Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

cvg bhjml a o ile już Ci się spóźnia @? .. wiesz, podobno Castagnus może wydłużyć cykl, ale może to być również fasolka. Jeśli jest już po terminie @ to na co czekasz? ;) ...a co do mdłości - podobno pojawiają się pod koniec pierwszego miesiąca... jeśli nie miałaś tego wcześniej, to jest to powód do zastanowienia... ja np. często dzień przed @ albo w ten sam dzień mam mdłości. Jak jest u Ciebie?

Gość cvg bhjml
To moze powiem tak pwenego razu bardzo dluuugo nie mialam niesiaczki zbyt dlugo bo ponad rok... i nie poszlam do lekarza(brak czasu choc to nie usprawiedliwia) ale ktoregos dnia na wyjezdzie zalapalam jakies damskie chorobsko no i wtedy juz musialam pojsc ... przepisal antybiotyk i kazal przyjsc jak juz sie wylecze z tego to zajmiemy sie brakiem okresu ale nie zdazylam bo po wyleczeniu dostalam okres.. potem nie mialam jakis czas i dostalam 31 lipca i przewaznie mialam tak 30/31 dni cyklu i z moich obliczen i przypuszczen wynika ze dzisiaj powinnam go dostac... A wracajac do tego przed rokiem to wczesniej mialam regularne...

Gość cvg bhjml
Nawet teraz juz nie czuje zadnych boli.. nic zero

cvg bhjml ... nie chcę Cię oceniać... ale ROK??? :O to różne rzeczy mogą Ci sie tam teraz dziać... a powiedz, czy Ty się starasz o dziecko? No i ile masz lat? Bo jeśli się nie starasz, ale kiedyś będziesz to dziewczyno - DO LEKARZA!!!!

Gość cvg bhjml
Ale bylam i powiedzial ze wszystko jest dobrze.. dostalam okres i wogole jak mi sie zatrzyma na dluzszy czas to mam do niego przyjsc znowu i powazne badania wtedy... Rok wiem moj organizm wtedy tak bardzo sie rozregulowal po przeziebieniu wiekszym.. Zobaczymy

Gość cvg bhjml
dodam ze ten rok kiedy nie mialam okresu juz dawno minol

cvg zrób test - to najprostsze rozwiązanie :) po terminie spodziewanej @ powinien być wiarygodny, dla pewności powtórz za parę dni. Wiem, że w Twoim przypadku ciężko określić kiedy powinna przyjść @ ale zrób - może to niespodzianka :)

Gość cvg bhjml
Kurde dzieki dziewczynki za pomoc wiedzialam ze wybieram dobry topic:) badzo bym chciala doczekac takiej niespodzianki...

Gość cvg bhjml
Bede do was zagladac i o wszystkim wam mowic.. Dziekuje kochane Buzki sle :-)

Gość HANKA 81
cvg, rzeczywiście jak się rozpisałaś to objawy mogą byc niejednoznaczne po Twoich przeżyciach. Życzę Ci bardzo, żeby to jednak był dzidziuś a nie jakieś problemy ze zdrowiem. No i daj koniecznie znac jak Ci test wyszedł!!!:)

cvg wex no zrób ten test??? sama jestem baaardzo ciekawa!!!!, hehehe ja bym nie wytrzymała tak długo no ale może to lepiej, bez ewentualnych rozczarowań... ŻYCZE 2 KRECH!!!!!!!!!

Gość moniaaaaa123
u mnie 18dc, od owu boli mnie jajnik. Już kiedyś tak miałam, gin potem tylko powiedział, że jest powiekszony. Piersi normalne, czasem coś zakłuje. Czekam.

Gość cvg bhjml
justynp Nawet nie wiesz jak chce zeby mi sie udalo ale jeszcze bardziej boje sie ze to nie to na co czekam...

Gość AsiekAsiekk
Hejka dziewczyny :) chciałabym do was dołączyć ;) biorę od 1dc castagnus :) dopiero co prawda to od 27.08.10 ale mam nadzieje, że pomoże i będę miała upragnionego dzidziusia bo już od 2 miesiecy staramy się z mężem i nic :( może to przez to, że w kwietniu odstawiłam tabletki anty??

Gość HANKA 81
Witaj AsiekAsiek:) Gdzieś czytałam, że właśnie Castagnus polecają po zakończeniu antykoncepcji hormonalnej, na powrót do naturalnego cyklu kobiety....więc na pewno nie zaszkodzi. Życzę powodzenia i ciesze się, że do nas dołączyłaś. Na stronie 17 jest nasza tabelka, fajnie gdyby nowe dziewczyny się do niej dokleiły, będziemy lepiej doinformowane:):)

Gość AsiekAsiekk
Hanka 81-> dziękuję za podpowiedź i za pokierowanie :) proszę to ta tabelka :) wiek:20 cykl starań: 2 termin @: ok. 24-28.09 (mam cykle różnie co 28-32)

Gość alooooo3
Aj dziewczyny wczoraj w nocy pare minut po przytulaniu weszłam na chwile do łazienki i puknęłam się w głowe - po co ja wstałam ! więc polożyłam sie na podlodze i tak poleżałam kilka minut:D może coś w końcu doleci tam gdzie trzeba... z obliczeń wynikało by że owulacja będzie w niedziele a ja juz niby czuje kłucie w jajniku i brzuchu( rzeczywiscie cos czuje no ale bez przesady)...cóż za wczesne urojenia:)

Gość dziewczynki mam pytanie
alooooo3 haha no nieźle leżeć sobie w łazience na podłodze :)

Gość alooooo3
No nie chciałam tracić więcej cennego płynu :D tak się napatrzyłam na te zdjęcia( ktore ktoras z was podeslala) - lezalam i mialam to przed oczami---jak to ładnie wpadaja...:D

Hej. Witam wszystkie nowe koleżanki. U mnie dzisiaj 18dc, jestem po owulacji (tak przynajmniej wskazywał test i bóle jajników i piersi), no i oczywiście po intensywnych staraniach w jej trakcie, ale niestety objawów u mnie żadnych nie ma. Zawsze po owulacji do okresu miałam różne objawy jak się później okazywało "urojonej ciąży" (bóle jajników, piersie, mdłości) a teraz nic a nic. Tak czuję że nic z tego, bo tym razem obserwowałam swój śluz w trakcie owu czego nigdy wcześniej nie robiłam. Było go dużo więcej niż przed i niż teraz, ale był białawy, a nie przeźroczysty :/ No nic czekam do 11.09 i próbuję się nie nakręcać. Miłego wieczorku życzę :)

Gość AsiekAsiekk
Ja niby mam miec owulacje miedzy 5 wrzesnia a 13 sie okaże :) bede probowala z moim. Moze w koncu w tym miesiacu cos sie uda ... pozdrawiam :*

Gość alooooo3
uda, a jak nie teraz to następnym razem:)

Gość svg to ja
Dziewczyny jednak chyba dostane okres... czuje prawy jajnik nie wiem czy mnie boli czy co ale czuje ze moze to byc na okres.... Boże tak sie boje ze mnie dosadnie!

Gość mooniaaaaaaaaa123
u mnie 19dc, gdyby nie brak wrażliwości sutków to może bym miała jeszcze nadzieję, ale jak oglądam wykresy zaciążonych, to wszystkie mają wrażliwe, a moje nic, dętka Bóle jajników i podbrzusze ciagnie standardowo. Jeszcze jeden cykl, tym razem z monitoringiem i insema.

NICK .........WIEK...............SKĄD............CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* ************************************ Rysiada......35............mazowieckie.............5..... ...............10/09 nowamili.....23........... mazowieckie.............5.....................16/09 mooniaaaaa123......33.......mazow..............10........ . .............9/09 HANKA81......29.............ŚLĄSKIE...............30?.. ..................06/09 katiaa85.....25...........wielkopolskie............26.... ................3-4/09? alooooo3.....23...........małopolskie..............5.... ............... ....???? AOK............26..........wielkopolskie............6.... ..................11/09 dziewczynki mam pytanie..32..dolnośląskie......2.....................16/07 justynp....31...........świetokrzystkie.........ok 20..................07/09 zora85...........25..........kuj-pom..............40?.... ........????? AsiekAsiekk...20.....................................2..................24-28.09 ps.Asiek wpisałam cie do tabelki, choc wydaje mi sie , ze przy 2 cyklu to chyba jeszcze nie powinnas panikowac!!! i w okoncu masz tylko 20 lat!! popatrz na tabelke i ocen jak długo my sie staramy i ile mamy lat. Zycze powodzenia!!!

Gość HANKA 81
Dzień Dobry Dziewczynki!! Widzę, że Wy też oczekujecie......w sumie to każda na co innego a jednak wszystkie i tak na dzidzie:):) Mnie dziś rano obudził typowy okresowy ból podbrzusza, choc do @ jeszcze tydzień.....już wolę robic tego bobaska niż czekac na efekty:):) Aloooo3 o jakich zdjęciach piszesz..?????

Gość alooooo3
Hanka 81 pisze o zdjęciach szyjki macicy w każdym dniu cyklu( Zora wklejała) chyba na str 118. Jestem pare dni po okresie a nast powinnam dostać ok 20-go. Czuję kłucie prawego jajnika i czasem niżej ale nic specjalnego teraz podobno mam okres płodny -męcze faceta;p

Gość HANKA 81
Alooooo3 Właśnie obejrzałam.....hardcor !!!!!!!!!! Ale męcz faceta, męcz:):) Ja męczę mojego, żeby znowu palenie rzucił .....ale ma takie żądania w zamian, że chyba już wolę żeby palił..:):) Dziewczyny ile płacicie za USG i za wizytę u GINA (tak z innej beczki)????

cześć koleżanki :) nie mam co prawda nic do powiedzenia na pytanie Hanki (bo jeszcze nie robiłam USG a wizyty mam w abonamencie z pracy- na szczęście)... ale chciałam się tylko zameldować i przywitać :) ...i przesłać dobre fluidy dla wszystkich czekających ... bo te które się teraz starają mają z tego choć jakąś przyjemność hihihiiiii :P :) :) ... a nam- czekającym tylko stres i dłuuuuugie dni pozostają :O ...więc dziewczynki - nochale do góry - będzie dobrze :) a mooniaaaaaaaaa123 ... nie przejmuj się, że cię sutki nie bolą... wiesz przecież że każda kobieta ma inaczej - co z tego że czytasz że większość tak ma... ja w ciąży dopiero ze 2 tygodnie po terminie @ zauważyłam, że coś z moimi piersiami i sutkami nie tak... to pewnie zależy od stężenia hormonów... Ja tam nadal twierdzę, że w tym miesiącu będziemy mieć dobre wieści :) :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się