Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bamboocha1986

1100 KALORII LICZYMY KALORIE!!!!!!

Polecane posty

ale mi smaka narobilas !!!:D taaak zjadlabym sobie chipsy octowe :P najlepsze sa te takie czaseczki nie wiem czy wiesz o ktore mi chodzi :P

walkersy były czy jakoś tak:P czaszki to nie wiem aaaa dobra Natala kończmy z tym jedzeniem bo zaraz nie wytrzymam no chyba że dietetyczne:P pamietam że w asdzie były takie fajne sałatki pakowane - sałata lodowa i mix innych liści, sałkiem dobre z sosami sałatkowymi aaa no i w Anglii to sama wolowinka:) moje ulubione mięsko, bardzo chude zresztą dlatego ja wole to niż wieprzowinę. PS umieram z nudów

ja tez umieram z nudow chociaz wiem ze nie powinnam :P ostatnio zrobilam sie taka leniwa ze az strach sie przyznac ;) Ja lece , zajze moze pod koniec dnia :) Udanego dnia zycze :)

trzymaj się:) mam nadzieje że będe wieczorem równiez życze udanego dnia mój plan na dzisiaj, obliczyłam sobie kcal: byłabym wdzięczna za opinię.. ryż długoziarnisty 100g 347 kcal Papryka czerwona surowa 30g 9 kcal Pomidory surowe 100 g 16 kcal Ogórki surowe 100g 10 kcal Wołowina antrykot 100 g 159 kcal Oliwa z oliwek 5g 41 kcal Ser Topiony tłusty edamski 60g 133 kcal Szynka z piersi kurczaka 60g 58 kcal bułka z ziarnami 90g 240 kcal serek wiejski 3% 150g 160 kcal jogurt naturalny 100g 68 kcal szpinak gotowany 100g 19 kcal razem ok 1000 kcal

Gość Gumisiowa Misia
Babmocha dziekuje za zaproszenie na Twoje forum. Mam zamiar sie dolaczyc. Nie wiem ile waze na dzien dzisiejszy ale to sprawdze i zapisze jak bede juz w domu. Moj maz dzisiaj gotuje kolacji i nie obejdzie sie bez zdrowego ale kalorycznego jedzonka, ale wiem co moge zrobic zeby bylo mniej kaloryczne. Zrezygnuje z pieczywa. Zamiast coli, czy innego napoju napije sie po prostu wody i przestane pic kawe z mlekiem i z cukrem i od dzisiaj bede pic herbate bez mleka i zastapie to cytryna :)

Misio nie musisz rezygnować z mleka, jak najbardziej produkty mleczne są zalecane, jeśli chodzi o kawkę to ja zrezygnowałam z cukru. herbatki jak najbardziej piję, kupiłam sobie specjalnie kilka smaków żeby mi się nie znudziły! Ważne - jemy conajmmniej 4 posiłki dziennie:) wtedy jesteśmy w miare cały czas najedzone, z tego co wyczytałam nie łączy sie białek z węglowodanami wogóle lepiej unikać węglowodanów miło mi że jesteś z nami:) bedziemy się wspierać:)

Gość Gumisiowa Misia
Bambocha. Tego mi wlasnie potrzeba. Wsparcia i takze wiedzy ze trzeba sie komus wyspowiadac z dziennego sukcesu, badz porazki. Ja wiem ze jak sie raz poddam to sie znowu nie podniose. Kilka miesiecy temu udalo mi sie schudnac, tak po prostu, mniej jadlam chyba i czulam sie swietnie. Zakupy ciuchowe byly moim najlepszym zajeciem. Dzisiaj rano zalozylam moje (wtedy kupione) dzinsy i nie podobalo mi sie ze lezaly na mnie jak leginsy!! Nie chce sie tak pokazac rodzince. W ogole czuje sie lepiej jak jest mnie mniej, z tym ze nie zwrocialam uwagi i nie utrzymalam wagi. Moja wina, teraz musze sie katowac zeby schudnac do 24 grudnia. Czy moge zaczerpnac Twojej wiedzy?? Ile udaloby mi sie schudnac, jezeli bede zdeterminowana??

Misia Masz racje mnie też bardzo pomaga że mogę tu być, podzielić sie doświadczeniami, i tak jak powiedziałaś wyspowiadać:) Gdyby nie to forum nie wiem jak by wyglądało moje odchudzanie, pewnie jak zwykle piękne plany i nic pozatym... tym razem sie uda, szacuje, że większość dziewczyn na tym forum odnosi sukces, i to dlatego, że w kupie raźniej! ja mam ten sam problem z ciuchami, w wiele z nich nie mogę sie wbić:( mam nadzieje ze to sie szybko zmieni!! Misiu, nie musisz się katować! po prostu jedz zdrowo, mało często, jakas aktywność fizyczna - np spacer, biegi (niekoniecznie codziennie te biegi ale żeby po prostu COŚ ROBIC) a najgorszy jest początek.. trzymam kciuki!

Hej dziewuszki Kochane :) ja juz sobie leze w lozeczku,po imprezce ;) Musze przyznac ze swietnie sie bawilam w fajnym towarzystwie ale niestety nie udalo mi sie obyc bez malego grzeszka :o nie moglam sobie odmowic i zjadlam kilka cukierkow z mieszanki wedlowskiej :o ale co tam,raz na jakis czas mam nadzieje ze nie zaszkodza hihi :) Jestem totalnie wykonczona, oczka juz mi sie same zamykaja :o bamboocha-jesli chodzi o twoj dzisiejszy plan to moja opinia jest jak najbardziej pozytywna :) swoja droga juz dawno nie jadlam szpinaku :P Gumisiowa Misia- Witam Cie Kochana :) zycze powodzenia w odchudzaniu :) a tak przy okazji to ile wazysz i ile masz wzrostu?? Ostatnio mam jakies problemy ze snem :( w nocy zdarza mi sie nawet kilka razy wstac i ciezko mi spowrotem usnac, zreszta jeszcze ciezej jest mi zasnac nawet jesli jestem bardzo spiaca. Strasznie mnie to meczy :o Dobra ja spadam bo bede tak pisac i pisac hehe gadula ze mnie straszna :o ;) do jutra dziewczynki :*:* zajze rano 🖐️ :)

Dzień Dobry Dziewczyny:) Obudziłam sie z jakimś dziwnym bólem głowy:/ wziełam 2 apapy wiec mam nadzieje ze przejdzie:) wczorajszy wieczór niestety spędziłam w domu:(:( miałam niby plan gdzień wyjść ale nie wyszło.. po prostu mi sie nie chciało wrrr a teraz żałuje. Trzeba kożystac puki sie jest młodym a ja jak taka emerytka siedze w domu... jeśli chodzi o diete to zrealizowałam swój wczorajszy plan z wyjątkiem szpinaku:P wiec chyba zjem go dopiero dzisiaj. ta sałatka tak mnie zapchała że nie macie pojęcia ryż, warzywa, jogurt naturalny - dobre na głód hehe Natalko - świetnie że się dobrze bawiłaś, w końcu starałaś sie jk najlepiej przygotować tą imprezę:) a te kilka cukierków to nie koniec świata:P Jakimś cudem świeci słoneczko u mnie za oknem - nie wierze;] buziaki:)

Witam i o zdrowko pytam ;) Bamboocha mam nadzieje ze lepiej juz po tych tabletkach🌼!! :) U mnie tez sloneczko dzisiaj swieci ale mroz jak nie wiem Ahh, tak jakos smutno mi sie robi kiedy pomysle ze w Polsce dzis swieto a ja nawet nie moge odwiedzic grobu mojego brata :( Niestety nie moglam jechac do Polski bo niedawno bylam na odwiedzinkach i wykorzystalam urlop :o Milego Weekendu 🌼

Natalko lepiej dziękuje!🌼 U mnie też pewnie mroźno, narazie wole nie sprawdzac tegoP Natalko Najważniejsza jest pamięć o bliskich!! 🌼

Ja ide sobie kawke zrobic i bede mogla troche posiedziec :) A co z waszymi planami na dzis?? :) Ja ide dzis do fryzjera zmienic cos z grzywka i troche skrocic te moje sianko :D ;) 🌼

dooobra kawa nie jest zła tez sobie strzele:D Dziś tak średnio z planami, myślałam że spedze dzień z moim chłopakiem ale on pojechał sobie wczoraj do rodziny a o mnie nie pomyślał:( odpoczne troche w domku, wezme długą pachnącą kąpiel:D może brawki sobie podfarbuje henną! Ja ide w poniedziałek farbować włoski bo mam odrost.. Mam ochote oderwać się od rzeczywistości i zrobić coś tylko dla siebie...

oo :) A na jaki kolorek farbowalas? Ja jestem z natury brunetka, rok temu zrobilam sobie pasemka blond, pozniej rozjasnilam je calkiem a niedawno wrocilam do koloru ciemny braz i mysle ze to w nim czuje sie najlepiej :)Swoja droga marzy mi sie taki kasztanowy kolor cos ala rudy ale obawiam sie ze nie byloby mi w nim do twarzy. ;)

ja zawsze farbuje na czarno, uwielbiam ten kolor włosów:) kilka razy próbowałam brązów, rudawych odcieni, ale to nie było to samo:) najgorsze że mam baaardzo zniszczone włosy, końcówki strasznie mi się "mechacą" a mam takie długie do pasa falowane, nie podcinam ich za często apowinnam bo dobrze by to im zrobiło. też myślałam o grzywce ale się boje bo nigdy jej nie miałam, nie chce ryzykować hehe

hehe :) Ja sie do grzywki juz przyzwyczailam i za nic bym jej juz nie oddala hihi ;) Choc czasami strasznie mnie wkurza bo tez mam loczki i bez prostowania wyglada ona strasznie :( Bede musiala dzis do polskiego sklepu sie wybrac bo moje kochane owocowe herbatki sie skonczyly :( a ja jestem od nich uzalezniona hehe,moglabym nic nie jesc tylko pic same herbatki, kawe tez uwielbiam :) A no i nie wiem co wymyslec na obiad :( A ty co dzis masz pysznego co ?? :) 🌼

też uwielbiam herbatki, ananasową, pomarańczową i egzotyczną:) nie mam pojęcia właściwie co dzisiaj zrobić. Mam jeszcze troche tej sałatki od wczoraj a do tego hmm właśnie nie wiem:/ może jakąś rybkę! zawinę w folie aluminiową i upiekę bez tłuszczu:D musze jeszcze kupić twaróg chudy, taki o jakim mówił Doktorek na początku topiku:D oo jeszcze jajko sobie wciągne:P Jak narazie to jestem po małej porcji sałatki i jednym kiwi:D noo i po kawce już;] Jak u Ciebie Natala, co na śniadanie?

Na sniadanie byly 2 kromki chleba, jedna z serkiem wiejskim a druga z tunczykiem :) Na 2sn bedzie jabluszko+mandarynka :P A na obiad zrobie jakas surowke i mam jeszcze gotowana piers w lodowce to sobie odgrzeje i obiad bede miala full wypas :D Hmm ostatnio zauwazylam ze cos sie dzieje z moim uchem ;/ Chwilami mi sie tak jakby zatyka i nic nie slysze :( Podobnie mam jak latam samolotami :P i mam juz tak od dluzszego czasu, hmm miesiaca moze. Myslisz ze powinnam zglosic sie do lekarza?? 🌼

oj ja miałam to samo z uchem pamiętam. Zawsze po locie tak miałam ale mijało po kilku godzinach. raz jednak zostało długo długo myśle ze tez około miesiąca! zatkane jedno ucho. przeszło samo, nie wiem Natalko czy powinnaś iść do lekarza, ale mam nadzieje że przejdzie Ci tak jak mi. kurczak mniammm zrobie jutro:) jade do rodzinki wiec mnie jakiś czas nie bedzie, ale biorekompa ze sobą wiec po południu się odezwe:) buziaki 🌼

oo to swietnie ze bierzesz kompa hihi :) szkoda ze tu narazie nikt do nas nie wpada :( A z tym uchem to narazie wstrzymam sie z lekarzem, moze samo przejdzie tak jak mowisz.Oby!! :D A ja wlasnie wloski susze i az plakac mi sie chce, wlosy wychodza mi poprostu garsciami! Tyle uzywam tych odzywek,maseczek,serum ale jakos wiekszej poprawy nie widze :( A ty Kochana co porabiasz?? :)

uuuuuuuuuuuuu :( a co tu tak pusto??!! :D Ja przed chwila wrocilam od fryzjera :) Jestem b.zadowolona :) Odwiedzilam rowniez pl sklep i zakupilam 3 herbatki :) Jagodową,wiśniową i żurawinowo-malinową :) mmm zaraz sobie chyba jakas zrobie :P Mmm kolejny weekend spedzony w samotnosci w domu... poprostu swietnie! :(

Już jestem:) jakoś szybko ten dzień zleciał.. najpierw na grobach, później zjazd rodzinny.. jedzenia tyle ze szok przyznam sie ze zjadłam kawałek jabłecznika a na kolacje bigos... no ale juz nic wiecej nawet chleba do bigosu nie wzielam! takwiec sumując dzisiaj: kilka łyżeczek sałatki na jogurcie, 2 kiwi, bigos, kawalek jablecznika:) myśle ze mimo to że mam pewne wyrzuty sumienia to nie jest tak najgorzej:):) właśnie dlaczego tak pusto?...

eee tam dzis swieto! pozbadz sie tych `pewnych` wyrzytow sumienia natychmiast moja panno ,zrozumiano? ;D :P Ahh tak,mi tez szybko dzisiaj dzien zlecial :( w ogole ten czas ostatnio mi tak ze szok!! Ja narazie koncze bo czekam na przyjaciolke i zaplanowalysmy sobie maly seansik filmowy :) Buziaki :*:*

w ogole ten czas ostatnio mi tak szybko leci ze szok!! * zjadlam kilka slow hihi, pewnie dlatego ze jeszcze kolacji nie jadlam i jestem glodna jak wilk :P 🖐️

miłego oglądania Natalko:) pewnie jakiś horror co?:P skoro tak mówisz to nie mam juz wyrzutów, zawsze mogło być gorzej - mogłam np się rzucić na sernik albo na kiełbase:D:D uuuufff buźka:*

Hej Kochana :) Ja dopiero co wstalam, zasiedzialam sie z przyjaciolka do 2 w nocy!!! hihi ;) Jesli chodzi o ta diete kapusciana to ja sie tam na to nie pisze :P chociaz powiem Ci ze czesto robie sobie podobna zupke na obiad :) No to zycze Ci powodzenia z ta dietka :P A ja juz po sniadanku ;) Kromka chleba z serkiem i pomidorem + kromka wasy z tunczykiem. :) Oczywiscie nie obylo sie bez herbatki :D Tym razem malina+zurawina ;) A ty co mialas na sniadanko Agnieszko? :) Milego dnia 🖐️ 🌼

Hej:* ja dzisiaj zaczełam od kromki chleba z pomidorem, ogórkiem i cebulą no i 1 kromka chleba z bigosem:P zaraz jade do domku wiec zrobie sobie cos bardziej dietetycznego:):) a co z tą dietą kapuścianą? zła jest masz Natalko jakieś złe doświadczenia? jeśli tak to też sie nad nią zastanowie:P