Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

ja też tak brałam wiesiołek 3razy po 2 tab. i u mnie mega śluz był jak nigdy w życiu, dlatego polecam a brałam koło 2-3 tygodni i juz był taki extra efekt.

Gość Tosiakk78
Smily... wiesiołka nie powinna się brać po owulacji, ponieważ może powodować delikatne skurcze macicy które uniemożliwią zapłodnienie lub utrzymanie wczesnej ciąży wiesiołaka podaje się kobietom np przed porodem aby właśnie go przyspieszyć dzięki dziewczyny, że trzymałyście kciuki ... kolejne prawie 40dni przede mną... 20 -21 dni do owu (no chyba że wiesiołek i castagnus skrócą mi tzw pierwszą fazę ;) + 16-18 dni oczekiwania co z tego wyszło....

witam kochane no ja dzic powinnam dostac jak narazie nic do tego sie nie zanosi brzuch mnie nie boli ani nic takze narazie nie mam wskazań na @ jestem pełna nadzieji Tosiakk nie martw sie jak u mnie nie wydzie tez to biore te tabletki moze pomogą:)

miałam robiona w wrzesniu operacje i wszystko mi sie poprzestawiało w grudniu tylko poplamiłam ale w terminie dotałam@ takze nie wiem na co mam liczyc jakoś zrobiłam sie taka spokojniejsza kazałam męzowi kupic tescik jutro rano zrobie zobaczymy co wyjdzie ? z pierwszym dzieckiem nie było problemu to może teraz sie tez uda:)

Gość Tosiakk78
Carmen, oby oby ;D trzymam kciuki ;) niech Ci się uda... ja mówię temu aniołkowi na górze, że my jesteśmy naprwdę szczęśliwi i gotowi aby do nas przyszedł i był znami ;) zatem czekam na upragnioną Oliwkę lub Dominika ;D

Tosiakk78- dobrze że dopowiedziałaś z tym wiesiołkiem bo ja zapomniałam napisać ja brałam go tak długo bo ja miałam po odstawieniu hormonów jeden @ po hormonach i potem po 14 dniach już normalny (eh tak mi kręgosłup zdrętwiał że myślałam że mi coś znów się z nim stało bo mam lekkie krzywienie uszkodzenie niewielkie lędźwiowego kręgu) poszłam do lekarza bo skarpetek włozyc nie mogłam jak się schylałam dał mi leki i 4 dni zwolnienia a co się okazało wieczorem że to zwyczajnie @ ale po 5 latach barania hormonów dała mi @ popalić ale co tam były wtedy mrozy po -20 to sobie od pracy odpoczęłam i spokojnie zdychałam w łóżeczku .... dlatego brałam wiesiołek chyba 3 czy nawet 4 tygodnie bo zaczęłam prawie od razu po odstawieniu hormonów...

ja CARMEN trzymam kciuki a może się jednak udało...:):):):):) dobre fluidki dla ciebie innych strączek z forum i dla Tosiakk78- nie smuć się że przyszła@ 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość Tosiakk78
Amarantowy ... nie smucę się ;) jakoś tak mam że jak pojawia się @ to mam więcej energiii .. nawet tej pozytywnej... nie wyszło trudno, trzeba kochać się i żyć dalej.... ;D ja wiem, że jeszcze będę bardziej szczęśliwsza niż jestem i to napewno będzie w tym roku ;D jeżeli chodzi o kręgosłup..to mam dyskopatię, i rwe kulszową miałam w październku, łykałam jakieś mocne prochy, więc może i one muszą się "wydalić" z mojego organizmu... chodzę na rehabilitację ;D jest dobrze ... widocznie muszę się bardziej wzmocnić zanim brzuszek sie pojawi...

dobra CARMEN nie zapeszamy :D:D:D . . . Tosiakk78 - może masz rację może twój organizm potrzebuje czasu żeby dać maleństwu jak najlepszy start... a zresztą wiesz może organizm twój wie że ciąża to także dla kręgosłupa wysiłek i czeka aż się zregeneruje.... natura ma niezbadane swoje zabezpieczenia żeby przetrwać....

Gość Tosiakk78
poczekaj do rana... mocz jest mocniejszy.. albo zrób wieczorem a drugi rano... ;) rób tak aby były dwie kreski ;D

chyba lepiej rano bo wtedy podobno w porannym moczu jest więcej hormonu który ci powie czy jesteś w ciąży tak piszą na ulotkach...

Gość Anna2806
Carmen** nie masz wyjścia ;) Widziałaś co pisały dziewczyny mają być 2 kreski :)

Gość Tosiakk78
Carmen... no przecież musi wyjść ;D ojć nie strachaj się, przecież lepiej wiedzieć niż nie .... ja dawałam sobie czas do 17go... no i @ przylazała ;( ale i tak jest fajnie...bo znowu jest o co zabiegać ;D no i jeszcze przez ok 15-20 dni mogę od czasu do czasu jakieś winko wypić,a tak to bym już nie mogła...pojeść sobie swoje ulubione rzeczy bo nigdy nie wiadomo kiedy mnie od nich odrzuci hihi ;) może z wiosną przez te śniegi przebije się nie tylko pierwiostek ;)

Gość Tosiakk78
z pozytywnych info i zaobserwowanych zmian przy przyjmowaniu cast + wiesiołek mniej skrzepów,a więcej śluzu z krwią..

Gość Marturka
Carmen zrób test jutro z porannego moczu. Wiem że będzie Ci ciężko wytrzymać do jutra :) ale warto poczekać. Z całych sił trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki, nie wiem czy to sprawka wiesiołka, ale mam straszne skurcze w podbrzuszu. Normalnie sie zwijam z bólu, a biorę go dopiero dobę :/

witam ja dziś 23dc, dziś znów temka skoczyła troszkę do góry wczoraj była niższa i przedwczoraj... ale czuję jakby się zbliżała @ bo rano takie w brzuchu odczucie miałam i jestem już taka cała obrzmiała trochę to wcześnie bo kiedyś przed tabletkami to 2 dni przed zaczynały się objawy @ a teraz tak szybko więc albo dostanę wcześniej, albo po hormonach rozregulowałam się , albo nie dostanę:):):) a jak wasze samopoczucie? CARMEN**- pisz jak najszybciej co z tym twoim testem bo się niecierpliwimy!!!! smily4kama- ja nie sądzę że to wiesiołek on raczej nie ma takiego dziłania bo to kwasy tłuszczowe a one wątpię żeby miały taki efekt uboczny i tym bardziej po jednym dniu...

dziewczyny niestety negatywny:( zrobiłam dzień po spodziewanej @ może jeszcze za wcześnie ale nie łudze sie już chyba zaczne braz castagnusa

trzymamy za ciebie kciuki !!!!!!!!! ja patrzyłam na wykresy na 28dni w których okazywała sie ciąża i tak najczęściej 1 pozytywny test był w 32 dc jeśli była w ciąży a u ciebie który dziś dc?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się