Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkowa ksiezniczka z waginką

dwa dni temu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej

Polecane posty

Gość maly kazio...
przy mnie kazio staniesz sie najprawdziwszym alpinistą świata ---a masz odpowiedni sprzet do takich wypraw:p Jakies cieple byty i takie tam

Gość bajkowaalesie waginkaniechwali
tez szukam pracy i tak czytam i straclam w zasadzie watek Hmm...o czym Wy piszecie??? :P

Gość maly kazio...
Ja odpuścilam bo co mialam zrobic ale tak sie zdarzylo tylko dwa razy ---gorzej jak tak bedzie wygladal pierwszy raz z nowym partnerem -to juz chyba jest skreslony :o A co do mojego sprzetu to podobno kobiety nie zwracaja na to uwagi az takiej (chyba ze klamia) wazne sa przymiaty duszy zeby umial stworzyc nastroj i takie pierdoly

Gość taka kobietka
O sprzęcie piszemy.:) PS. To ja, niepełnosprawna, jakby co.

Gość maly kazio...
Lepiej nie wiedziec o czym :p W kazdym razie z praca to raczej bylo luzno zwiazane (a raczej wcale nie bylo)

Gość maly kazio...
Nie no racja w sumie bylo tez o pracy przewodnika

Gość taka kobietka
Wiesz, Kazio, wazne, żeby nie miał mniej niż 11 cm i stac samodzielnie potrafił.:P A reszta to już inne kwestie.:)

Gość maly kazio...
Dobra to do konkretow--- jekie kijek musi miec parametry (w cm)zeby mozna bylo sie gdzies wybierac Bo moze powinienem zostac w domu i ogladac np na wspolnej

Gość bajkowaalesie waginkaniechwali
... :P

Gość maly kazio...
wazne, żeby nie miał mniej niż 11 cm ---to mi ulzylo ufff Stac tez potrafi nawet czesto nieproszenie wstaje :) A apropo tej praktyki to niektorzy sa pojetni i chwytaja w lot a niektorzy nie sa i do konca zycia zostana debilami Natura nie jest sprawiedliwa Moze pojde na jakis prakty (trzeba o tym pomyslec w kazdym razie)

Gość maly kazio...
Jak ty mi wyskakijesz z tymi 16 przecietnymi i 18 to wole to co powiedziala niepelnosprawna:p Powyzej 11 Ale 12 cm grubosci to by sie moze nawet znalazlo Zreszta mam dopiero 15 lat ---jeszcze wszystko sie moze wydarzyc:p

Gość maly kazio...
praktyka to pikuś---no nie zartuj:) Myslalem ze na etapie praktyki zaczyna sie prawdziwe wyzwanie Pan na biologi ominal rozdzial o "tych" sprawach -widocznie sie wstydzil albo co

Gość maly kazio...
Tak kobiety mowia dobry kochanek i sie zastanawiam co on takiego robi ze zasluzyl na okreslenie dobry Co jak dotyka np za piers to inaczej --kurwa na ile sposobow mozna dotykac piersi i co najwazniejsze jaki jest ten najlepszy sposob Jak w ten sposob mowi sie o seksie to mam wrazenie ze to brrdziej skomplikowane niz fizyka jadrowa :p

kazio bo widzisz w tym wszystkim liczy sie sposób dotykania, całowania i wogóle.... wiesz ze kobiety są wymagające, tak naprawde trudno jest dogodzic kobiecie bo kazda ma inny gust i zwraca uwage na cos innego. Ale nie stresuj sie kazio wszystko przed Tobą, najwazniejsze to dobrze zacząc, bo mam nadzieje ze jeszcze nie zacząles :)

Gość maly kazio...
Dziwie sie ze nikt sie nie dalacza do rozmowy bo ten topic jest czaly czas na ogolnym wsrod pierwszych tematow :o

Gość bylam kiedys na takiej rozmowi
e... kurna! byla to praca w obsludze klienta i ksiegowosci a kazali nam dyskutowac o ..wyimaginowanych czipach i mikroprocesorach wstrzyknietych czlowiekowi zamiast komorki, telewizora, internetu..! czyli czyms co nie istnieje.. siedzialam z otwarta gęba (w cudzyskowie) i czulam sie jak autorka. wkoncu sie wkurwilam bo trwalo to chyba ze 3 godziny, i powiedziaalm ze nie widze w tej "rozmowie" zwiazku ze stanowiskiem pracy. ;)

Gość maly kazio...
oj kazio najlepiej to Ci wytlumczy pani o co w tym wszystkim chodzi ---myslisz ze bedzie jej sie chcialo tlumaczyc? Nie bedzie wolala gotowego produktu kolesia ktory bedzie od razu wiedzial co i jak. Co to za facet co nie wie jak sie obchodzic z kobieta?