Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mkatarzynka

focus rf czy nnm??

Polecane posty

Go艣膰 Do Olinka733
Ja te偶 jestem z Warszawy. Je艣libym napisa艂a do Ciebie na podany adres to poda艂aby艣 mi namiar na ten zabieg? B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc, dzi臋ki. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Mog臋 poda膰 na forum bo dziewczyny podaj膮 sobie namiary. Nawet prywatne telefony do lekarzy :-). Ja robi艂am w Yasumi. ul. Stryje艅skich 10 02-791 Warszawa. (+48) 22 446 90 66 Mozna um贸wi膰 sie na bezp艂atny zabieg pokazowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Olinka733
Bardzo dzi臋kuj臋. Mo偶e zdob臋d臋 si臋 na odwag臋 i skorzystam. Najbardziej boj臋 si臋 ...braku efekt贸w.:) Je艣li mo偶na Ci臋 poprosi膰, to napisz po wszystkim jak to wysz艂o.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Idz na zabieg pr贸bny. Zobacyzsy jak wyglada taki zabieg, porozmawiasz. Teraz jest jakas promocja cenowa. Ostatnio bylam na spotkaniu z dugo niewidziana kolezanka i ta powiedziaa e wygladam na wypoczeta i switlista.Ale czy to prawda czy kurtuazyjnz komplement? w przyszlym tyg mam 3 zabieg. zrobiam sobie zdjecia przed wiec sie przyjrze sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LawaNails
LIPO ROYAL II W LAWANAILS! Bezinwazyjne usuwanie kom贸rek t艂uszczowych. Dzi臋ki nowoczesnym osi膮gni臋ciom medycyny estetycznej mo偶esz straci膰 od 3 do 8 cm w obwodzie ju偶 po jednym zabiegu. Lipo Royal Sprz臋t wyzwala wysok膮 cz臋stotliwo艣膰 ultrad藕wi臋k贸w o mocy 40,000Hz poprzez mocne g艂owice ultrad藕wi臋kowe, kt贸re szybko wprawiaj膮 kom贸rki t艂uszczowe w wibracje, powoduj膮 powstanie kieszeni pr贸偶niowych do i na zewn膮trz kom贸rek, silnie wp艂ywaj膮 na kom贸rki t艂uszczowe, wywo艂uj膮c wewn臋trzne szczeliny w b艂onie kom贸rkowej, co umo偶liwia rozerwanie b艂on kom贸rek t艂uszczowych, po czym pod wp艂ywem fali spr臋偶ystej o mocy 0,5 MHZ zawarto艣膰 kom贸rki t艂uszczowej zostaje doprowadzona do postaci ciek艂ej i roz艂o偶ona z jednoczesnym rozerwaniem b艂ony kom贸rkowej, mocne ruchy uwalniaj膮ce zaczynaj膮 odprowadzenie do proces贸w metabolicznych, za艣 czerwone fotony i skierowane elektrodydrenuj膮ce odpowiedzialne s膮 za ca艂kowite odprowadzenie poprzez kr膮偶enie w膮trobowe. Lipo Royal to: * wyszczuplanie twarzy * zmniejszanie obwodu * likwidacja oty艂o艣ci * rozbijanie celulitu Zalety: * efekt widoczny ju偶 po pierwszym zabiegu * bez b贸lu * bez narkozy * bez opuchlizny * bez krwawienia * bez efekt贸w ubocznych * bez nawrot贸w WI臉CEJ NA : www.lawanails.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1WUTE1
do LawaNails witam jestem zainteresowana zabieiem lipo royal. mam 26 lat i bardzo duza nadwage. czy taki zabieg moglby mi pomoc? chcialabym wyszczuplic przede wszystkim uda, posladki i brzuch. widzialam na stronie Pania, ktora jest po serii 5 zabiegow i wyglada fantastycznie. czy ja, jako mlodsza osoba, moglabm uzyskac pdobne efekty po mniejszej ilosci zabiegow? koszta odgrywaja spora role, niestety :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1WUTE1
aha, chodzi mi o lipo royal, NIE lipo royal II :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1WUTE1
nikt juz tu nie zaglada?? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1WUTE1
haallllooooo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opensky
Nie znam nikogo kto wykonuje albo poddawa艂 si臋 zabiegowi lipo royal, jednak od kilku lat pracuje na innych znanych na ca艂ym 艣wiecie urz膮dzeniach do modelowania sylwetki. Napisa艂a Pani 偶e ma bardzo du偶膮 nadwag臋, je艣li naprawd臋 jest du偶a, to radzi艂abym nie zaczynac z ni膮 walki od zabieg贸w tego typu. Moga one by膰 jedynie uzupe艂nieniem innych dzia艂a艅 skierowanych na utrat臋 wagi. Zabiegi wyszczuplaj膮ce powinno sie stosowac do redukcji niewielkich, skupionych ilo艣ci tkanki t艂uszczowej, a wi臋c najcz臋艣ciej u os贸b z niedu偶膮 nadwag膮, lub waga normaln膮 jednak tkanka t艂uszczowa nier贸wnomiernie roz艂o偶on膮. Zabiegi wi臋c, w Pani przypadku moga dac efekt zbyt ma艂y, lub nawet zaden. Je艣li ma Pani jakie艣 pytania odno艣nie tego jak zacz膮膰 terapie, co najpierw i czym wspomaga膰 to ch臋tnie s艂u偶臋 pomoc膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ceny do negocjacji
Go艣膰 buntara
ZAPRASZAM na zabiegi Falemi Radiowymi (RF) Redukuj膮ce tkank臋 t艂uszczowa, cellulit, uelastyczniaj膮cy sk贸r臋 np: na brzuchu po ci膮zy. Gabinet Brzesko (ma艂opolska) 50 km od Krakowa. Obecnie SUPER PROMOCYJNA Cena 300 z艂 za 4 zabiegi . (oszcz臋dzasz 500 z艂 - normalny koszt jednego zabiegu to 200 z艂 a w salonach w duzych miastach jeszcze dro偶ej .) Zabiegi mozna oczywiscie zamawiac pojedy艅czo ale efekt jest najlepiej widoczny po 3 zabiegach. Zapraszam 788 905 224 Derwen7@wp.pl ODCHUDZANIE, CELLULIT, ZABIEG radio frequency, RF, Fale Radiowe Jak dzia艂a RF? Urz膮dzenie emituje fale radiowe wytwarzane przez pr膮d wysokiej cz臋stotliwo艣ci. Energia elektryczna zamieniana jest na elektromagnetyczn膮, kt贸ra dociera do tkanek, gdzie nast臋puje ich podgrzanie przez wzbudzanie jon贸w. Fale radiowe wp艂ywaj膮 wi臋c na wytwarzanie w tkankach ciep艂a. Zjawisko to nazywane jest diatermi膮. Diatermia, czyli g艂臋bokie ogrzewanie oznacza, 偶e ciep艂o wytwarzane jest wewn膮trz tkanek, a nie dostarczane z zewn膮trz. Fale radiowe stymuluj膮 tkanki powierzchowne i g艂臋biej po艂o偶one, poprawiaj膮 ich dotlenienie, od偶ywienie oraz mikrocyrkulacj臋. Zabiegi Na Twarz, Szyj臋, Dekolt, D艂onie Zabieg polega na podgrzewaniu w艂贸kien kolagenowych co wywo艂uje ich skurczenie i napinanie, dzi臋ki czemu nast臋puje proces regeneracji. Dochodzi do uporz膮dkowania si臋 ich struktur. Ponadto fale radiowe stymuluj膮 fibroblasty do odbudowy i wytwarzania kolagenu i elastyny daj膮c efekt wype艂nienia zmarszczek. Zwi臋ksza si臋 g臋sto艣膰, elastczyno艣膰 i napi臋cie sk贸ry oraz poprawia owal twarzy i koloryt cery. W wielu przypadkach ju偶 po wykonaniu pierwszego zabiegu zauwa偶alny jest efekt. Sk贸ra w miejscu poddanym dzia艂aniu fal radiowych jest bardziej napi臋ta. Efekt dog艂臋bnej poprawy mo偶e pojawi膰 po serii zabieg贸w. Dzia艂anie zabiegu : twarz - podsumowanie sp艂ycanie zmarszczek, bruzd, kurzych 艂apek poprawa napi臋cia zwiotcza艂ej sk贸ry poprawa napi臋cia policzk贸w poprawa owalu twarzy redukcja tzw. "chomik贸w" z艂agodzenie fa艂d贸w nosowo-wargowych poprawa kolorytu cery lepsze od偶ywienie tkanek odpr臋偶enie mi臋艣ni twarzy 艂agodniejsze rysy twarzy Zabiegi Na Cia艂o: Wyszczuplanie, Redukcja Cellulitu, Poprawa Napi臋cia Sk贸ry Fale radiowe to jedna z najskuteczniejszych energii stosowanych do redukcji cellulitu i tkanki t艂uszczowej. Stymuluj膮 proces jej spalania prowadz膮c do zmniejszenia obwod贸w cz臋艣ci cia艂a. RF oddzia艂uje zar贸wno na tkanki powierzchowne jak i dociera do g艂臋bokich warstw sk贸ry i kom贸rek t艂uszczowych (adipocyt贸w) w kt贸rych zawarte s膮 tr贸jglicerydy. Pod wp艂ywem temperatury dochodzi do ich rozpuszczenia i rozbicia czyli tzw. lipolizy. Podczas zabieg贸w pobudzany jest te偶 uk艂ad limfatyczny i krwiono艣ny. Zwi臋ksza si臋 metabolizm w tkankach. Ponadto fale radiowe dzia艂aj膮 odm艂adzaj膮co, stymuluj膮 produkcj臋 kolagenu, uelastyczniaj膮 i poprawiaj膮 napi臋cie sk贸ry. Efekty: modelowanie sylwetki - podsumowanie wyszczuplenie i redukcja miejscowej tkanki t艂uszczowej redukcja cellulitu redukcja zwiotcze艅 (brzuch, ramiona, uda, po艣ladki) polepszenie stanu sk贸ry w miejscu wyst臋powania blizn i rozst臋p贸w poprawa napi臋cia sk贸ry cia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qmqm
dzi艣 znalaz艂am ofert臋 w 艂odzi na fokus rf /www.groupon.pl/ ja kupi艂am zobacz臋 efekty ju偶 za tydzie艅 wszyscy chwal膮 a偶 ciekawa jestem efekt贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kornikowa3
JA mam pytanie do tych dziewczyny,kt贸re pisa艂y o zabiegach w Elite...ile kosztuje taki zabieg i czy trzeba go powtarzac ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do qmqm
qmqm z tego co wiem efekty po focus rf nie sa natychmiast, trzeba na nie czekac nawet do 3 miesi臋cy. Widzia艂am t膮 ofert臋 na grouponie, bardzo atrakcyjna - nie kupi艂am bo nie zd膮偶y艂am, ale prosz臋 ci臋 napisz o efektach i og贸lnie o zbiegu (jak ju偶 zrobisz zabieg) bo nawet bez promocji w tym gabinecie cena za taki jest niska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka 46
MOJA WYPOWIEDZ z roku 2009 anka 46 Ja robie w Warszawie w Kosmedice, bardzo fajne podejscie do klienta i bardzo dobra cena. Tylko gorzej z terminami duzo kobiet tam robi focusa. Ja osobiscie robie twarz, jestem po 2 zabiegach, zabieg bardz przyjemny i przedewszystkim mam efekty. 5 zabieg贸w na twarz 3000 z艂, 10- 6000 z艂. Pozdrawiam Stwierdzam, 偶e po 10 zabiegach na twarz i czterech przypominaj膮cych efekty s膮 nadal rewelacyjne. Szczerze polecam fokusa i polecam gabinet Kosmedica. My艣l臋, 偶e do efekt贸w przyczyni艂o si臋 do艣wiadczenie Pani wykonuj膮ce zabieg. Jeszcze raz ogromnie polecam. Anna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak wiemy...
gabienty kupuj膮 tani sprzet za kilka tysi臋cy na allegro, daja ceny z kosmosu, 偶e niby to takie skuteczne i interes si臋 kreci, a 偶e efekt贸w nie ma, no c贸偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qmqm
Dziewczyny jestem dopiero po 3 zabiegu,bo niestety mo偶na robi膰 to raz na tydzie艅.Ale mam wra偶enie 偶e moja sk贸ra jest bardziej napi臋ta,a musz臋 powiedzie膰 偶e n贸偶ek to nie mam jak sarenka i podchodz臋 sceptycznie do tego czy mi te zabiegi pomog膮 .Niemniej odnosz臋 wra偶enie ,偶e jednak co艣 si臋 dzieje:) Zapomnia艂am na pocz膮tku wymierzy膰 obwodu moich ud ale wygl膮da na to 偶e si臋 chyba troszk臋 skurczy艂y:)Teraz jestem ju偶 wymierzona (nie wiem dlaczego w gabinecie mnie nie zmierzy艂y?)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qmqm
Ach zapomnia艂am doda膰 ,偶e napisze czy co艣 wida膰 i czy inni (czyt. m膮偶 te偶 zauwa偶yli:)) Cena rzeczywi艣cie jest u nich atrakcyjna w por贸wnaniu z innymi gabinetami gdzie ceny s膮 duuuuu偶o wy偶sze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mabel
150 z艂 zamiast 550 z艂 za zabieg na twarz lub cia艂o urz膮dzeniem Mabel w Clarisse Salon and Spa Oferta obejmuje zabieg urz膮dzeniem RF Mabel 6 Radio Frequency na twarz, szyj臋 i dekolt lub na wybran膮 parti臋 cia艂a (uda, po艣ladki, ramiona, brzuch i boczki) Jeszcze tylko 14 godzin - do ko艅ca 18 maja 2011 http://tinyurl.com/6amx4yr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qmqm
Umar艂emu nie pomo偶e kadzid艂o.Tak bym to okre艣li艂a.Nie liczy艂am na cuda ,wybra艂am 10zabieg贸w na uda i powiem szczerze 偶e ma艂膮 r贸偶nic臋 widz臋 ,a zacz臋艂am zabiegi na pocz膮tku kwietnia sko艅czy艂am chyba ze 3 tyg temu .Pani kosmetyczka stwierdzi艂a 偶e po 2 mies b臋dzie wida膰 zobaczymy, pono膰 10 zabieg贸w to du偶o.Odezw臋 si臋 w sierpniu mo偶e b臋d臋 mile zaskoczona .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣redni-men
Zrobi艂em sobie pierwszy zabieg. Z tymi efektami to k艂opot, bo przecie偶 r贸偶nica pomi臋dzy "wypspan膮" a "zaspan膮" twarz膮 jest niejednokrotnie wi臋ksza ni偶 bo super zabiegach. Fakt, 偶e przyjemny to zbieg. Za tydzie艅 id臋 na kolejny i zobaczymy. Czy kto艣 zna firm臋 PROFI-MED i mo偶e powiedzie膰 co艣 na temat URZ膭DZE艃 do RF, kt贸re oni sprzedaj膮? Gdzie to jest produkowane i jak oceniacie ich jako艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRATKAAGA
ja niestety nie polecam zabiegow LIPO ROYAL.jestem szczupla,zalezalo mi na pozbyciu sie nagromadzonego cellulitu i tluszczyku w okolicach ud i brzuszka.dodam,ze waze 55kg przy wzroscie 175cm. LIPO ROYAL to pieniadze wyrzucone w bloto.Chodzac na zabiegi lipo royal musisz zachowac diete i cwiczyc,.Czyli rownie dobrze mozesz cwiczyc i zachowywac diete bez chodzenia na LIPO ROYAL.Suma sumarum nie polecam,efekty mierne,kazdy kto jest leniwy 艂asi sie na cos takiego wierzac w cuda.No niestety lipo royal bez diety i cwiczen nie dziala,zatem rownie dobrze wystarczy cwiczyc i zachowaca diete,a pieniazki schowac na cos innego.Wychodzi na to samo:) szkoda pieniazkow,mowie wam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabkusiaa
Jestem po kilkudziesieciu zabiegach lipo royalem,mialam wykupywane karnety aby bylo troszke taniej).EFEKT ZADEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kosmetolog123
Profi-Med sprowadza urz膮dzenia z Chin. Nie spodziewa艂abym si臋 trwa艂ych efekt贸w po zabiegach na nich. Oczywi艣cie z Chin mo偶na przywie藕膰 te偶 dobry sprz臋t, ale nie ryzykowa艂abym testowa膰 go na sobie i za swoje pieni膮dze. Urz膮dzenia typu lasery, RF, CO2 i inne produkowane w Chinach nie przechodz膮 偶adnych konkretnych warto艣ciowych bada艅 iw臋c ich bezpiecze艅stwo zostawia cz臋sto wiele do zyczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢redni_men
A to naprawd臋 tak trudna technologia? Chi艅czycy kopiuj膮 rakiegy i samoloty a nieco bardziej skomplikowanej mikrofal贸wki nie potrafi膮(bo tym jest mniej wi臋cej RF). My艣l臋 偶e kosmetolodzy specjalnie deprecjonuj膮 ten sprzet, bo faktycznie zabieg powinien kosztowac 100 150 z艂 a salony na pocz膮tku bra艂y i 3500.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opensky
to prawda 偶e niekt贸re gabinety zawy偶aj膮 ceny, a s膮 to w艂膮艣nie osoby pracuj膮ce na chi艅skim sprz臋cie. Kupuj膮 urz膮dzenie za 5 000z艂 a p贸藕niej wyceniaj膮 zabieg na 500z艂, a powinien kosztowa膰 100z艂. Do tego efekt贸w nie ma albo s膮 marne. Oryginalne urz膮dzenia kosztuj膮 du偶o wi臋cej, bo ok. 100 000z艂, ale cena wynika st膮d, 偶e systemy by艂y badane, maj膮 udowodniona naukowo skuteczno艣膰 i bezpiecze艅stwo. Dlatego tez zabieg na takim sprz臋cie jest dro偶szy. Nie uwa偶am 偶eby por贸wnanie urz膮dze艅 do zabieg贸w RF z mikrofal贸wk膮 by艂o trafne, bo do mikrofali nie wk艂adamy r膮k, ani g艂owy. Wi臋c ich dzia艂anie, nawet je艣li nieprawid艂owe, nie ma wi臋kszego wp艂ywu na nasze zdrowie.

Udost臋pnij ten post