Gość ALEXSANDRA Napisano Styczeń 12, 2013 Olusia 82 bardzo spółczuje wam ale wiem że nie podajecie się ,ja z mężem jeszcze nie mieliśmy okazji doświadczyć żadnej fasolki ;-( rok poślubie zaczeliśmy się leczyć ale bardzo boli jak nie widać żadnych rezultatów (leczenia i takich tam lekarz muwi że musimy sie wyluzować )a mnie szlak trafia jak tu @ i nic trochę poszperałam w internecie i wiem że nam się uda .....;-) a zwłaszcza że ma sie takie fora pozdrawiam was wszystkich starających się o dzidzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALEXSANDRA Napisano Styczeń 12, 2013 Sylwia 2702 nie załamuj się ;-) dacie rade zobaczysz ; wierze że wszystkie z nas doświadcza za wszelką cene upragnionego dzidzie . Głowa do góry damy rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldie85 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Nie wytrzymałam i zrobiłam test --NEGATYWNY totalna załamka. @ narazie brak. To chyba po Casta mi się cykl wydłużył. Fu**k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 14, 2013 Nie zalamuj sie ja pamietam ze jak bylam w pierwszej ciazy to dopiero po tygodniu mi pokazalo dwie kreski. Wiec moze nie wszystko stracone ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldie85 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Mi pierwszą ciążę pokazało na teście w dniu spodziewanej @ a robiłam go po południu czyli nie z porannego moczu. Więc już nie ma nadziei :( . Ale spoko mam jednego łobuziaka więc będzie i drugi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olusia82 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Goldie85 moze nie wszystko jeszcze stracone :) poki nie ma @ jest nadzieja :) ALEXSANDRA masz racje wszystkie zajdziemy w koncu upragniona ciaze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 14, 2013 Jedno szczesie ze chociaz tewgo jednego lobuziaka masz mi nawet to jedno odebrali ;( Zycie jest niesprawiedliwe. Taka 16 pojdzie raz na impreze i sie doslownie pusci i ma a jak ktos chce to nie moze miec ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldie85 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Sylwia2702 masz rację niektórym dziewczynom wystarczy jeden wieczór na dyskotece i zaciążone. A my się musimy gimnastykować a to z takim lekiem a to z innym a z miesiąca na miesiąc nadziei coraz mniej. A ile się już starasz ja o II ciąże teraz pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olusia82 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Dziewczyny macie racje, te co nie chca to maja, nawet kilka i to bez problemu, rozmnazaja sie jak kroliki a my ktore bedziemy kochac dziecko najbardziej na swiecie musimy sie tyle starac, tyle lekow brac, wydawac tyle kasy, ale wiecie gdybym miala pewnosc ze zajde i urodze dziecko to bym dala kase tyle ile trzeba, ale jak wiadomo nikt tej gwarancji mi nie da... Sylwia mi tez odebrali malenstwo, a tak dlugo sie staralam... nio ale musi sie w koncu nam udac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldie85 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Olusia82 zaszłaś po castagnusie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olusia82 0 Napisano Styczeń 14, 2013 nie... teraz mam zamiar brac castagnus jak przyjdzie @ moze to mi jakos wyreguluje cykl... a tym samym od nowa bede sie starac o fasolinke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olusia82 0 Napisano Styczeń 14, 2013 wczesniej nie bralam castagnusa ale mam zamiar lykac jak przyjdzie @ moze to mi wyreguluje troche cykl, bo mam nie regularne.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldie85 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Czyli rozumiem że zaszłaś bez żadnego wspomagania?? Jak długo się starałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldie85 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Czyli zaszłaś bez wspomagania? Długo się starałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olusia82 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Goldie85 zaszlam przez IUI bralam leki na stymulacje pęcherzykow... udalo mi sie ale moje radosc nie trwala dlugo.... tak mysle dlaczego tak sie dzieje?? :( staralam sie tak na powaznie od 3 lat. Poronilam w dniu swoich urodzin :( to byl podwojny bol... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldie85 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Aha to nieciekawie. Ale spokojnie dasz radę napewno. Mam znajomą,która zaskoczyła po 6 inseminacji i ma fantastycznego synia a starała sie 4 lata. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 14, 2013 Goldie85 teraz leci 7 cykl staran u mnie. Ale moze faktycznie ten castangus troche pomoze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabryska1234 0 Napisano Styczeń 14, 2013 dziewczyny mi chyba castaganus pomogl... od poczatku grudnia zaczelam druga ture z casta i ... dzis robilam test i wyszedl pozytywny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabryska1234 0 Napisano Styczeń 14, 2013 dziewczyny mi chyba casta pomogl. na poczatku grudnia zaczelam druga ture z nim i dzis zrobilam test i wyszedl pozytwyny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 14, 2013 Gratuluje ;**** Miejmy nadzieje ze nam wszystkim pomoze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALEXSANDRA Napisano Styczeń 15, 2013 gabryska1234 gratulacje ;-) bardzo mnie cieszy twoja wiadomość ,dziewczyny damy rade są ku temu powody......nio i są przykłady ;-) Ja jak narazie nie mam żadnych dolegliwości a biorę dopiero 5 dzień ;-) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maskaska Napisano Styczeń 15, 2013 Gabrysiu a przez ile dni cyklu bralas??do owulacji czy przez caly cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maskaska Napisano Styczeń 16, 2013 halooo jest tam ktos???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 16, 2013 Chyba dziewczynki nam pouciekaly ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabisss222 Napisano Styczeń 16, 2013 Sylwia a moze Ty mi powiesz cos na temat castagnusa(do owulacji sie go bierze czy bez przerwy przez 3 miechy)?kupilam i to i wiesiolek - od wczoraj biore..troche boje sie ze rozreguluje mi to okres bo mam w miare regularnie co 26-27 dni...ale i tak postanowilam zaryzykowac.. bo staramy sie od sierpnia i nic:( Ty tez stosujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 17, 2013 Castangus biore caly czas jestem w trakcie drugiego opakowania. A wiesiolek biore od dnia okresu do 12 dc.Nie wiem czy dobrze ale tak mi kolezanka powiedziala ;) Tez cykle mam w miare regularnie mam nadzieje ze mi nic nie poprzestawia. Narazie jest ok zobaczymy jak dalej pojdzie. Ja juz sie tez 7 mieisiecy staram bez rezultatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 17, 2013 Ja castangus biore caly czas a wiesiolek od dnia okresu do 12 dc cyklu nie wiem czy dobrze ale tak mi powiedziala kolezanka ;) Jestem w trakcie drugiego opakowania castangusa narazie cykl mam regularnie i mam nadzieje ze tak zostanie. Teraz jest 7 cyklnaszych staran jak narazie bezowocnych :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinia_staraczka 0 Napisano Styczeń 17, 2013 dziewczyny, castagnus caly czas się bierze a wiesiołek do dnia owulacji bo powoduje skurcze macicy więc w razie zajscia w ciaze mozna poronic, tak wiec uwazajcie dziewczyny i stosujcie ilość tabletek castagnusa do wagi, 60 kg jedna tabletka a powyzej 2 tabletki, powodzenia życzę :) ja jestem na etapie odpuszczenia sobie tabletek, obserwacju śluzu, mierzenia temperatury itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinia_staraczka 0 Napisano Styczeń 17, 2013 dziewczyny, castagnus caly czas się bierze a wiesiołek do dnia owulacji bo powoduje skurcze macicy więc w razie zajscia w ciaze mozna poronic, tak wiec uwazajcie dziewczyny i stosujcie ilość tabletek castagnusa do wagi, 60 kg jedna tabletka a powyzej 2 tabletki, powodzenia życzę :) ja jestem na etapie odpuszczenia sobie tabletek, obserwacju śluzu, mierzenia temperatury itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia2702 Napisano Styczeń 17, 2013 Dziewczyny mam pytanko jest moj 22 dc i dzis zobaczylam na majtkach doslownie dwie kropelki krwi. Wiecie co to moze byc? Czy to po tych tabletkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach