Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mkatarzynka

focus rf czy nnm??

Polecane posty

Go艣膰 pawel warszawa
witam. nie bede ukrywal zejestem wlascicielem salonu w ktorym jest Focus. urzadzenie daje bardzo dobre efekty ale prosze Was nie zapominajcie zeby sie ruszac , zmienic diete. przy tych zabiegach , tak samo jak i przy innych bardzo waznym elementem jest drenaz limfatyczny. jest to podstawa do redukcji cellulitu i tkanki tluszczowej. mozna go wykonywac masazem recznym lub drenaz automatyczny. zanim wydacie niewiadomo ile pieniedzy na zabiegi zrobcie sobie kilka drenazy a potem jeden w miesiacu. jesli bedziecie zainteresowane zapraszam na nasza strone i poczytajcie troszke o celulicie, diecie. podchodzcie do swojego problemu bardzo ostroznie, nie dajcie sie naciagac. u nas jest pani ktora schudla 20 kg w pol roku wydajac na zabiegi 2000. zapraszam na strone www.studiopieknegociala.pl. mozecie dzwonic po to zeby zasiegnac tylko porady proscie pawla do telefonu. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do pawel warszawa
Prosz臋 o rad臋,co poleca Pan na tzw. bryczesy? Nie b臋d臋 Pa艅sk膮 klientk膮, bo mieszkam na 艢l膮sku,wi臋c licz臋 na rzeteln膮 i bezinteresown膮 odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
Fakt, by艂am Pa艅stwa pacjentk膮 i pewnie bym zosta艂a u Was, ale z Mokotowa to strasznie daleko szczeg贸lnie w godzinach szczytu, ale pobyt wspominam bardzo mi艂o. Pierwszego dnia opowiedziano mi o wszystkich zabiegach, zaproponowano zabiegi najbardziej korzystne do mojej sylwetki i rzeczywi艣cie zaczeli艣my od drena偶u, kt贸ry poprawi艂 mi samopoczucie i witalno艣膰. Polecam. Pewnie kto艣 zaraz napisze 偶e to Wasza reklama, yo w贸wczas podam m贸j kontakt. Jeszcze raz polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maryla5
ja mia艂am robionego focusa na brzuch i uda - efekty s膮 bardzo fajne - zmniejszenie obwodu , uj臋drnienie , zmniejszenie celulitu i rozja艣nienie sk贸ry . Wi臋c my艣l臋 偶e warto ... Ja robi艂am serie w salonie Blue Studio - Krak贸w os. Dywizjonu 303 - http://www.blue-studio.pl w ofercie maja tak偶e takie zabiego jak - celulogia , mikrodermabrazja , kway medyczne itp - wi臋c ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystik
hej dziewczyny musze przyzac ze efekt po mezoterapii NNM zaskoczy艂 mnie bardziej ni偶 si臋 mog艂am spodziewa膰. By艂am w Poznaniu, w YU spa na Bolka (yuspa.pl). Dziewczyny super i mi艂a atmosfera. Mog臋 z czystym sumieniem poleci膰. No i nie naciagaj膮 na serie 10 zabieg贸w jak inni. Mi starczy艂o 6 a ceny bardzo przywzwoite, chodcia偶 do tego efektu to cena nie ma znaczenia. Robi艂am uda a teraz zapisa艂膮m sie na brzuch... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nnm
robi艂am dwie pe艂ne kuracje NNM i nie mam fajnych rezultat贸w focusa rf nie zman - nie wiecie gdzie za granic膮 robi膮 te zabiegi? te偶 szukam czego艣 bezinwazyjnego - fajnie by艂oby mie膰 jakie艣 referencje ze stan贸w czy co fajnie by艂oby tak straci膰 20 kg - ale to chyba nie tym focusem a diet膮 - ko艅czy艂am fizyk臋 a nie medycyn臋 ale wiem 偶e t艂uszcz jest lekki - falami radiowymi, czy pr膮dem rf jakkolwiek to nazwa膰 pewno mo偶na zmiejszy膰 obw贸d w jakich艣 miejscach ale na m贸j rozum to na wadze nie b臋dzie wiele wida膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxrav
Witam Polecam wam Salon Kosmetyki Estetycznej La Belle w B艂oniu ul.Rynek 10 woj.Mazowieckie . Focus Rf + na ktorym pracuj臋 daje naprawde oczekiwane rezultaty koszt 1 zabiegu twarzy to 500 z艂. 10 zabieg贸w 3500 ale jesli jest ktos zainteresowany pe艂na oferta zapraszam do salonu badz wszelkie informacje uzyskacie pod nr. tel. 0-607-26-26-98 Agnieszka . pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Maxrav
drogo macie, mo偶na skorzysta膰 ju偶 du偶o taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch臋tnie
bym te偶 skorzysta艂a, tylko gdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka 46
Ja robie w Warszawie w Kosmedice, bardzo fajne podejscie do klienta i bardzo dobra cena. Tylko gorzej z terminami duzo kobiet tam robi focusa. Ja osobiscie robie twarz, jestem po 2 zabiegach, zabieg bardz przyjemny i przedewszystkim mam efekty. 5 zabieg贸w na twarz 3000 z艂, 10- 6000 z艂. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aldona kuracka
Jestem po serii 5 zabieg贸w w \"Royal Vital\" w centrum W-wy. Rewelacja zw艂aszcza owal twarzy, okolice oczu i bruzdy przy ustach. Kilka lat mi odj臋li

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aldona a ile
masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aldona kuracka
mam 43 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aldona a ile
Czy sama zadecydowa艂a艣 o ilo艣ci zabieg贸w, czy tyle Ci zasugerowano? Pytam, bo czyta艂am , 偶e po 40 to zalecaj膮 bra膰 10.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aldona kuracka
Kosmetolo偶ka, kt贸ra si臋 mn膮 zajmowa艂a powiedzia艂a, 偶e to wszystko zale偶y od sk贸ry, jej grubo艣ci i g艂臋boko艣ci zmarszczek. Mnie ju偶 zadowalaj膮 efekty po 5 zabiegach ale poczekam 3 msc bo podobno ma byc wtedy jeszcze lepiej. Kolagen ma si臋 odbudowac i sk贸ra zag臋艣ci膰. Zobaczymy. Po 3 msc mam zrobi膰 zabieg przypominaj膮cy. Mo偶e wtedy zrobi臋 kolejne 5. Mam tylko nadziej臋, 偶e nie bedzie dro偶e膰. P贸ki co wyda艂am 4 tys.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aldona a ile
Bardzo dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adka35
Hej; gdzie艣 czyta艂am o Royal Vital chyba w Avanti. Kt贸ra艣 z Was opr贸cz Aldony by艂a tam na focusie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do adka35
Ja te偶 czyta艂am o focusie ale ceny w tym gabinecie s膮 zwarjowane, poszukaj sobie innego gabinetu, s膮 takie r贸wnie偶 w Warszawie i okolicach a sporo zaoszcz臋dzisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ina 36 lat
witam. By艂am na fokusie w kwietniu. 5 zabieg贸w na okolice oczu- mam opadaj膮ce powieki.Gabinet evolution w Katowicach. zap艂aci艂am 1000 za ca艂o艣. wczoraj by艂am na du偶ej imprezie i moje kole偶anki by艂y pewne ,偶e zrobi艂am sobie operacj臋 plastyczn膮. Dotychczas tak si臋 sobie nie przypatrywa艂am, ale jak te zazdo艣nice widz膮 i m贸wi膮 o tym to musi byc co艣 na rzeczy. Chyba p贸jd臋 na powt贸rk臋 偶eby wyd艂u偶yc efekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gil12
Mo偶e i mo偶na zaoszcz臋dzi膰 ale wiele jest podr贸bek Focusa i efekty 偶adne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawel warszawa
witam. ODPOWIED殴. dla pani ze slaska na temat bryczes贸w. u nas bardzo dobrze sie sprawdza po艂膮czenie NNM lipo kontour ( rozpuszczanie tkanki tkanki t艂uszczowej ) z EAT Skin Shock( terapia falami elektro -akustycznymi). Dlaczego takie po艂aczenie. bedzie to r贸wnie偶 odpowied藕 dlaczego u niekt贸rych os贸b nie ma efekt贸w po Lipo Kontour(Contour). Kiedy nasza tkanka t艂uszczowa ma juz kilka lat ,tworz膮 si臋 z艂ogi t艂uszczowe, Wtedy substancja wt艂aczana podczas zabiegi nie ma szans dotarcia do tk.t艂usczowej. nale偶y wcze艣niej rozbi膰 ZLOGI. Do tego s艂u偶y Eat Skin Shock. oczywi艣cie nie wolno zapomina膰 o DRENA呕U LIMFATYCZNYM. Co do Focusa - Wybierajcie Focus RF+. oN DAJE NAJLEPSZE EFEKTY. w razie pyta艅 prosz臋 pisac na Lados@vp.pl postaram sie pom贸c. pozdrawiam pawe艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariolkax
Pare razy pojawi艂 si臋 tu w膮tek podr贸bek focusa. Co konkretnie macie na my艣li i czego si臋 wystrzega膰? Bo na razi nic konkretnego tylko takie og贸lne pitu pitu, a ja nie chcia艂abym si臋 naci膮c, w ko艅cu to niezale偶nie od wariantu jest spora kasa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MIASTOPIEKNA
Salon Odnowy Biologicznej "MIASTO PI臉KNA" istnieje od kwietnia 2007 roku. Mie艣cimy si臋 w samym centrum Gdyni, przy ul. Starowiejskiej 54/3. Dla naszych klient贸w mamy do dyspozycji 5 nowocze艣nie wyposa偶onych gabinet贸w zabiegowych i oferujemy szerok膮 gam臋 us艂ug indywidualnie dobranych do potrzeb i oczekiwa艅 klienta - zabiegi zar贸wno na cia艂o jak i twarz. Z nami pozb臋dziesz si臋 cellulitu, wymodelujesz swoje cia艂o zadbasz o twarz, d艂onie i stopy MO呕NA SKORZYSTAC U NAS Z TAKICH ZABIEG脫W JAK : -RF z mezoterapi膮 -MEZOTERAPIA BEZIG艁OWA -LIFTING MANUALNY Z JONOFOREZ膭 -MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA -OCZYSZCZANIE DE LUX- -DERMO -RF Diathermy LavaTRON- -DREAM HEALTHER -ENDOMASA呕 -VACU WELL -ROLLMASA呕 -Kombinezon odchudzaj膮cy- 4 w 1 -ALOESOWY ZABIEG UJ臉DRNIAJ膭CY I PODNOSZ膭CY BIUST -PELLING CA艁EGO CIA艁A -Masa偶 relaksacyjny oraz stemplami zio艂owymi TO ORAZ WIELE INNYCH ZABEG脫W ZNAJD膭 PA艃STWO U NAS NA STRONIE INTERNETOWEJ WWW.MIASTOPIEKNA.PL MAMY BARDZO DOBRY SPRZ臉 I JESZCZE BARDZIEJ KONKURENCYJNE CENY Adres Ul. Starowiejska 54/3 81-356 Gdynia TEL: 058 661 40 63 GSM: 516 859 398 e-mail: salon@miastopiekna.pl Czekamy na Ciebie: Pn - Pt: 09:00 - 20:00 Sobota: 09:00 -15:00

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LawaNails
My mamy oryginalnego focusa- prosto z Royal Vital- posiadamy dyplomy ze szkolenia przeprowadzonego przez g艂贸wnego szkoleniowca i czekamy na umieszczenie nas na g艂贸wne stronie. Jakby focus nie dzia艂a艂- po prostu by艣my go nie bra艂y- uwierzcie, maszyna naprawd臋 dzia艂a. U nas aktualnie przez 2miesi膮ce b臋dzie cena promocyjna, p贸藕niej cena sta艂a 650z艂 za godzinny zabieg na twarz. Pozdrawiamy www.lawanails.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania26sl
witam:)ineteresuje mnie Focus RF i mam pytanie moze ktos znalby odpowiedz mam 26 lat ale niestety po latach spedzonych na solarium itp bardzo postarzala mis ie skora na twarzy tzn. mam duze kurze lapki nie na skroniach jak maja inen normalne osoby tylko u mnie wychodza az na policzki i jest ich po 20 lini na kazdym oku;/ masakra 6 miesiecy temu robilam botox pierwszy raz w zyciu( zrobilam od razu czolo lwia i kurze lapki) efekt byl super ale niesty po 2 miesiacach zaczal botox ustepowac i zmarchy znow powrocily do swojego poprzedniego stanu przed botoxem mialam w miare normalne czolo a teraz jest jakby pokarnowane i nie mam jak przedtem paru lini na czole tylko teraz porobily sie kolejne nowe pomiedzy tymi starymi liniami take mam zmarszczki doslownie co milimetr;/ w miare jak botox ustepowac bylo coraz gorzej;/ no i teraz wlasnie zastanawiam sie nad tym fokusem czy on by cos pomogl i z racji tego ze nie mam jesczce 30 lat to czy wystarczylyby np 2 zabiegi??? bo bede w polsce 1,5 tygodnia i w tym czasie niestey uda mi sie chyba tylko 2 zrobic;/ ale skoro kobiety po 40tce widza dobre efekty juz po 1 zabiego to moze u mnie beda w miare dobre po 2 i koniec. jesli to nie mialoby sensu to znowu musze zrobic botox bo juz lepsze to niz te koszmarne kurze lapki. prosze o rade Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania26sl
czy nie orintuje sie ktos czy po zakonczonych zabiegach Focusem RF ( ja planuje 2)np 2 dni pozniej mozna wstrzyknac sobie botkox??? nie wiem co robic bo bede miala na wszystko tylko 1,5 tygodnia w Polsce tu w UK takie zabiegi sa 5x drozsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Skoro wszyscy si臋 tak mocno reklamuj膮 :) nie pozostaniemy w defensywie :). Zapraszamy do OTC w Gdyni -Red艂owie. Najnowocze艣niejsze technologie i spora praktyka. U nas : Fale Radiowe (RF) /co najmniej tak efektywnie jak "fokus-melody"/, NNM, Biostymulacja EMS, NARL, Jet-M, iPULSE, BodyDetox, UMO Glden Facial, UMO Facial Spa, Tlenoterapia i inne. Odchudzamy, Odm艂adzamy, Trwale usuwamy zmarszczki, cellulit, naczynka, przebarwienia, Leczymy blizny i rozst臋py (tu szykuje si臋 nowo艣膰), Depilujemy, Wykonujemy lifting bez skalpela. To wszystko w przestronnym Day Spa & Fitness (2200m2). Do dyspozycji naszych go艣ci: basen, sauny, hydromasa偶, si艂ownia, cardio i dziesi膮tki zaj臋膰 aerobowych, joga itp. Gwarantujemy rozs膮dne (je艣li nie najni偶sze :) )ceny , skuteczno艣膰 dzi臋ki do艣wiadczeniu i najwy偶szej klasy kosmeceutyki. Jeste艣my w niekwestionowanej czo艂贸wce Tr贸jmiejskich „salon贸w”, zar贸wno w zakresie stosowanych technologii jak i opinii klient贸w. OFERUJEMY DARMOWY ZABIEG PR脫BNY W DOWOLNEJ TECHNOLOGII. Mo偶na bezp艂atnie spr贸bowa膰, sprawdzi膰 i dowiedzie膰 si臋 wszystkich szczeg贸艂贸w. Zapraszamy ! Nasza strona: http://www.schudnij.net.pl/ Rezerwacja darmowego zabiegu : http://www.schudnij.net.pl/?q=node/48 Opinie o nas : http://www.trojmiasto.pl/OTC-Online-o19575.html#wyniki Dojazd i kontakt: http://www.schudnij.net.pl/?q=contact

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
W uzupe艂nieniu dodam, 偶e mamy spor膮 grup臋 klientek z Warszawy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum kt贸re daje wiedz臋 ka偶demu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dok艂adnie opracowany dzia艂 badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800temat贸w ,5500post贸w,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulo偶one tematy.Ka偶dy temat opracowany z du偶o iloscia informacji i fotek.Tw贸j post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni! Wchodz膮c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post