dużych rozmiarach no50x100 to przez co to jest drukowane ?przez zwykłą drukarkę ? bo np fototapety to robi sie w kilku arkuszach czy nawet kilkunastu ,ale właśnie takie duże zdjęcia o jak ?skąd ?:) Sernik sławny chyba we wszystkich regionach :D A u mnie się rozpadało :(

Nazywają to ploterami, ale ta nazwa nie do końca jest zgodna z tym urządzeniem. Wynalazek działa praktycznie na tej samej zasadzie co zwykła drukarka atramentowa. Tylko jest większa, droższa i można drukować na większych arkuszach. Zamiast tuszu używa się różnych lakierów w zależności na czym się drukuje. A fototapety to idą na klasycznych maszynach wielkoformatowych. :)

Hejka 🖐️:) Kupiłam sobie gazetkę komputerową czy coś na ten styl i akurat trafiłam na artykuł o drukowaniu zdjęć w dużym formacie :)teraz już wszytko wiem :D Przeczytałam także ,że są portale czy coś w tym rodzaju ,gdzie ludzie sprzedają swoje zdjęcia ,nie muszą być idealne jak od super fotografa ,ale muszą posiadać jakieś tam normy .Bardzo ciekawe artykuły wyczytałam :) A ja mam cały tydzień dla siebie i mojego mężulka :D dostał tydzień urlopu i będziemy szaleć w chacie z remontem :Da w łikend może wyskoczymy na nad jezioro z dziećmi wypocząć :) Pozdrawiam wszystkich :D

Hej Ryjku to bardzo dobrze że możecie razem podziałać. I dzieci też pewnie zadowolone. Ja filmuję festiwal i mam troszkę dodatkowych zajęć :)

Hej :) no to super ,masz zajęcia tyle ,że aby czasu starczyło :) A my już w połowie remontu ,jutro ostatni dzień i laba :) Kupiłam sobie nowego kwiatka doniczkowego Zimolukasa :D juz dawno mi sie marzył :D i mam :D

Dzień dobry:) Sorki za brak obecności, ale taka praca podzielona na dwa jest fatalna pod kątem zagospodarowania czasu:(. Ale co tam:) Jest fajna zabawa, zwłaszcza dzieci się wczoraj ucieszyły bo mój szef ogłosił że na koncercie finałowym będzie dla nich 2000 lodów :) Dobra spadam do pracy :)

Hej :) Tylko się cieszyć pozostało :) ty szczęśliwy bo komuś przyjemność sprawiasz i przy okazji zarobisz ,no i masz czas zajęty :) a oto chyba chodzi by sie nie nudzić tylko korzystać z życia ile się da :) Nie musisz przepraszać bo nie ma za co :) ja też jestem troszkę zajęta i dobrze bo nie lubię bezczynnie siedzieć :D Pogoda dopisuje a od poniedziałku możemy spodziewać się najazdu MIsski :D bedzie gwarno mam nadzieję :D No to pozdrowionka dla wszystkich przesyłam :) dla Ekusi naszej ,dla Niedzielki ,dla Angel i dla Czekoladki of course:D👄:D

ryjku 😘 :D Ja teraz mam dwa dni wolnego i siedzenia w domu... nawet na dwór za bardzo nie wychodzę... dlaczego? odsyłam na NK :P Zaczęłam nawet czytać Lalkę po raz chyba 10, uwielbiam te książkę :D

He he witam :) Ryjku zarobić to nie zarobię, no może wolne z nadgodzin:) Czekoladko tylko nie lalka