Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Nie chce być znana na forum jako ''tańcząca z moherami'' :O podrywająca itd,chce być grzeczną dziewczynką :(

a ilość liter "a" w tym "jaaaaaa" oznacza ilosc facetow, ktorych zamierza poderwac nastepnym razem :P

Gość Luska z W.
Kwiatek, ze co?? Jezeli napisalam, ze z mlodszym to sorry, ale raczej slabo sie kwalifikujesz :P

Kwiatek jakbym Cie dorwała to za te twoje bląd loczęta wytargała Nawet po erotycznym biegasz ze złosliwa to gorąca laska:O

ike - naprawde. wczoraj z nia rozmawialem, nie złośliwka? ;) malo co fot sobie nie przeslalismy. Lucy - serio wiecej niz 8? to musze sie zastanowic :classic_cool:

Heheh ale nie chciałes Kwaierk mojego zdjecia:classic_cool:a teraz juz nie moge wysyłać ani flirtowac na kafe:P

a chcialabys zebym sie udlawil obiadkiem co go wczoraj jadlem? az tak mi źle nie zyczysz, prawda? ;)

kwiatek;) to tylko pogratulować samicy, że do tego nie doszło

Hehehe Ike Kwiatek ciesz sie ze mnie nie widziałes i ze z Toba nie pisałam;)

złosliwa, wole żyć wyobrażeniami o Twojej niepowtarzalnej urodzie i niesamowitych zdolnościach manualnych :P :P

Gość Luska z W.
Kwiatek, racja, zajmij sobie czas zastanawianiem sie, a kto wie - moze bedziesz mial szczescie w postaci tego, ze w miedzyczasie po zastanowieniu zostane przy trzymaniu sie opcji preferowania ze starszym :P Tzn. bedziesz mial szczescie w postaci, ze bedziesz mogl sobie jakies ewentualnie nadzieje robic ;-) Sami, jak nie mozesz flirtowac juz? Wyszlas za maz? :)

Luska nie wyszłam ale chyba sie sparuje i bede w zwiazku z zasadami. ech koniec z wolnością słowa ps nie jest chamem:classic_cool:

Gość Luska z W.
"chyba sie sparuje" :D :D

Luśka - ostatnio wieczorami chodzimy sobie na spacery z miłą Panią Z Doktoratem ;)

heehe wczoraj kolega zapytał mnie kiedy z X ''parzenie''a ja na to ze On najpierw musi sie sparować zeby sie parzyć no i teraz sie pytają kiedy sie sparuje:O i sie nabijają

Gość Luska z W.
"Luśka - ostatnio wieczorami chodzimy sobie na spacery z miłą Panią Z Doktoratem " Lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu? ;-)

Luśka - lepszy real niz kafe ;) a Pani z Doktoratem tez 3 jezyki obce zna jak ja. ha! to sobie pokonwersujemy ;)

Gość anonimowooooooo
Najwieksza różnica wieku między mna a kochankiem - uwaga!!! 21 lat! Ja 45 on 24. Rozczarowałam sie bardzo sexem niestety

Gość do anonimowooooooo
Mam taką samą różnicę wieku, tylko ja 46 on 25. Seks jest super, a w dodatku bardzo się lubimy :)

Gość Luska z W.
Kwiatek, toz ja tylko sobie zarty stroje i jestem oczywiscie happy for you :) Jak zreszta for everyboby who's happy