Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość pytającaaaaa
nie no kocham cię poprostu :D:D:D:D uśmiałam się do łez :D czekam na rozwiązanie sprawy:D boska jestes!

Gość złośliwa ......28
Klepie sobie teraz na komputerku (jest w innym pokoju), pewnie z "Kubusiem". :O

hyhyhuhuhu - zasłużył sobie =] Autorko topicu... pomysł nie z tej ziemi, gratuluję.

Gość ja bym mu w nocy
nalała trochę na czubek głowy nie musi stracić całych włosów przecież łysy place też go załamie :D

Gość strasznie to perfidne
ale jeszcze bardziej smieszne :D niech przynajmniej jeden gad dostanie za swoje :D

Gość złośliwa ......28
"nalała trochę na czubek głowy nie musi stracić całych włosów przecież łysy place też go załamie" E tam, tylko pościel poplami.

Gość do ciasteczka deserowego
nie no, mowil ze nic nie czuje bo chcial byc mily, :O dla mnie to prowokacja ale jak prawda to mysle ze sie nie uda bo KAZDY krem do depilacji ma tak silny i ohydny zapach ze po prostu nie jest mozliwe by nie wzbudzilo to podejrzen, ja jak uzywalam to prawie pijana od smrodu bylam, ludzie to prowokacja :O

Gość Jola Drutowicz
Q..a ale się uśmiałam! :) a co do facetów...są poprostu denni...powinni wrócić tam gdzie ich miejsce...na drzewo wtedy mieliby szparki w pobliżu...mogliby posuwać dziuple... Do autorki: co by ci nie wciskał on sie nigdy nie zmieni-wiem to z autopsji-zostaw dziada!

Gość hyhyhuhuhu
jestescie zalosne. zastanow sie nad soba! pomysl lepiej czego nie moglas mu dac i dlaczego on probuje spotkac sie z inna, a nie mu dziure robic w glowie..

Gość myszaa31
Zaj*biste, pomysł exstra, przykro mi to mówić ale facet się już nie zmieni - Ty go zmień. Znając życie, jak nie z "Kubusiem" to z inną flądrą będzie flirtował. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość psiarka
taki krem chyba niewiele zadziala na geste wlosy, mi po 15 minatach na nogach nie usunał nawet 20 %, wymysl cos innego :P

Gość srac nei krzywde heehe
no jasne ze pelne zemsty jak facet juz obiecal poprawe a znow maci sinia jedna nie lepiej dac sie jebac emu co przed chwila jebal inna zero honoruuu

niekoniecznie wyczuje zapach, teraz te kremy mają np zapach rumianku czy innego nagietka - są bardzo delikatne i łagodne Do autorki - nawet jeśli to prowokacja, to mi się podoba:)

Gość kaczka dziwaczka 21
niezle naprawde niezle. tylko proszę Cię - niech Cie nie będzie w domu kiedy on sobie to bedzie nakladal, bo w przyplywie furii moze bog wie co zrobic ! a ładna ta jego laska z gg?

Gość bravo dla autorki

Gość malutka ada
Nie wiem kto mógłby być tak ograniczony żeby to wymyślić :O Przecież konsystencja zupełnie inna, 2 zapach odurzający. Nie ma możliwości nierozrużnienia tego. 2 watpie zeby facet zabezpieczal gg z kochanka swoim imieniem. Denna prowokacja :O

Gość obcy....
uzyj 2-ch tubek KROPELKI jak bezie spal , rano z lozkiem przy glowie Cie nie dogon i:)

Gość malutka ada
Doklej mu kropelką w nocy penisa do majtek albo łóżka, zależy jak śpi. NBędzie musiał jechać na pogotowie jak nie odklei (a wątpie) a tam jak go pochlastają to nie porucha przynajmniej przez miesiąc :D

Gość złośliwa ......28
Nie było mnie, najpierw przyjaciolka zadzwonila, potem oglądałam z szanownym panem film. Prawie się nie odzywałam, ale ogolnie sprawialam normalne wrażenie, niczego nie podejrzewa. No więc - po pierwsze - ja używam kremów depilujących od dawna i czasami stosowałam je na włosy łonowe, a bywały takie okresy że byłam naprawdę porządnie zarośnięta, jak dżungla. I zawsze mi wszystko ładnie "rozpuściło" nawet w niecale 3 minuty. Te tańsze kremy są słabe, ale droższe nie. Oczywiscie, aby było gładko musialam poprawiać maszynką, ale to temat na inną dyskusję gdyż tu o depilacji nie rozmawiamy. Po drugie - znam go i wierzcie mi, to nie jest człowiek "zapachowy". Poza tym mi nigdy w głowie nie kręciło się od zapachu kremu depilującego - nie wiem jakiego świństwa używałaś? A nawet gdy wyczuje jakiś delikatny zapaszek, to gwarantuję że i tak sobie odżywkę nałoży. Bo naprawdę nie podejrzewałby mnie o coś takiego - to mu do głowy nie przyjdzie (tylko na głowę, haha).

ale zemsta :D to sie uda moja kolezanka tak szampon nalozyla,mama ja oszukala i powiedziala ze to drogi i ze 20 minut,a to rozjasniacz byl i marta miala blad loki pieknie wygladala