Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko_86

szumy w głowie i uszach dzwonienie tykanie itd- cd.

Polecane posty

I ja churaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja też!hihihih Pozdrawiam wszystkich!

Gość Trejser
Witam No to Wesołych Świąt wszystkim życzę :)

no jak tam ? mój małżonek powrócił do domu po kruszeniu , dobrze się czuje ale niewie co będzie jutro:D a ja wiem bo przez to przechodziłam hehehee

Gość ŻDZICHA
alda,właśnie skończyłam cykl spotkań z dentystą,żeby zdążyć przed operacją,i mam nadzieję ,że długo tam nie pójdę.

Mewa ja też mam kamienie nerkowe miałam 3 a teraz 1 też byłam na kruszeniu ale u mnie nic nie ruszyło, musieli mi usuwać te kamienie po przez zabieg i wiem co to znaczy kolka nerkowa, pozdrawiam

wydaje mi się ze zepsuty ząb to w jakimś stopniu stan zapalny- może dlatego słyszałam też od jednej kobitki że jak miała mieć operacje na sercu i okazało się ze ma zepsuty ząb to wypisali ją ze szpitala, dali inny termin aby mogła wyleczyć zęba

Gość Trejser
Witam, widzę że dzisiaj nikogo nie ma. Pewnie przygotowania do świąt :).

Gość zlota_jesien
Zdrowych i spokojnych Swiat oraz uslyszenia ciszy zycze wszystkim forumowiczom.

…………………....__/\\__ ....................>-:¦:-< ....................¯¯\\/¯¯ (♥).................♥Ѽ ♥ (♥).............♥Ѽ.$Ѽ♥ (♥)............♥Ѽ.$$Ѽ ♥ (♥)...........♥Ѽ$.||.$Ѽ ♥ (♥).........♥Ѽ.$$||$$$Ѽ ♥ (♥).......♥Ѽ$$$$||$$$$Ѽ ♥ (♥)....♥Ѽ$$$$$$||$$$$$$Ѽ♥ (♥)..♥Ѽ$$$$$$$||$$$$$$$Ѽ ♥ (♥)..........♥Ѽ.$$||$$Ѽ♥ (♥).......♥Ѽ$$$$||$$$$$Ѽ♥ (♥)....♥Ѽ$$$$$$||$$$$$$$Ѽ♥ …..♥Ѽ$$$$$$$$|| $$$$$$$$Ѽ♥ ..♥Ѽ$$$$$$$$$$|| $$$$$$$$$Ѽ♥ (♥)...................||...................... ……………+ . . * + . + * . * + . ………+ * . + * + * ………………+ . . * + ☆. + * . * + * . + * . * + * WESOŁYCH ŚWIĄT

BABO,SLEDZIU,MAKOWCU czy jak Ci tam.Ktoz Cie tak zranil?Ty masz jakis problem ze swoja osoba i plcia czlowieku,lepiej idz do doktorka.U mnie znajdziesz takiego w Mental Hospital.W Polsce to tez dziala, mojej przyjaciolki brat moze Ci pomoc-leczy rozne takie schorzenia- psychiatra jest. A jak nie pojdziesz do takiego to zwariujesz biedaku na dobre.hyhyhy w pececie sie wyzywac.Biedula.

Gość trejser
ech... Spałem jakieś 3 godz max. Co zasne to to mnie budzi. Jak tu żyć normalnie?

Gość Trejser
Ze mną coraz gorzej. Wydaje mi się że to się pogarsza. Co noc mnie budzi dość głośny pisk. Ostatnia noc była paskudna. Obawiam się czy przetrwam kolejną.

Gość Trejser
Poratujcie jakoś.

Gość jak firany wisza i
posprzatane, to za gotowanie trzeba sie brac babiska-sledzie, makowce,pierogi, owsianki, sledziomakowce, serowce, golabki itd,itp.

Gość van rossum
szumy stuki puki w wielu przypadkach biorą się z kręgosłupa, a mianowicie z ucisku rdzenia przez kręgi. radzę wybrać się do dobrego kręgarza. jeśli szumom towarzyszy pulsujący ból głowy, to przyczyną może być podwyższone ciśnienie. pozdawiam, medyk amator

A ty Trajser to u lekarza byles?Idz do rodzinnego-niektorzy wiedza wiecej na temat szumow niz sami laryngolodzy, przynajmniej mnie sie taki trafil i to ze specjalnoscia pediatra, duzo mi doradzil.Od wtedy spie jak zabita:) Dziewczyny a ja tylko dzis chionke ubralam. Tyle wolnego macie,nie do wiary-ja chyba zyje w kapitalistycznym kraju:))) Wczoraj i dzis bylam w pracy-tylko raz do roku pracuje w weekend i padam.Ja tu chyba tylko tnakrecam gospodarke:))) A firanek u mnie w domu na szczescie nie ma:)

Gość no to jak ta cisze uslyszec

Gość no to jak ta cisze uslyszec
?

Gość Trejser
Coś na sen :): http://www.pacdv.com/sounds/ambience_sounds.html Niektóre są uspokajające, można zapuścić cicho na mp3 podłączonym do głośnika. One na ogół mają 15 godzinne baterie więc starczy na bardzo długi sen :). Szkoda że mój robi minimalną przerwę przy powtarzaniu utworu :(.

Gość Martynajad
Czesc brzydale widze ze juz swiateczne opary:) a iu mnie opary biegunki...Maksiu ma grype jelitowa i ledwo zyje nawet sie nie usmiecha bo temperatura go wykancza ale walczymy z tym. Miski jutro w nocy wyjezdzam po szumiacze do poznania. bede zdawac relacje. Trejser dziwniw ty to masz bo niby bardzo cicho skoro slyszysz tylko w ciszy a w nocy cie budzi.nie doluj sie ze jest gorzej . po prostu martwisz sie mega i automatycznie szum sie wydaje glosniejszy.

Gość Martynajad
A tak z ciekawosci wicie co powiedziala lekarka zeby dawac niemowlakowi przy biegunce? ryz - wiadomo, ale jeszcze banany i jablka - za moich czasow jablka byly przy zatwardzeniu...ale wam temat swiateczny wrzucilam co;)

Gość Martynajad
aaa no i borowki - to wiadomo tez

Gość Trejser
Silvia, to może napisz co Ci powiedział ten lekarz. Może nam też pomoże :). Martyna, no właśnie albo: a) wzmogło się b) zaburzenia snu mam z nerwów Z zaśnięciem problemów o dziwo nie mam. Tylko często budzę się po ok 2 godzinach snu z głośniejszymi szumami i potem nie mogę zasnąć. To w sumie takie ciche nie jest. W ciszy, a ciszę mam nocą w pokoju potrafi być subiektywnie dość głośne. Ale nie słychać tego przy pracującym telewizorze lub komputerze.

Gość Trejser
Ja się nie martwię, ja jestem załamany :). No dobra, nieco przesadzam... Chyba musze se radyjko jakieś kupić żeby cicho szumiało w nocy. Spanie w niemal głuchej ciszy to nienajlepszy pomysł chyba.