Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mineralka25

Starania z problemami

Polecane posty

Shila alez Ona słodziutka!!!!!!!!!!!!!!!!! narazie wybralismy wspolnie 4 imiona ale to mąż zadecyduje ktore z nich wybierze :) mamy Gabrysie, Emilke, Julie albo Lilianne. to są imona na ktore oboje sie zgodzilismy wiec co wybierze bedzie ładnie:)) za 3 dni mam usg i nie moge sie juz doczekac!!! moze moja dziewczynka bedzie jednak chłopcem??? chociaz juz sie przyzwyczaiłam z mysla ze bedzie kobietka i mowie zawsze ,, jestesmy gotowe( do wyjscia z domu)" albo ale ona sie wierci... a jak sie okaze ze to jednak chlopczyk??? co ma byc to bedzie, modle sie tylko o zdrowie dla mojego skarbenka. chciała bym juz miec 100% pewnosc co do płci i kupic kilka takich malenkich malenkich ubranek:D ciekawe co u reszty. Nikt sie nie odzywa...

Strasznie się cieszę, że z maleństwem jest ok i już się niepotrzebnie nie stresujesz :D Wiesz, tak naprawdę płeć nieważna, ważne aby dzidziuś był zdrowy! Ale wiadomo, że każdy ma jakieś swoje "życzenia", zwykle mamusie chca córeczki ale potam tak samo mocno kochaja synusiów Moja Majeczka wczoraj skończyła 3 miesiące - ale czas leci... Ani sie oglądniesz, jak ją (/jego) będziesz tuliła w ramionach :D

Gość mylenka_79
Hej, hej🌼 Ja czasem tu zaglądam. szkoda, że tu ostatnio takie pustki:( U mnie generalnie wszystko okej, zaczęłam 32 tydz, czasem mam tylko małe problemy z ciśnieniem, ale biorę leki i jest dobrze. Iwuss widzę, że ty również jak ja będziesz miała córeczkę;) Który to juz u Ciebie tydz. ciąży? Co do imienia to jeszcze do końca nie zdecydowaliśmy, ale mój mężuś uparł się na Julkę hehe, a ja jak na razie nie mam koncepcji, więc pewnie tak juz zostanie:D Shila twoja Majeczka to już duża kobitka;) a jaka ładniutka:D:D Pozdrawiam Was dziewczyny🌼 i nadal będę tu zaglądać. Piszcie co tam u was:) Pozdrawiam, buziole👄

Hej mylenka ja zaczęłam właśnie 24 t.c. Mój mąż wybrał Gabrysie chociaż Julka też była brana pod uwage:) zastanawiałam sie juz kiedys czemu to forum tak kiepsko przedzie i doszłam do wniosku ze to dlatego iz temat sie zmienił.... jak Kobitki maja pisac o swoich problemach skoro my piszemy o naszych dzieciach/ciążach. to ich pewnie nie zachęca do zwierzeń.... Buziaki dal wszystkich!

mylenka Ty niedługo rodzisz prawda? Jesteś na finiszu... Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród i zyczę zdrówka dla Ciebie i maleństwa! Moja Maja skończyła w sobotę 5 miesięcy i nie wiem nawet, kiedy to zleciało :) buziaczki :)

mylenka Ty niedługo rodzisz prawda? Jesteś na finiszu... Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród i zyczę zdrówka dla Ciebie i maleństwa! Moja Maja skończyła w sobotę 5 miesięcy i nie wiem nawet, kiedy to zleciało :) buziaczki :)

Gość mylenka_79
Hej Dziewczyny :D Zrobiłam sobie prezent na Święta i 18 grudnia w 38 tyg. przez cc (z powodu skoków ciśnienia zagrażającego zatruciem ciąży) urodziłam moja Juleczkę. Mała ważyła 2650gram i 51 cm długa i jest zdrowiutka;) Dopiero wczoraj wyszłyśmy do domu, bo Julka złapała zółtaczkę i Wigilię musiałysmy jeszcze spędzić w szpitalu:( Shila miło, że o mnie pamietasz, Twoja Majeczka to już duża kobitka;) Prawdę mówiąc to jak sobie teraz pomyślę to mnie również szybciutko zleciała ta ciąża. Iwuss a co tam u Was, jak samopoczucie? u Ciebie również niebawem końcówka? Korzystając z okazji Kochane życzę Wam Zdrowych i Pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia I Szczęsliwego Nowego Roku i niech nam sie pociechy zdrowo chowają :) :) :) :)

Myleka -GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Uściskaj ode mnie od mojej Majeczki córcię!! Super prezent na Święta sobie zrobiliscie :)

hej dziewczyny. u mnie tez juz koncowka jestem w 31 tc ale wlecze mi sie tak niesamowicie ze juz nie moge wytrzymac! ciaza powinna trwac zdecydowanie o polowe krócej! ucalujcie ode mnie swoje male Skarbenki! jak moja kruszynka przyjdzie wreszcie na swiat to chyba ust od niej nie oderwe:):):):)

Iwuss - teraz się dłuży ale uwierz mi, jak mała już będzie na świecie, stwierdzisz, że ciąża strasznie szybko zleciała :) ja tak mam, nie pamietam juz jak to szybko minęło :) w ogóle moja Majka kończy jutro pół roczku - to jest jakaś masakra normalnie, bo dopiero co miała 3 miesiące :) Ściskam mocno, życzę cierpliwości i uśmiechu!

ale fajniusia!!!!!!!! jeszcze troszke i moja tez bedzie wisiec na cycuszku!!!!! juz sie nie moge doczekac.ciekawe czy bedzie taka duza jak pokazjue usg. w 34 tc miala 3100 :)

Gość mylenka_79
To moja Julcia, wczoraj skończyla 7 tyg Shila Twoja Majeczka jest juz taaaka duziaa :D śliczna dziewczynka z niej :) Iwuss a co u ciebie, kiedy finisz?

Mylenka - slodziak z Twojej Julci!!! zdrówka zyczymy! no a moja Majcia skończy 12 lutego 7 miesięcy :) własnie wychodzi jej pierwszy ząbek i o dziwo zupełnie bez nieprzyjemnych objawów (poza slinieniem się i pchaniem wszytskiego do dziubka) - nie marudziła, nie miała temp, nie płakała :) dzielna dziewczynka! Jutro ja chrzcimy :) Buziaki dla wszystkich!

Gość mylenka_79
Hej dziewczyny :) Co u Was, jak sie maluszki chowają? Shila jak Majeczka? Iwuss, co u Ciebie jak się maleństwo chowa i Ty jak się czujesz po porodzie???