Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

złośliwa, szkoda :o nikt cie nie obgadywal kochanie :o pytalem sie ofermy o zdanie to mi odpowiedzial :P

Gość łolałola
łolałola - szkoda że nei w Twoim kierunku co ?? :D:D:D:D:D za stara jestem na takie numery;)

\"przeżyłam szok w pubie bedąc ze znajomymi.Młoda atrakcyjna kobieta zamówiła wino ..chwle posiedziała samotnie przy stoliku ...po chwili dosiadła sie do 4 facetów(PRZYSTOJNYCH)mówiąc\'\'witam nie jestem prostytutką ani nie szukam chwili zapomnienia,czy mogę sie dosiąść by umilić panom\" Sami, nie musisz pisac o sobie 3 osobie :P:P

nie wiem wyszłam,ale potem załowałam ze ona nie jest moja koleżanką.Ci faceci okazali sie fajni na pozomie do mnie przyczepił sie gumowy ogier z Gdańska:O

Czyli z calej tej szóstki czy ilu ich tam było Tobie przypadł najgorszy ?? Ciekawe dlaczego..... hmmm

mnie wcale nie zdziwiła ta akcja - domyslalem sie, że Sami potrafi poderwać 4 facetów na raz :D juz na Kafe widac, ze naprawde radzi sobie z płcią przeciwną

Kurcze Sami.... Ty to jesteś... Wiesz jak wielkei problemy mają inne dziewczyny żeby tak bezproblemowo nawiązywać kontakty z facetami ? I to jeszcze z czterema na raz... Ja pierdziu !

nie przekrecajcie moich słów ona była z innej bajki ja byłam ze znajomymi wrrrrrrrrrrrrrr i znowu zaczynają mnie draznic faceci z kafe:O

Sami - nie denerwuj sie, tylko naucz inne kobiety tej sztuki - 4 gości? Ty egoistko :P

Nie musisz się tego wstydzić Sami... Twoja skromnośc jest tutaj nie potrzeba i wiemy że uważasz że inne też by to potrafiły. Ja uważam inaczej ! Taka foka rzadko się zdarza. GRATULUJĘ !

komik - złośliwa w tym wieku daje rade 4 na raz. piekny wiek dla kobiety :)

prosze Was nie piszcie takich bzdur bo potem bede musiała sie tłumaczyć nie róbcie sobie jaj :P

Sami a na 6 dałabyś radę?? Może byśmy się z Komikiem załapali w Twe oczęta skromne popatrzeć :D

kurcze, ale żyleta :P 4 typów wzięła jak swoich a na odchodne jeszcze jakiegos ogiera z Gdanska wyhaczyła :) i to w tym wieku - Sami !!! Super!!

Gość Luska z W.
Hm... ja chyba tez w koncu powinnam sprobowac z mlodszym ;-)

"prosze Was nie piszcie takich bzdur bo potem bede musiała sie tłumaczyć" kochanie mnie sie nie musisz tlumaczyc. ja wiem ile jestes warta ;)

Lucy :) 8 lat różnicy miedzy nami-czy to bedzi dobrze? ;) złośliwa - tak sie loguj. masz juz markę wyrobioną ;)

sami:) że się wtrące- ale ci podpowiem, że jak będzie on ( twój nick)brzmiał \"samica\", \"garsonka\" \"złośliwa\" albo \"miałam czterech\" to i tak będą wszyscy wiedzieli , że to ty:)

Sami - uciekasz przed rozgłosem - rozumiem to i lubie skromne kobiety, ale w tym przypadku masz unikalne zdolności... nie chowaj ich tylko dla siebie :D