Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkowa ksiezniczka z waginką

dwa dni temu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej

Polecane posty

Gość MAriusz BHP
olej to i sie nie przejmuj, może też odpowiadałaś dobrze, tylko jesteś do siebie krytycznie nastawiona zawsze trzeba piąć się wysoko, mimo że ktoś może z Ciebie się zaśmiać - przynajmniej jak Ci się nie uda będziesz wiedziała że próbowałaś

niepełnosprawna od niedawna = z własnego doświadczenia wiem że lepiej sie pracuje z ludzmi którzy są np. tylko po szkole średniej, mialam kontakt z takimi wlasnie ludzmi i wspominam naszą współprace bardzo dobrze. Uczyłysmy sie dopiero same, zdobywałysmy same doświadczenie, nie było tego ze ktos sie wymądrzał, mowil ze robimy cos nie tak, poprostu same dochodzilysmy do wprawy. A z ludzmi wykształconymi to jest troche inaczej, mają swiadomość tego ze są naprawde lepsze, mądrzejsze no i tak jest w większosci wypadków:) a ja poprostu nie lubie gdy ktos sie wywyższa

Gość niepełnosprawna od niedawna
Jestem, ale seksic się mogę.:P

Gość Stinkk
Prawie gwał , prawie w ciąży :O

Gość maly kazio...
Ja widze ze ty pomimo twojej sytuacji np (brak pracy) prezentujesz pelny Chill out. Nie mowie ze to zle moze nawet dobrze bo niektorzy w takich sytuacjach chwytaja jakies nerwice czy inne ciulstwa :classic_cool:

Gość karolina81
no a wybrali juz kogos do tej pracy, czy jeszcze nie wiadomo?

Gość maly kazio...
Jestem, ale seksic się mogę. ---szczere to bylo ale jak masz z kim sie seksic to pewnie takie lajtowe kalectwo czy niepelnosprawnosc

Gość maly kazio...
Powinienem ale spierdolilem z lekcji :P Mam nadzieje ze nie bedziesz mnie przez to dyskryminowac w rozmowie? :) Mila osobka z ciebie :)

Gość maly kazio...
Racja gwalt to nie byl bo to nie bylo WBREW twojej woli tylko bez jej udzialu

Gość Stinkk
dobra ja uciekam dość tej błazenady na dziś

Kazio, na wózku nie jeżdżę. Ale to nie o mnie topik, tylko o Księżniczce z bajkową waginką.;) Może, Ksieżniczko, spróbujesz się jako asystentka prezesa? Jak prezes będzie zadowolony, to będzie dobrze płacił.:P A można fajne kontakty dzięki temu zdobyć, które się potem mogą przydać w każdej chwili.

Gość Stinkk
Bajkowa Wagina cóż to brzmi dobpiero kusząco :)

Gość maly kazio...
Ale to nie o mnie topik, tylko o Księżniczce z bajkową waginką.---dobra ale miejsce na dydresje cz cos takiego powinno sie znalesc :p

Gość maly kazio...
Myslicie ze to prawda ze w internecie siedza same debile? Albo przynajmniej znaczna wiekszosc :o Jakby co to ignorujcie moje pytania :p

Gość maly kazio...
Ja dobiero przed soba mam nauke romansu ---na razie raczej lipa

Nie myślicie.:) Chociaż... zalezy, na jamkich stronach. Generalnie to cały przekrój społeczeństwa naszego można na necie znaleźć. Ksieżniczko, no cóż, jak chcesz pracowac z klientem, to musisz się ubierać tak a nie inaczej. Chyba że chcesz pracować za barem albo jako kelnerka - tez spokojnie można ponad 3 000 wyciągnąć miesięcznie, ale długo tak nie popracujesz...

Gość alpinista
Romansowanie jest jak zdobywanie góry godzinami pniemy się na sczyt ocierając się i pociąc by w przeciągu kilku minut zatknąć Flagę, zdobywanie jest równie przyjemne jak zatykanie flagi jeśli nie przyjelniejsze :classic_cool:

Gość maly kazio...
15 mam a czemu?

Gość maly kazio...
tez spokojnie można ponad 3 000 wyciągnąć miesięcznie, ----watpie w to moze i mozna ale to raczej w lepszych knajpach Zreszta pracowalas w czyms takim to ty bedziesz ksiezniczko wiedziala lepiej