Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde felek

dobry podklad dla cery tlustej

Polecane posty

Gość Madziasek
również mam kłopoty z cerą , i podkład po paru godzinach poprostu spływa, ale znalazłam dobry podkład REVLON SOFTFLEX do cery mieszanej i tłustej, jest świetny i trzyma się długo, dobrze kryje. W sklepie kosztuje ok. 69 zł , ja kupiam go na allegro o połowę taniej , naprawde warto.

ja tez przezucilam sie na kosmetyki 2-letniego syna tzn myje twarz jego zelem i kremuje sie na noc bambino ale wysyp syfow na brodzie czole i skroniach dalej jest a do tego takich bolacych chyba wroce do kosmetykow antybakteryjnych

Gość wagrzasta
LIRENE Z POMPKA W SREBRNO-SZARYM OPAKOWANIU??

Gość alison11
Madziasek czy to jest ten podkład z dodatkiem teflonu? kiedys miałam jakis revlona własnie z teflonem i był super ale od kilku ładnych lat nigdzie go nie moge znalesc:(

Gość lolka ta od bolka
luśka a wiesz ze przyszcze na brodzie i w okolicy to moze byc tradzik hormonalny? sama tak mam przed okresem, czolo czyste a nabrodzie prryszcze, chociaz musze przyznac ze teraz nier mam zadnego, dziwne

Gość wagrzasta
aktualnie uzywam mydelka dla dzieci bambino chociaz lepsze jest nivea baby z kielkami pszenicy. jak bambino sie skomczy to sie przerzuce:)

tylko ze u mnie ostatnio nie zgrywa sie to z okresem nijak a poza tym w wieku 28 lat to juz hormony powinny byc ustatkowane a cere tlusta zawsze mialam,po nocy albo po paru godzinach w ciagu dnia moglabym tluszcz z bokow nosa chusteczka wycierac ale mnie to wkurza,zawsze na zdjeciach sie swiece

Gość wagrzasta
LUŚKA28 za to pozniej zrobiaci sie zmarszczki:) nie ma tego zlego... tez tak mam (26 lat na karku juz)

musze przyznac ze mimicznych nawet nie widac narazie ale i tak ta tlusta cera to moja zmora

Gość niunia333
jeszcze jakies propozycje? jazapodaje maybelline deram matt musse (czy jakos tak)

Gość lolka ta od bolka
ja mam mimiczne przy ustach, ale posobno bo sie duzo usmiecham. tez nie lubie zdjec chyba ze wczesniej jakos sie przygotuje do nich

dream amtt mus czy jakos tak dobry ale tez tylko na poczatku,po paru godzinach reflektor jak zwykle,chyba juz taka moja uroda i nie ma co zwalac na pdklady

Gość viksiak
LUŚKA28 a używałas VICHY NORMADERM Preparat Odnawiający - Czysta Skóra 25ml. Ja kiedys tez stosowałam nawet na makijaż i u mnie sie sprawdził

a to jest krem czy podklad czy co? bo narazie na noc packam buzie na syfy sudokrem,niby pomaga ale wyskakuja w innym miejscu,juz sie zastanawialam zeby cos na oczyszzenie od srodka zaczac lykac,moze tabletki z drozdzami

Gość lolka ta od bolka
luska pij duzo zielonej herbaty, ja zauwazyłam ze jak wiecej pije to mniej neispodzianek jest, a na pryszcz to brewoxyl, a najlepiej do acne derm tylko to na recepte, ale dobre jest, dra razy posmarowac wystarzy i nawet wielka buulwa [przestaje rosnac, tylko szczypie

Gość Maaaaarian-ka
Rimmel cool mat? hahaha... po 2 godzinach zamiast czoła mam lustrerko (tak się błyszczy)! Jest obrzydliwy. Tłusty i niemalże ścieka z twarzy.Też szukam dobrego kremu lub podkładu...jak na razie jadę na pudrze sypkim matującym + bibułki matujące = efekt w miarę do zaakceptowania.

Gość a ja powiem
loreal Infaillible jest calkiem fajny. oczywiscie przy tlustej cerze kbez pudru sypkiego na podklad sie nie da

Gość ana_katia
dziewczyny, wracam i polecam ten podkład z revlonu - rewelacja dokladna nazwa: REVLON Color Stay Makeup with SoftFlex SPH 6 Combination/Oily Skin /ja uzywam odcienia buff - to dla naprawdę jasnej cery/ co do specyfuków na twrz: 1/ krostki dobrze traktować własnym moczem - nakładać punktowo patyczkiem do ucha - b dobrze wysusza, ściąga stan zapalny 2/ naprawdę polecam picie drożdży - wracam do tego bo ponownie mnie "obsypało" a kiedy piłam z dnia na dzień cera robiła się gładziutka 3/ z kremów nawilżających polecam Oriflame skindividual dermo-adapt 4/ i maseczka ze startej cebuli + glinka