Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Srefcia co się stało:( nie przejmuj się kiedy masz owulkę na pewno mu przejdzie do tego czasu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Listopad 7, 2008 Do owulki mam troche czasu narazie jestem w trakcie @ tak ze za jakis czas dopiero do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Stefcia nosek do góry będzie dobrze dla Ciebie trzymam kciuki za Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Listopad 7, 2008 Dzieki Tiamat ale wcale nie jestem taka pewna czy bedzie dobrze,bo to sie za czesto powtarza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Kochana wiesz co masz robić:) nie ma sensu się burzyć, bo po co, lepiej tą energie wykorzystać w realizację marzeń, choćby tego którego mamy w topiku:D niop i głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Listopad 7, 2008 Narazie jestesmy na poziomie wojny ale mam nadzieje ze do czasu owulki to sie zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Coś się tu pusto zrobiło:( hej Dziewczyny zapraszamy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alkka26 0 Napisano Listopad 7, 2008 witam was dziewczyny i ja sie dopisze do tabelki Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86.................22.................2........... ...........1.12.2008 Stefcia31................ 31............... .6....................06.12.2008 Karola1988..............20.................2............ ......18-21.11.2008 alkka26..................27.................3 lata............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Witaj Alkko widzę że już długo się starasz-podziwiam:D, cieszę się że dołączyłaś do naszego grona;) może razem nam się uda, czego Wam wszystkim i sobie życzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Ja jak na razie czekam na staranka, później nóżki na ścianę i zobaczymy- oby się udało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mycha8811 Napisano Listopad 7, 2008 Witam wszystkich Ja ma 25 lat i staramy sie od roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Witaj myszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angela24 0 Napisano Listopad 7, 2008 I moje marzenie to dzieciątko, wierzę że się w końcu uda :) a staram się właśnie piąty cykl. Pozdrawiam wszystkie starające się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Angela witaj:) Dziewczynki wpiszcie się w tabelkę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Angela na pewno się uda :D musi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Angela a czy podajesz mężowi jakieś witaminki ja mojemu daję wit.C ale boję się że to za mało:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Fajny link- Kasiaczek- opisuje jak zwiększyć szanse na dzidzię:) //kobieta.mojeforum.net/nastepny-temat-vt394.html?postdays=0&postorder=asc&start=15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 To ważne jeśli się staracie wejdźcie na ten link: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=12032890&v=2&s=0 http://www.stylistka.pl/zdrowie/ciaza-i-porod/wplyw-diety-na-plodnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angela24 0 Napisano Listopad 7, 2008 Tiamat86 - ja daję męzowi Salfazin :) i u niego działają bardzo na cere, ma buzkę jak niemowlaczek hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 chmm chyba też to mojemu kupię, naprawdę boję się że ta wit.c to za mało;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angela24 0 Napisano Listopad 7, 2008 http://www.apteka-centrum.pl/salfazin-p-1383.html poczytaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Fajnie dzięki:) tylko żeby mi teraz nie marudził że go faszeruję heheh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angela24 0 Napisano Listopad 7, 2008 Mój marudzil na początku, ale przekonałam go ;) teraz jak widzi efekty to mi jest wdzięczny ;) niestety dzidzi dalej nie ma, ale trzeba być cierpliwym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Widzę że jest problem z jednym z linków zatem proszę jeszcze raz, http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=12032890&v=2&s=0 nawet nie wiedziałam że leki mogą mieć taki wpływ na staranka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 :) tak trzeba się w cierpliwość uzbroić:) oby te starania przyniosły jak najszybciej rezultaty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Angela to Ty podobnie jak Stefcia tyle samo cykli;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angela24 0 Napisano Listopad 7, 2008 nie ja zaczynam 5 cykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 ja dopiero drugi, ale od roku już mi sie dzidzia marzy i miałam kilka rozczarowań:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 niop tak zapomniałam że Stefcia w 6 wkracza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 ja chyba wiem co mam już robić aby się udało: zrezygnuje z tabletek przeciwbólowych, zdrową dietę mamy ale troszkę ją wzbogacę, kupię Salfazin, i nóżki na ścianie po starankach dłużej przytrzymam i zobaczymy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach