Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkowa ksiezniczka z waginką

dwa dni temu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej

Polecane posty

Gość maly kazio...
A tak wogole to jak rozmawiasz z facetami czesto podaja jakies propozycje czy cos takiego?

Gość maly kazio...
Czesto spotykasz chamow, prymitywow itd? Bo podobno w internecie tego nie brakuje Byl tu taki temat ze laski poznawaly facetow przez internet i czesto jak juz sie spotkaly z kolesiem to spotykalo je rozczarowanie Oczywiscie byly wyjatki

Gość maly kazio...
Ale jak tam masz tez nicki z "waginka" to mozna powiedziec ze w jakims stopniu prowokujesz A pozatym czytalem tutaj ze zdarza sie ze zwiazek zaczyna sie od seksu i jest udany (tylko pytanie jak czesto)

Gość maly kazio...
A spoko kolesi czesto spotykasz?

Gość maly kazio...
Czy facet spod BLIŹNIĄT łatwo wybacza?---kocham takie tematy. Zastanawia mnie co maja w glowie ludzie ktorzy je zakladaja --- To jest aktualny temat z ogolnego :o

Gość maly kazio...
wiem ze najlepszym sposobem jest kontakt w realu---to czemu nie wyjdziesz na jakas impreze z kolezankami albo gdzies gdzie bedziesz mogla poznac faceta "z krwi i kosci" a nie z wpisow na czacie czy gdzies Chyba ze wychodzisz a nic nie wspomnialas

nie wychodze .. bo kazdy jest zajęty i nie ma czasu kolezanki mialam na studiach i w bylej pracy a tak to nie mam :( kazdy ma juz rodzine pozatym kiedys to wychodzilam na imprezy, chcialam sie podobac chlopakom a teraz to jakos zaczely sie liczyc inne rzeczy, zrozumiesz kazio gdy dorosniesz :)

Gość maly kazio...
Ja w to akurat nie wierze wcale --w to ze np wszyscy ludzie ktorych laczy znak zodiaku a rozni mnozstwo innych rzeczy ze da sie ich zaszufladkowac

Gość alpinista
Horoskopy...to sama prawda zimowi chłopcy miewają gorące usta ;)

Gość alpinista
ps z imprezami jak z czatami przygodny seks znaleźć ławo ale w śród tłumu spoconych i podchmielonych facecików raczej trudno wyłuskać coś wartościowego :D

Gość maly kazio...
Moja siostra ma 28 lat i dopiero niedawno poznala kolesia przez znajomego z pracy Czemu ten kontakt sie urwal z tymi ludzmi? Moja siostra z kilkoma osobami ze studiow nadal sie kontaktuje chociaz ten kontakt jest ograniczony ale jest Byla pare miesiecy temu jak jeszcze nikogo nie miala z kolezanka i jej mezem na wakacjach w bulgarii

Gość alpinista
jak to gdzie ?? tu na kaffe :D

Gość maly kazio...
Mi sie wydaje ze w takim srodowisku w ktorym sie jest najbardziej zakotwiczonym praca, srodowisko znajomych Albo przez portale typu jakas sympatia itd (tylko niektorzy nie uznaja korzystania z takiego sposobu poznawania ludzi)

Gość maly kazio...
Bo to jest taki najbardziej naturalny sposob. No mozna tez isc np na basen z amiarem upolowania jakiegos facata ale to juz niekonwencjonalne sposoby A wogole to mowilas ze chcialas sie podobac itd a teraz co innego sie dla ciebie liczy-co mialas na mysli?

Gość maly kazio...
Masz na mysli to ze juz nie szalenstwa ci w glowie tylko raczej stabilizacja?

Gość maly kazio...
Czyli teraz maja u ciebie szanse faceci ktorzy wczesniejn jej nie mieli ---spokojniejsi bardziej sklonni do kompromisu? Wczesniej wolalas bad boyow?

Gość maly kazio...
A jak bys okreslila tak oglonie twoj nasrtoj--bo z tego co piszesz wydaje sie nie jest z tym zle ale moze to tylko pozory

Gość maly kazio...
Tak jak pisalas rok w domu wytrzymac i nie miec za bardzo z kim pogadac to spore obciazenie psychiczne

Gość maly kazio...
To jest niebezpieczne takie odosobnienie brak kontaktu z drugim czlowiekiem---tu pisza np ludzie ze byli w zwiazku w ktory tak sie zaangazowali ze zyli tylko ze swoim partnerem oddalili sie od przyjaciol i wszystkich A pozniej zwiazek sie rozlecial i nie bylo latwo ponownie wkomponowac sie w otoczenie --odnowic i nawiazac nowe znajomosci itd

Gość maly kazio...
Chociaz rozni ludzie pewnie roznie to znosza jednym to przychodzi bez trudu innym jest troche ciezej (mowie o przetrwaniu takiego okresu zawieszenia, w takiej troche samotnosci)