Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

dzięki Dziewczyny :) ja tam nigdy nie zakładam, że na 100% zobaczę 1 kreskę... Nadzieja zawsze jest. Tym bardziej, że mierzę temperaturę i po niej wiem, że jednak może się udało... Ale niestety ładny wykres nie zawsze oznacza ciążę... Wczoraj i przed wczoraj wieczorem miałam straszne mdłości i nie wiem do czego mogę je podpisać... W niedzielę złapały mnie pod prysznicem, więc jak wyszłam, to zjadłam kanapkę i było Ok, a wczoraj to już leżałam w łóżku i nie chciało mi się wstawać, a że byłam zmęczona, to szybko usnęłam... Przez cały dzień nic nie czuję. Dopiero tak koło 23-24 przed spaniem... A z soboty na niedzielę, to w nocy jak wstawałam do łazienki czułam mdłości, ale takie lekkie, bez porównania z tymi wczorajszymi i przed wczorajszymi... Myślałam na początku, że to może przez skrzyp, który zmieniłam i powinno się go brać po jedzeniu, ale wczoraj już się najadłam i wraz to samo... Boję się myśleć, że może jednak się udało i to przez to... Jeszcze kilka dni i zobaczymy co test pokaże...

Gość KALA85
Foka100, Kobieto nie dołuj się za bardzo, czemu aż tyle pesymizmu w Tobie???musisz wierzyć!!!!!!!!!!! Mam przykład z pierwszej ręki, kobieta 37 lat, STWIERDZONE PRZEZ LEKARZY 100%%%%%%% BEZPŁODNOŚCI, 10 lat po ślubie, idzie na coroczne badanie cytologiczne, lekarz SWTIERDZA 18 TYDZIEŃ CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miesiączka co 1,5 cyklu, bo to niby stresy, bo to niby starość ją dopadała i tak sobie to tłumaczyła...I jak tu nie wierzyć w CUDA???????????

Gość HANKA81
Justysiu, ja zaglądam na Twój wykres codziennie:D:D: Bardzo Ci kibicuję bo zawsze mam nadzieję, że jeśli komuś się znów udało to może i mi szczęście dopisze....:):) Na razie nie zapeszam, trzymam kciukasy za Ciebie i za nas wszystkie:)

Gość KALA85
A wyła jak bóbr jak się dowiedziała, bo sama mówiła że jest pusta w środku....to dopiero zaskoczenie....

Asiu, chciałabym :D a on bardzo łowny ostatnio się zrobił, więc może akurat i dla nas coś upoluje ;)

Gość foka100
Justysia faktycznie maj eh

..no a teraz myszek duzo :) trzymam kciuki:) ....i zeby pojawiły sie tez kolejne fasoleczki :)

Gość HANKA81
Kala, no to niezły przykład!!! Ja nadzieję mam co mieisąc a największe jej pokłady przychodza z pierwszym dniem miesiączki....nie wiem skąd, ale po prostu z doła nagle czuję taką radość, że teraz nowy cykl i będzie dobrze....aż mnie to czasem przerażam, bo dostając okres powinnam raczej ryczeć z żalu że się nie udało.....eh te hormony.... Jedyne co mnie teraz przeraża, to fakt że skończyłam 30-tkę i nauka mówi, że moje szanse na macierzyństwo maleją..... no ale dzieci po 30-stce się rodzą kobietom więc chyba nie jest tak źle....

Gość HANKA81
No Foka, ja bym Cię zapisała na jakiś kurs pozytywnego myślenia:D:D:D: Negatywne emocje mają wpływ na nasz organizm, nie ładnie tak smutkać, nic dobrego to nie daje, uszy do góry:D:D:D:DD:

Haniu, ja do Ciebie też często zaglądam :) a w okolicach owu i w 3 fazie, to już w ogóle :D Tobie też się w końcu uda :) dobrze, że masz przynajmniej dobry humor :) Kala, też wierzę, że cuda się zdarzają... Nawet na niektórych forach można powiedzieć, że zdarzały się cuda, bo lekarze rozkładali już ręce, a jednak się udawało... :) takie przypadki podnoszą na duchu i dodają nadziei, że i nam się w końcu uda :) Asiu, dziękuję :) też dzisiaj myślałam co tam słychać u Vilii i Bartusia :) Foka, może nam się razem udało i będziemy mieć majowe dzieciaczki :)

Gość HANKA81
Kalu, sorki że pytam ale znamy się tylko wirtualnie więc może nie weźmiesz tego za wścibskość:) Chciałam Cię zapytać jak z Twoim M się pogodziliście, nic nie pisałaś jak w końcu się dogadaliście?????? Bardzo się martwiłam Tobą i kamień spadł mi z serca, że już kryzys zażegnany.

Gość foka100
Wiem Hanka takie mam myslenie:( laski,a po luteinei chce sie wiecej jesc? jem jem i nie czuje ,ze jem

Gość foka100
Justysia pragne tego moze razem bysmy rodzily heheh

Gość HANKA81
Foka, ja nie miałam większego apetytu po luteinie...ale wiesz jak to jest ...co organizm to inaczej. Wszystkie te objawy pasują do II fazy cyklu, czyli wzmożony apetyt, obolałe, nabrzmiałe piersi, pobolewanie podbrzusza ....pasują i do zbliżającej się @ i do ewentualnej ciąży. Trzeba czekać do testu.

Gość SEX NA PRALCE BOMBA
Hello. Mane is Jagoda. How or are you?

Gość foka100
Wszystko możliwe fakt...

Haniu czemu mi zazdroscisz :-) zobacz jakie to problemy stwarzaja :-(. Asiu nie dowiadywalam sie tego a kogo trzeba o to sie zapytac ??

aguś, domyślam się, że Hania zazdrości Ci tego, że słyszałaś bijące serduszko swojego Maleństwa :)

Gość HANKA81
Agusko, zazdroszczę Ci tego bijącego serduszka...:):):):):) Domyślam się, że te korowody po szpitalach to mordęga, nie mówiąc o proszenie się o L4 kiedy Ci jest potrzebne...ale i tak wolałabym to przejść gdyby tylko jakaś mała istotka we mnie zamieszkała. Nie martw się, pewnie dasz radę wszystko pozałatwiać!!!

Agus...no trzeba, trzeba..jesli jest mozliwosc otzrymania kasy z zusu to tak:) nie jestem pewna co do rodzaju umowy,a le mozna spróbowac. napisz do mnie na asia_1893@wp.pl to przesle do Ciebie informator

A ja dzisiaj szorowałam czajnik bo zaszedł tak kamieniem że nie mogłam już na niego patrzeć, taka woda jest okropna. Wygrałam batalię i teraz lśni w środku:) Za to przy okazji zrobiłąm sałatkę grecką i jest na obiad:) Pachnie pomidorami w całym domu:) Aguśka u nas nie robią takich problemów z L4, to aż dziwne. Justysia, Foka trzymam kciuki za pozytywne testy:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się