Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dea Dia

Co myślicie o związku Polka - Arab ??

Polecane posty

Gość z autopsji
dla mnie niewypał. na dłuższą metę nie ma szans (dla szanującej się Polki - bo Arabowi nie będzie przeszkadzać)

Gość talent do czytania w myslach
mam to w doopie woli brudasow to niech wypierrdala, zaklada czador na leb i udaje ze ma cos do powiedzenia

nie chodzi o to żebym tam u niego mieszkała,bo tak to w życiu:o ale tu w polsce:D

heheh no nie powiesz mi ze nie pojedziesz tam chocby spotkac sie z jego rodzicami lub na wakacje ;).....pojedziesz i juz wpadlas ;)

Dea Dia - Juz jesteś szmata za samo myslenie o tym. Do tego jesteś wyjątkową idiotką, poniewaz jest cała masa ostrzezeń jak takie niby związki wyglądają, a ty dalej naiwnie się na to łapiesz. Polki arabom służą wyłącznie do ruchania. Mozesz byc pewna na 100%, że nie bedziesz jedyną którą bedzie dmuchał. ędzie Ci mówił komplementy, wmawiał, ze jesteś cudoena i inne pierdoły dla naiwnych idiotek, tyle, że inne naiwne tez będzie posuwał. I pewnie się o tym nie dowiesz. Mozesz się zdziwić jak któregoś dnia nagle się dowiesz, ze pojechał do swojego kraju wziąć ślub z Arabką. Polki sa dla arabów egzotyczne, dlatego się z nimi umawiają. Chodzi im wyłącznie o seks. Dla niego jesteś mniej warta niz bezpański pies.

Gość fula
chetnie porozmawiam z zainteresowana na gg 8921546...

autorko czy wiesz dlaczego jestem szczesliwym czlowiekiem ? bo posiadlem sztuke uczenia sie na bledach innych Ty zas robisz tak by wziac ta lekcje na swoje barki ....takich lekcji bylo wiele, napewno o takich slyszalaś ;)....tylko nie dopuszczasz mysli ze Ciebie to tez moze spotkac ...

Gość ja pitoleee
jestescie pie...rdolnieci jak czytam takie bzdury to wstydze sie ze jestem polka ps. nie ,nie mam faceta ARABA

Gość ja pitoleee
ps kabel myslalam ze jestes normalny a z ciebie wychodzi pieprzony rasista:o

Gość fula
prosze o kontakt autorke topiku pilne 8921546

Gość Brzechwa
taka polka to kurwiszcze

ja pitoleee ps kabel myslalam ze jestes normalny a z ciebie wychodzi pieprzony rasista Kabel nie jest rasistą, tylko ma wiedzę życiową. My takich panienek spotkaliśmy juz pełno, wszystkie dostały po dupie. Nigdy nie było ani jednej szczęśliwej. To ty piszesz bzdury, bo jesteś niedoświadczoną idiotką :O

dzieki Dusiciel >>> nie jestem piepszonym rasista to nie ma nic do rzeczy ....tylko za dla nas europejczykow ich kultura jest obca kultura ktra stawia kobiete na ostatnim miejscu w szeregu nawet glupie kawaly powinny dac cos autorce do myslenia jedzie arab na wielbladzie a zanim biegnie zona...spotyka drugiego gdy ten pyta dokąd jedziesz ? do lekarza zona mi zachorowala .... widzisz? moze to smieszny kawal ale dla nas europejczykow ....

Gość jestem z arabem
jestem w związku z arabem i jest to jak najbardziej normalny związek.Nie jest ślepo zapatrzony w islam. a co do pozycji kobiety w islamie... to poczytajcie KORAN o ile oczywiście wiedzie co to jest !!!

Gość do dziewczyn
Wszystkim Polkom rozważającym wspólną przyszłość z mężczyznami będącymi wyznawcami Islamu, dedykuję ten oto krótki, aczkolwiek mocny materiał ku waszej przestrodze. Obejrzyjcie go sobie bardzo uważnie. Film jest w języku angielskim (wierzę jednak, że sobie poradzicie) i został zrealizowany w roku 2004 przez Theo van Gogha (będącego prawnukiem brata malarza Vincenta van Gogha) we współpracy z Ayaan Hirsi Ali, dziś niderlandzką feministką, niegdyś głęboko wierzącą muzułmanką, którą możecie oglądać w roli bohaterki materiału. Film trwa zaledwie 10 minut. http://www.youtube.com/watch?v=8a-BGqkC7CE&f eature=related W dwa miesiące po premierze filmu Theo van Gogh został brutalnie zamordowany w drodze do pracy na oczach przechodniów na jednej z ulic Amsterdamu. Oprawca marokańskiego pochodzenia postrzelił go 8 razy, podciął mu gardło niemal odcinając głowę, po czym wbił mu w tors dwa noże, przytwierdziwszy do jednego z nich 5-stronicowy tekst grożący zachodniemu rządowi i ogłaszający wyrok śmierci na m.in. Ayaan Hirsi Ali. Theo zginął na miejscu już w momencie postrzału. Od chwili wydarzeń mających wówczas miejsce Hirsi Ali pozostaje w ukryciu z obawy o swoje życie. Zatrzymany Marokańczyk w czasie rozprawy nie okazał żadnej skruchy i zapowiedział, że zrobiłby to po raz kolejny, zasłaniając się argumentem, że „w walce wierzących z niewiernymi przemoc jest dozwolona przez proroka Mahometa” i samemu podając się za męczennika. Tacy oni są drogie panie, ci wasi egzotyczni mężczyźni. To są dzicy, nieokrzesani ludzie, załatwiający sprawy i rozwiązujący problemy siłą. Także prośba do was, poświęćcie chwilę i przeanalizujcie sobie dokładnie ten krótki film i załączony do niego komentarz, zanim zdecydujecie się powiedzieć sobie sakramentalne „Tak” i wydać na świat potomstwo.

Gość kaja drb
mam 17 lat i chodze z chłopakiem pół arab pół polak czy powinnam się go bać??!! ludzie czy wy nie przesadzacie??

Gość czyzby czyzyk
powinnas spieprzac tam gdzie pieprz rośnie!

Gość Nicolka.....
Dziwie sie tym kobieta i uwazam je za glupie! Nie wyobrazam sobie bycia z muzlumaninem po tym jak przeczytalam Koran i jak mieszkalam wsrod nich i widzialam jak traktowane sa moje (muzlumanskie) kolezanki przez swoich mezow!!! I nie ma dla mnie znaczenia czy owa para mieszka w europie czy w krajau swojego partnera! Oni sa wychowani w tej wierze, od najmlodszych lat wpajana jest im ta kultura dlatego w glebi sa caly czas muzlumanami i z czasem jest ogromne ryzyko ze nawet tu w europie zaczna wprowadzac w zwiazku swoje zasady.

Gość czyzby czyzyk
ja widziałam dwa zwiazki polka-arab i skutki niestety były opłakane! oni potrafia nawet zabic własne dziecko! tragedia!