Gość apsik1983 Napisano Marzec 11, 2011 przede mna 3 ostatnie tygodnie brania castagnusa...pamietm jak robiłam awanture mezowi by o 20 pojechal do apteki po pierwsze opakowanie...wtedy miałam okres...kolejny dól...dzis tez...mam okres ...przynajmniej wiem ,że moge pic, ze nie zaszkodze mojemu malenstwu...bo go nie ma. ...moge jedynie plakac, gdy mąż spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsik1983 Napisano Marzec 11, 2011 najbardziej bolą te pytania...kiedy dzidzius?...moze za rok, moze za dwa...jeszcze nie...jeszcze musimy zrobic remont...jeszcze nie chcemy pieluch...ile mozna mowic, ze nie wychodzi...ile mozna patrzec i sluchac tego politowania....okres regularny, łózko w TE dni, termometr i testy owu, i castagnus, i wiesiolek, i kwas, i nogi do góry....i nic. przez dwa ostatnie miesiace, prez dwa okresy nie dawałam sie...najwazniesze to spokój...bo jak sie za bardzo chce to nie wychodzi...zreszta, by urodzilo sie w listopadzie-grudniu..brrrr...ale dzis wymiekłam...dzien mi sie spoznil...nie robilam testu...nie robie ich, nie mam sily...nie chce zobaczyc dwoch kresek, a chwile po tym zastanawiac sie skad ta krew...czekam 2-3 dni...cykl 28-30dni.dzis chodze po scianach...nie mam z kim porozmawiac o tym...kolezanki albo amja juz dzieci...albo sa w ciazy...zostałam tylko ja bez malenstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Marzec 11, 2011 to ja w takim razie uaktualnię swoją pozycję w tabelce, bo jakoś tak zapomniałam o niej :) NICK ............WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili..............23......mazowieckie.............6. ..............16/10 mooniaaaaa123....33......mazow..................17..... ....... 19/02 HANKA81...........29......ŚLĄSKIE............. 35?.. .............??? alooooo3..............23......małopolskie........... 5 .... .............???? AOK.................26.......wielkopolskie........... 8.... .............07/11 zora85..................25.......kuj-pom............. . 24?.... .....2-3.03 AsiekAsiekk.........20.......................... ... ..2.............24-28.09 Doris123...............25.......Śląskie......... ...17..................09/02 Ania85pomorskie..25......pomorskie....... ......13....... ..........18/09 aśka76...................34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel.........22.......dolnośląskie..........11 ... ..............02/12 malwkami.............24.......śląskie......... ...12 .................27/12 betina340......... ....30.......lodzkie.......... 14 ...................1/12 asiek25..................25.......dolnoślaskie.......... ....8... .....26/12 MalgaK..............32.......kuj-pom........ok.4 7...................25/12 SunnyG...............27.....mazowiecki........4.......... ............17.01 justysia88..........22.......lubelskie...........4...... ................5-7.04 katiaa85.........25..........wielkopolska..........30 ...... 26/27.03 chyba Sophia123........24.........slaskie........2............. ....13.02 Wanda23.........23.........wlkp..........ok.17........... ......??12.03?? Mgielka15985.......26........lubuskie........7........... .............???? Maluda82..........29.......Wlkp.............ok. 16 ................24.02 tosik...............27.......śląskie..............26... .... ...................??? paula 26............26.....małopolska.........ok36............... ...........?? Niu82.............29......podkarpacie........9........... ..13.03 Agaagaaga14.....30.....łódzkie............ok14......... ..28.02 UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......ILE CYKLI...KTÓRE DZIECKO...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....29....małopolskie....4.. .......1............18/06/2011 justynp.............31.......świetokrzyskie...ok20...1.. ..sierpien Vilia...........26.......łódzkie.......... .11.................. heh, tylko miesiąc się zmienił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 12, 2011 apsik1983, a co to mi tu za smuteczki po nocach wylewasz? ;) Wiem, że najgorsze to dopytywania o ciąże są. Z M mamy takiego wścibskiego kumpla (ma dziecko) i on wciąż pyta kiedy i my mieć będziemy. Z tym że robi to z taką głupia miną triumfatora. Wk....łam się i mu ostatnio powiedziałam że ,,..tego typu pytania należą do intymnych! To tak jakbyś zapytał o zarobki mojego męża lub o to jak często mu laskę robię..'' Bo już nie wytrzymałam!! Zatkało go :D Ale wiem że nie na długo. A kumpeli ostatnio powiedziałam że nie możemy mieć dzieci bo jestem bezpłodna :P Przynajmniej nie będzie już pytała. Dziś wstałam lewą nogą bo przeważnie w sobotę nieco dłużej śpię a dziś mnie teść obudził, jestem niedospana i zła :P Muszę zrobić sobie kawkę a najlepiej to zapodać ją sobie dożylnie, hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsik1983 Napisano Marzec 12, 2011 to idziemy razem po te kawe...lekki ból głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katiaa85 1 Napisano Marzec 12, 2011 apsik to ja cie dokladnie rozumiem tez mialam taki okres ze kazde pytanie o dziecko mnie wkurzalo i dolowalo, ale po tym jak zaszlam w ciaze i ja stracilam to pytania sie urwaly bo poprostu powiedzialam ze nie mam ochoty sluchac na zaden temat o ciazach. Teraz wyluzowalam i normalnie nawijam na te tematy. Jak mam jakis gorszy dzien i na smutki mi sie zbiera poprostu wchodze na forum wygadam sie i jest lzej. Mojemu wogole juz nie mowie na temat ciazy i staran. Powiedzialam co ma byc to bedzie i na sile niczego nie chce. Zora Ja niedawno wstalam to dzis sobie troche pospalam ale spac poszlam o 2 bo filmy ogladalam. Kawke tez juz sobie zrobilam wypije i lece do fryzjera boo dzis tesciowa robi imieniny :) Wczoraj sobie szklaneczke piwa wypilam i powiedzialam ze juz nie tkne alko dopoki sie nie dowiem czy sie udalo czy nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsik1983 Napisano Marzec 12, 2011 dzięki Katiaa i Zora...jakis dół mnie dopadł...wizyta u Krecika...ah jooo...staramy się 7 miesięcy...mój stara się być twardy i mów mi co ma być to będzie, ale czasem widzę, jak on tez myśli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wanda23 Napisano Marzec 12, 2011 \zrobiłam test ciązowy- wynik oczywiście negatywny, nawet nie wiem po co to robiłam \okazało sie ze wyniki mojego m nie sa jednak najlepsze \ten osiol po prawie 9 misiacach udał sie zeby mu je ktos znterpretowal \zabije go \nie sa tez najgorsze jak to doktorek powiedział wystarczy do zaplodnienia \jednak jakos nie wystarcza, tylko teraz brakuje zebysmy sie zaczeli obwiniać wyję bez przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 12, 2011 Wanda, otrzyj oczka!! Nie płakać mi tu bo nam forum zaleje. Wiem że ci przykro, smutno i zle. Ja do wczoraj byłam w skowronkach, taki miałam humor a dziś cały dzień mam do d..y!! Raz mi smutno, raz nadąsana chodzę i nie mogę znalezc sobie miejsca. Myślałam że po tych specyfikach przytyję ale przeciwnie jeszcze bardziej chuda jestem niż byłam :( Skoro wyniki nie są drastyczne to nie ma co się martwić. Bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 12, 2011 Wanda, ja w poniedziałek (ale ten za tydzień) też robię test i też na pewno zobaczę jedną krechę. Czuję to i na samą myśl robie się wściekła. Wiem, wiem miałam się cieszyć owu ale już się chyba nasyciłam tym cieszeniem bo mi już przeszło :P Teraz chcę już dostać @ i starać się na nowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooniaaaa123 Napisano Marzec 12, 2011 dziewczyny, taki za....je...bisty dzionek słonko, ciepło, cieszcie się życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 12, 2011 moniaaa123, daj trochę tego optymizmu bo widzę że masz go w nadmiarze ;) Już wiem!! Gwizdnęłaś nam nasz optymizm i dlatego my mamy doła a ty kipisz szczęściem ;) No chyba że ,,coś'' się u ciebie dzieje? Pochwal się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KALA85 Napisano Marzec 12, 2011 Chciałabym również tu z Wami zaistnieć, dzielić sie smutkami i radościami, czasem zupełnie nieznana osoba lepiej zrozumie i nie zadaje zbędnych pytań...kiedy i kiedy.... wklejam się... NICK ............WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili..............23......mazowieckie.............6. ..............16/10 mooniaaaaa123....33......mazow..................17..... ....... 19/02 HANKA81...........29......ŚLĄSKIE............. 35?.. .............??? alooooo3..............23......małopolskie........... 5 .... .............???? AOK.................26.......wielkopolskie........... 8.... .............07/11 zora85..................25.......kuj-pom............. . 24?.... .....2-3.03 AsiekAsiekk.........20.......................... ... ..2.............24-28.09 Doris123...............25.......Śląskie......... ...17..................09/02 Ania85pomorskie..25......pomorskie....... ......13....... ..........18/09 aśka76...................34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel.........22.......dolnośląskie..........11 ... ..............02/12 malwkami.............24.......śląskie......... ...12 .................27/12 betina340......... ....30.......lodzkie.......... 14 ...................1/12 asiek25..................25.......dolnoślaskie.......... ....8... .....26/12 MalgaK..............32.......kuj-pom........ok.4 7...................25/12 SunnyG...............27.....mazowiecki........4.......... ............17.01 justysia88..........22.......lubelskie...........4...... ................5-7.04 katiaa85.........25..........wielkopolska..........30 ...... 26/27.03 chyba Sophia123........24.........slaskie........2............. ....13.02 Wanda23.........23.........wlkp..........ok.17........... ......??12.03?? Mgielka15985.......26........lubuskie........7........... .............???? Maluda82..........29.......Wlkp.............ok. 16 ................24.02 tosik...............27.......śląskie..............26... .... ...................??? paula 26............26.....małopolska.........ok36............... ...........?? Niu82.............29......podkarpacie........9........... ..13.03 Agaagaaga14.....30.....łódzkie............ok14......... ..28.02 KALA85............26......pomorskie..........6..................08.03.11..?????? UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......ILE CYKLI...KTÓRE DZIECKO...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....29....małopolskie....4.. .......1............18/06/2011 justynp.............31.......świetokrzyskie...ok20...1.. ..sierpien Vilia...........26.......łódzkie.......... .11.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to i ja dorzucę od siebie Napisano Marzec 12, 2011 Proponuję odświeżyć tą całą waszą tabelkę i powywalać te które są stare i nie mają zamiaru więcej pisać i się uaktualniać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maluda1982 0 Napisano Marzec 12, 2011 NICK ............WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili..............23......mazowieckie.............6. ..............16/10 mooniaaaaa123....33......mazow..................17..... ....... 19/02 HANKA81...........29......ŚLĄSKIE............. 35?.. .............??? alooooo3..............23......małopolskie........... 5 .... .............???? AOK.................26.......wielkopolskie........... 8.... .............07/11 zora85..................25.......kuj-pom............. . 24?.... .....2-3.03 AsiekAsiekk.........20.......................... ... ..2.............24-28.09 Doris123...............25.......Śląskie......... ...17..................09/02 Ania85pomorskie..25......pomorskie....... ......13....... ..........18/09 aśka76...................34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel.........22.......dolnośląskie..........11 ... ..............02/12 malwkami.............24.......śląskie......... ...12 .................27/12 betina340......... ....30.......lodzkie.......... 14 ...................1/12 asiek25..................25.......dolnoślaskie.......... ....8... .....26/12 MalgaK..............32.......kuj-pom........ok.4 7...................25/12 SunnyG...............27.....mazowiecki........4.......... ............17.01 justysia88..........22.......lubelskie...........4...... ................5-7.04 katiaa85.........25..........wielkopolska..........30 ...... 26/27.03 chyba Sophia123........24.........slaskie........2............. ....13.02 Wanda23.........23.........wlkp..........ok.17........... ......??12.03?? Mgielka15985.......26........lubuskie........7........... .............???? Maluda82..........29.......Wlkp.............ok. 16 ................22.03 tosik...............27.......śląskie..............26... .... ...................??? paula 26............26.....małopolska.........ok36............... ...........?? Niu82.............29......podkarpacie........9........... ..13.03 Agaagaaga14.....30.....łódzkie............ok14......... ..28.02 KALA85............26......pomorskie..........6........... .......08.03.11..?????? UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......ILE CYKLI...KTÓRE DZIECKO...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....29....małopolskie....4.. .......1............18/06/2011 justynp.............31.......świetokrzyskie...ok20...1.. ..sierpien Vilia...........26.......łódzkie.......... .11.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 12, 2011 A skąd niby mamy wiedzieć które z dziewczyn przestały wchodzić na forum?! Większość jest na pewno tylko że czytają, ale jestem pewna że nadal z nami są. A ty anonimie jesteś w tabelce i mam zaktualizowaną swoją pozycje?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 12, 2011 Miało być: i czy MASZ zaktualizowaną swoją pozycje? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooniaaa123 Napisano Marzec 13, 2011 hej wszystkim, witam nowe dziewczyny optymizmu w nadmiarze nie mam, ale mogę się podzielić. Ja się po prostu skupiam na robieniu czegoś innego. Aktualnie robię sweterek na drutach :-) Po za tym jestem od większości z Was o 8-10 lat starsza, a więc i dużo bardziej już doświadczona przez los (rak męża, strata 100 tys PLN, wyrzucanie z pracy). Dlatego nie mam zamiaru się ciąć, że nie mam dziecka, choć mam 34 lata, a nie jak Wy 20+. I co macie zamiar najlepsze lata przepłakać??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drvfceasxz Napisano Marzec 13, 2011 moniaaaaaaa123 i kogo to obchodzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula 26 0 Napisano Marzec 13, 2011 No i mamy jakiegoś palanta na forum,cholera wiedziałam że wkońcu się coś przypelenta.Monia mnie obchodzi na przykład i myśle że resztę dziewczyn też.Dzisiaj z racji pieknej pogody proponuje wszystkim pięknym paniom spacerek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula 26 0 Napisano Marzec 13, 2011 A jak się chwalimy która co robi i.t.d. to i ja sie pochwalę:) Zracji tego że moja psinka miała cesarkę,teraz ma troszkę mało pokarmu i piątkę dzieci do wykarmienia,więc zakupiłam mleko dla szczeniaczków,flaszki,czyściki,strzykawki i dokarmiam razem z m. małe mordki.Mam na czym wyszaleć mój instytnkt macieżyński,i przy okazji dowiedziałam się ile czasu i cierpliwości jest potrzebne przy dzieciach-nawet psich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 13, 2011 Witam :) Faktycznie, ślicznie na dworze. Ja z M wychodzimy w soboty a w niedziele siedzimy w domku i oglądamy filmy familijne, komedie itd. Czyli caluśki dzień na kanapie -totalne lenistwo. Dziś robie tylko obiadek i kolacje i nic poza tym :P Jutro się wybieram do znajomej bo za długo już w domu siedzę i muszę odreagować bo coś mam humor kiepski -czyżby ten doopek tak na mnie działał?? Trudno, jakoś się jeszcze tydzień pomęcze skoro muszę go brać. Mooniaaa123, zaintrygowałaś mnie tą stratą 100tys!! Oczywiście nie wnikam tylko robię duuuże oczka ;) Ale o ile dobrze pamiętam (bo trochę czasu upłynęło) twój M dobrze zniósł leczenie i jest już ok, prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsik1983 Napisano Marzec 13, 2011 ...a ja zapraszam na gołąbki :) sama robię :) ....a wczoraj dostałam kwiaty...bo "chodzisz z nosem przy ziemi...kwiatki chyba chiałas wywąchać" ...no i jak tego wariata nie kochać i nie zacieszać, że mimo wszytko jestem na 99 % szczęśliwa...oj, nasłuchałam się wczoraj moralniaka od niego :) ...oj, Kobiety ...wiosna idzie ...może te pieprz-e bociany przylecą...a może poproszę Mamę, by wsadziła do ogrodu kapustę...w czym jeszcze znajduje się dzieci? życzę miłego popołudnia - jest dokładnie 12.02:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooniaaa123 Napisano Marzec 13, 2011 Apsik, właśnie, dbrze, że mamy takich fajnych facetów obok nas. Zora, może Ty faktycznie na hormony jakos ragujesz psychicznie. Skoro miałaś lęki po lutce, to moż teraz to na Ciebie też negatywnie doopek działa. Paula, z tymi psiakami, to rzeczywiście masz co robić. Może Cię psiunia zarazi i potem będziasz miała w obecnych szczeniakach wójki i ciocie :-) Dziewczyny, ja Wam i tak będę ględzić do upadłego, żeby się nie poddawać. Taką sobie rolę obrałam na tym forum. Pesymistycznym parówkorzercom mówimy stanowcze NIE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsik 1983 Napisano Marzec 13, 2011 Moniaaa ...a ja właśnie myślałam o tym co napisałaś (między zawijaniem jednego i drugiego gołąbka :D) i muszę powiedzieć Ci,że nie możesz mówić,że to, że babeczki się martwią, że nie mogą zajść w ciążę i urodzić zdrowego i ślicznego bobaska, który później nie da nam spać robiąc co-nie-co aż po same uszy...bo dopiero problem to choroba męża ( mam nadzieję i życzę by wszystko szło ku dobremu), strata kasy, której nawet nigdy na oczy nie widziałam w takiej ilości na raz (ale mam podobny kredycik) i wylanie z roboty (ja też tracę pracę, wypowiedzenie dostanę 31.maja i zostajemy z 2 tys netto - dojazdy do pracy)...każdy z nas ma małe swoje problemy...małe dziewczynki płaczą ,że nie mają lalki Barbie (hm...teraz są pet shopy lub zhu zhu petsy) i to jest dla nich super dramat, dla Ciebie dramatem były Wasze perypetie...kwestia nastroju i dnia...a dla wielu Kobiet i Ich Mężów jest właśnie brak tego trzeciego w domu (i nie mam na myśli Teścia :) ) ...i chyba 3/2 Babeczek na forum ma chyba bliżej niż dalej 30...Moniaaa zazdroszczę cierpliwości w robieniu na drutach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsik 1983 Napisano Marzec 13, 2011 przepraszam - mialo być 2/3 a nie 3/2...a może niech zostanie 3/2 - ta nadwyżka to te Maleństwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Marzec 13, 2011 mooniaaa123, też zauważyłam że przy hormonach jest nie halo. Ale tylko przy progesteronie tak mam!! Dopóki nic się groźnego nie dzieje to jest ok. Po clo nic mi nie było, po pregnylu też nie. Fizycznie czuje się dobrze ale czasami psychicznie czuję jakbym miała lekką nerwicę przemieszaną z depresją. Bez obaw, myśli samobójczych nie mam ;) tylko humor do kitu ale nie przez cały czas tylko momentami. Tutejszy gin był zaskoczony słysząc jak reaguje na luteine a ten do którego teraz jeżdże nawet się nie zdziwił!! Tylko obawiał się o moją reakcje na clo. Na ulotce jest napisane że długotrwałe stosowanie może powodować depresje ale przeciez to mój pierwszy cykl z doopkiem a lutke brałam od grudnia tylko przez 4 dni w miesiącu. Nie wiem już, może ja naprawde jakaś niedorobiona jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooniaaa123 Napisano Marzec 13, 2011 apsik, ja nie miałam zamiaru napisać, że moje problemy, czy ogólnie większe tragedie są ważniejsze niż problem zajścia w ciążę. Który ja zresztą też mam. Chodzi mi o to, że takie toalne podporządkowanie życia tej jednej sprawie, powoduje, że facet nie wytrzymuje wiecnie nadąsanej, nieszczęśliwej żony, a my nie widzimy nic do okoła. Ja wiem jaki to ból nie mieć dziecka i co miesiac widziec @, ale nie tracmy nadziei, bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsik 1983 Napisano Marzec 13, 2011 Zora...mój wie,że jak mam okres to te dwa dni MUSZĘ przepłakać i może mnie zawieść nawet do psychiatryka - dwa dni dla mnie. po dwóch dniach mam głupawkę :D czyli dziś :D jutro idę do gin pomarudzić mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula 26 0 Napisano Marzec 13, 2011 Wzieliśmy sobie z m do serca to co jedna z was napisała;że na wiosnę się sieje:) Nie wiem czy coś z tego będzie ale ile radości:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach