Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

Ala- mój M ma bardziej problem z jakością niż z ilością. 60 mln na ml3 ale niestety 60% z tego nieruchomych. Czas upłynnienia też 40 min. ale wiem ze oddał wcześniej. Gin powiedziała ze problemem właśnie jest to ze tylko 40% jest żywych. Chociaż jak dla mnie to zawsze z tych 40% ten jeden powinien dotrzeć gdzie trzeba co nie? :) bierze 2gi miesiąc clostilbegyt na poprawienie jakości nasienia, a po 3ch miesiącach zrobimy powtórke badania czy coś się poprawiło.

Agula mój M jak miał zrobione badania nasienia też nie było rewelacji, z tym że Pani z laboratorium stwierdziła, że to nie to jest przeszkodą...

Moja desperacja na gołębie sięgneła zenitu, znalazłam dźwięki odstraszające, zobaczymy czy zadziała... Oby:)

Katiaa to faktycznie drogie hobby, ale mój nie lepszy Kocha żagle, deski itp. takze nie cieszy sie z prezentów ode mnie, bo najtańsza deska jaką znalazłam kosztowała 3 tys i tak mnie na nia nie stać, a M twierdzi ze i tak do duszy, ale jak nam się sytuacja finansow troche ustabilizuje to kupimy jakąś łodke (na razie się nie znam jaka) ale chciałabym zeby dziecko też trochę miało z tego radochy jak bedzie starsze no i ta stolarka to przynajmniej pozyteczna, jak moj kiedys zrobił regał to ja chcąc cos siegnąc weszłam na niego i spadłam ze wszystkim, na szczęscie leżały tam głownie kartony z ksiązkami i słoki także przezyłam :) z guzmi i burą że tylko głupek wchodzi na regał, ale mój wzrost nie pozwala mi niczego siegnąc

Wyniki mojego tez nie były rewelacyjne chociaż lekarz twierdział że ok, czegoś tam miał mało ale duża liczbę plemników za to Za radą którejś z dziewczyn kupiłam mu salfazin, wcześniej sam kupił multi sperm Jak to facet nie dojadł żadnego ale rzeczywiście w trakcie brania zaszłam

Lovekrove to nie mój M On jak widzi kupe... Uwielbia dzieci ale ja zrobią kupe to trzyma je na wyciągniętch rękachz mina wołającą ratunku... Twierdzi przy tym że swoje będze przewijał, jakoś w to nie wierze

Gość betina340
moj maz tez mial robione badanie nasienia w klionice leczenia bezplodnosci i dobre mu wyszly natomiast ja mialam tam badanie macicy jajnikow i tez wszystko ok wedlug lekarzy powiedzial mi jedynie ze nie powinnam tyle myslec o dziecku tylko gdy sie kochamy myslec o naszej milosci i bliskosci a nie ze pracujemy nad dzieckiem

Też się mi wydaje że przecież troszkę słabszy wynik nie dyskwalifikuje. Zobaczymy jak za miesiąc zrobimy powtórkę badania. Póki co mamy na głowie kupno mieszkanka lub budowę małego domku więc przestanę troszkę myśleć o dziecku i skupię się na czymś innym. Udanego popołudnia! :)

Gość mooniaa123
Asia, u mnie też było z jakiś tydzień b. wodnisto. Też się zastanawiałam, czy mi macica nie przecieka, ale ustało. Czasem normalnie czułam takie małe chluśnięcie. Lovekrowe, nie wiem co jeszcze tam siędzi. Mam wizytę dopiero 10.08. to mam nadzieję, że się dowiem. Ja do 5 m-ca nie jadłam słodkiego, a teraz mnie ciągnie bardzo. Podobno dzidzi się przyzwyczaja do smaków matki i potem tylko to chce szamać, więc się ograniczam z bólem.

Monia, dokładnie, jeden dzien i na szczescie spokój, ide 9.08 to sie zapytam ale dzis mam muła-spie na okragło

Gość betina340
dziewczyny bedace w ciazy teraz jakie mialyscie pierwsze objawy ze to ciaza i ile wam sie okres spoznial ze wiedzialyscie ze to ciaza a nie spoznienie ktore przeciez sie zdarza i to nawet o 2 tygodnie z tego co czytalam

Ponieważa starałam się o dziecko obserwowałam siebie od samej owulacji. Oto objawy: - 2dpo - rozpieranie w piersiach i śluz typu prawie płodnego - 3dpo - nadal śluz, ból po lewej str. podbrzusza - tam była owulacja - 4dpo - atak migreny - nigdy tak daleko od @, śluz, ból w lewym - 5dpo - ból głowy, w lewym, mdłości wieczorem - 6spo - w lewym, mdłości, wysyp pryszczy - 7dpo - silne bóle podbrzusza - początek implantacji - 8dpo - ból lewy, swędzenie skóra ciała, M zauważa duże sine sutki :)) - wiadomo w jakiej sytuacji - 9dpo - cień cienia na sikańcu, Beta - 14 miu Podejrzewałam od pierwszych mdłości, pewna byłam po akcji z sutkami Pozdrawiam

Gość Anulka_83
Nie martwcie się tymi gołąbkami- ja mam przy oknie gniado jaskółek i niesttey nie mam sumienia ich wyrzucic (jak zobaczyłam gniazdo były już jaja). I teraz mamy małe jaskółki i brudny parapet i okno.... czekam az podrosną i wtedy niesttey będę musiała zniszczyc mieszkanko...:) Ale niech małe podrosną. Jeśli chodzi o dzidzi to trochę wyluzowałam, czekam na badania i zobaczymy co dalej. Trzymam kciuki za staraczki i za mamusie i ich babelki...:)

Gość betina340
dzieki lovekrove za dlugi opis niektore z tych objawow mam co miesiac wiec dla mnie sa mylace i juz nie zwracam na nie wiekszej uwagi gdyz okres i tak przychodzi nie o czasie to troche pozniej ale jest co miesiac dlatego tez w moim przypadku przekonalby mnie jedynie dluzszy zanik @ pozytywny test i lekarz nic wiecej bo te objawy sa tak mylace z tymi przed okresem ze nie mozna ich brac za jakis znak

betina, ja objawy miałam podobne do lovekrove :P Po owu miałam śluz typu płodny (co mnie zdziwiło bardzo), ból piersi - im bliżej daty @ tym bardziej nie do wytrzymania, też mi się cera pogorszyła (małe krosteczki, plamki na twarzy..), silne bóle podbrzusza (jak na okres a potem jakbym już go miała)- uczucie ciągnięcia, zaczerwienione sutki - dosłownie malinowe. I sikałam jak opętana. A i tak się wtedy nie kapnęłam wcale że to ciąża!!! Zrobiłam wtedy test 3 lub 4 dni przed datą @ i wyszedł. betina a dlaczego pytasz? Coś się dzieje u Ciebie?

Cześć! U mnie było tak: - powiększenie i ból piersi, - ból po części jak na miesiączkę, - bardzo dużo śluzu (zazwyczaj po dniach płodnych była go znikoma ilość), - chęć na małosolne, zwłaszcza po czymś słodkim, - płaczliwość z byle powodu. Pozdrawiam

Gość mooniaa123
cześć, u mnie 8dpo rano miałem przez 10 min bardzo silne mdłości (jedyne jak do tej pory przez 4,5 m-ca) do tego bardzo wrażliwe sutki od 24dc i potem ból jak w @ i dużo białego śluzu. Właściwie to po tym śluzie już w 26-27dc. przeczuwałam, że się udało. Okres mi się nigdy w życiu nie spóźniał więcej niż 1-2 dni.

Heh, no ja też co miesiąc "jestem w ciąży" także ja bym musiała nie wiem jakie objawy mieć żebym podejrzewała coś... Ja przed @ albo w 1szy dzień to nawet lekkie mdłości miewam ;) U mnie też nigdy się nie spóźnia, raczej już wcześniej by był. A zawsze mi plamienie sygnalizuje @ :( Byłam dziś oddać krew na badanie hormonów-FSH, LH, estradiol i prolaktyna. Wyniki w poniedziałek, ciekawa jestem co też wyjdzie. Największe obawy mam co do prolaktyny noi progesteronu (to na 99%) ale jego zbadam dopiero ok 21-22dc... NO a na 8go mam wizytę, eh, nie znam tej kobity, oby mnie nie zbyła... Ja wyglądam bardzo młodo więc zawsze boję się potraktowania jak gówniary... ;) A tak z innej beczki, to miałam wczoraj urodziny, ale coś niefajne te urodziny - prezentu wiadomego nie było i nawet na sex nie można było liczyć przez głupi @ :( :( :( Pozdrówki !

Witam! Ala- wszystkiego naj naj... i oczywiście wiadomo czego też Ci życzę :) Heh, co do objawów przedciążowych to ja też mam niektóre z nich co miesiąc ale teraz miewam tak jakby nasilone wieczorme mdłości i kłucie z lewej strony brzucha, z regóły pojawiały się parę dni przed @ a teraz już ponad tydzien. Testuję za 4 dni... zobaczymy.

Agula trzymam mocno kciuki:) Upiekłam ciasteczka owsiane, a teraz je szamam:) pyszne, do tego zopatrzyłam się w zieloną herbatę i popijam sobie po trochu. Asia gdzie się podziewasz?

Smacznego Gosiu :) ja mam niestety 2 lewe ręce jeśli chodzi o pieczenie. Jedynie co to upiekę jakąś babkę :D - zawsze cos hehe.

Ciastka są proste, nie wymagają duż pracy mieszasz wszystko razem i pieczesz 50 min:) Zawsze wychodzą:) Ja pewnie gdybym mogła jeść te kupne ciasta, nie szalałabym tak często w kuchni, alergia zrobiłą swoje i nauczyłam się poec;)

Gość betina340
pytam o te objawy ciazowe bo mam juz 24 dzien cyklu a nadal mam sluz i nie wiem co jest grane bo wedlug kalendarza mam teraz dni nieplodne i powinno byc sucho w takie dni tak przynajmiej mowia lekarze ze jak sucho nieplodne mokro plodne i badz tu madry aby sie w tym polapac jak organizm co innego pokazuje no i z ta temperatuta to tez dziwne niby mowia ze jak sie nie jest to spada przed dziwne czemu mnie nie spadla w tamtym miesiacu a dostalam okres co prawda spozniony ale dostalam

Betina, widzisz jakie te nasze organizmy są. Bądź tu człowieku mądry. Powiem Ci że ja mam 28 dc i biały śluz, momentami z grudkami takimi.

Ala-wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :* Gosia...jestem, tzn.byłam tu rano, ale tak mnie łeb dziś boli,że leżę plackiem-śpię, czytam gazety ciazowe (dostałam cała sterte), podjadam, sikam na potęgę i zastanawiam czy sobie łba nie odrąbać...i cos czuje,ze marudze Betina-trzymamy kciuki:) my testowalismy w 26 dc, a okres miałby byc w 30 dc, wyszedł cienia-cien, potem 2 dni później i była krecha wyraźniejsza. nie pamietam czy bylo sucho,czy śluzowo...ale podejrzewałam , jak nigdy,że sie udało. Aguuula-tez mam teraz taka wydzieline, więc moze cos jest na rzeczy- czekam z zacisnietymi kciukami na wynik testu

Gość KALA85
Hej Rybeczki:):) Tak własnie sobie poczytałam o waszych objawach ciążowych i stwierdziłam że teraz u mnie można się dopatrzeć kilku, mam 34 dc i @ brak ale to pewnie przez zmęczenie, łaziłam po górach;/...a jaki apetyt tam miałam zabójczy:P, faktem jest że codziennie pobolewa mnie raz prawa raz lewa str podbrzusza, do wc latam częściej ale to pewnie przez tą pogodę, jest mi cały czas zimno a z zimna zawsze odwiedzałam częściej wc....nie nakręcam się w sumie, nawet nie wiem czy owu miałam bo śluzu w tym cyklu nie zauważyłam:(:( pożyjemy zobaczymy.... Buziołki;*

Kala - trzymam kciuki, by to było to:) Betina ja też miałam śluz, nawet bardzo dużo, mimo że dawno minęły dni płodne zrobiłam betę i wyszła duża, czekam na dobre wieści:) Agula to samo u Ciebie:) U mnie dzisiaj pada znowu deszcz i nie bardzo da się wyjśc z domu, bryyy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się