Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dea Dia

Co myślicie o związku Polka - Arab ??

Polecane posty

mi nie chodzi o to zeby kazdy na slowo arab bil poklony,i mowil ze sa wspaniali bo to nie jest prawda,facet jest tylko facetem niezaleznie od pochodzenia,albo trafisz na dobrego albo nie,ale szlag mnie trafia jak widze ze probuja ich wlozyc wszystkich do jednej szuflady

to tak samo jak gadaja ze polki to prostytutki a polacy zlodzieje tak chyba zawsze bylo i juz zostanie swoj swojego nie widzi ale cudze go drazni..

Jezeli sie uprze i bedzie wytrwaly to zaakceptuje cie predzej czy pozniej,mnie traktuja juz jak corke,a gdzie mieszkaja jego rodzice?

matka bo ojciec zmarl w dwa miesiace przed tym jak sie poznalismy.. raz Niemcy raz Turcja.. jak jej sie spodoba.. teraz jest na pielgrzymce..

dokladnie,moj maz nieraz odradzal moim kolezankom zwiazek z tym czy innym arabem,i zdarzalo sie ze ja odradzalam dobremu arabowi zwiazek z jakas polka bo wiedzialam ze dziwka

ma dwoch braci i dwie siostry :) bracia sa jeden tutaj w tym samym miescie inny we Frankfurcie a siostry w Turcji.. razem jestesmy nie cale dwa lata ale pierwszy rok to w sumie caly spedzony na necie bo on jak nie Chiny to Finlandia i to po kilka miesiecy.. teraz juz nie jezdzi na tak dlugo bo ja jestem :) przed moja przeprowadzka tutaj okolo 3 miesiecy byl w Polsce na krok sie nie rozstawalismy no i jakos tak wyszlo ze tutaj jestem.. :)

wazne dla ciebie bedzie zebys pozyskala sobie dobra opinie u starszego brata,on jest teraz glowa rodziny(choc nie zawsze)a on juz bedzie umial przekonac mame

a widzisz to ja nawet nie widzialam.. a jego brata nie widzialam na oczy.. za to bratowa i dzieci tak.. dzieci mnie uwielbiaja.. wiem ze oni wiedza o mnie ale hmm na oczy mnie nie widzieli.. zarowno jego matka jak i brat.. to jest przygnebiajace..

hmm,to dziwne,dlaczego cie nie widzieli?przeciez juz dosc dlugo jestescie razem,napewno byly okazje

powiedz mu ze chcesz ich poznac,mieli dosc czasu zeby sie oswoic z mysla ze jestes,jedna z waznych rzeczy jest ze musisz mu pokazac ze jestes stanowcza i nie dasz sobie mydlic oczu

dla mnie tez to jest dziwne.. prawda jest taka ze okazji bylo wiele ale jakos tak wszystko przeszlo bokiem.. nie raz plakalam bo hmm nie powiem zeby mi bylo latwo to zrozumiec.. moj chyba sie poprostu boi nie wiem.. on sam nie umie tego wytlumaczyc.. mowi ze darzy brata szacunkiem i ze on jest jak ojciec dla niego ale szczerze mowiac przygnebia mnie ta sytuacja.. obiecal mi ze po przyjezdzie jego matki z pielgrzymki mnie przedstawi ale jakos nie potrafie w to uwierzyc.. z drugiej strony dziwie sie im.. ze wiedza a nie chce mnie zobaczyc chociaz ze zwyklej ciekawosci..

Mooniska to jak ja bedziesz poznawac, to pocaluj ja w reke i przyloz do czola, to napewno u niej zapunktujesz; bedzie wiedziala, ze masz do niej szacunek i ze sie starasz, mysle, ze to powinno przelamac pierwsze lody/ja jak pierwszy raz przyszlam do mojej tesciowej-akurat przebywala w Holandii-to kupilam rowniez kawiaty, ale to nie jest konieczne, ale tak doradzila mi moja wlasna mama :) / Moje zdanie

Gość 24latek.,.,.,
Nie, no litości ...tylko nie z brudasami ;/

po relacji na nasygnale.pl, jak ten arab naparzał po ryju głupią Polkę, że lubia arabowie lać po ryjach swoje baby.

Gość 912309
Ja tez mam mały problem. Jakiś czas temu poznałam chłopaka który jest muzułmaninem. Jesteśmy ze sobą, a od tamtej pory codziennie ze sobą rozmawiamy jest naprawdę super. On chce przyjechac do mnie do Polski, bardzo bym tego chciała, ale boję się po tym co tu przeczytałam. Nie wiem co mam myśleć..

Gość luzer1
mi podobaja sie bosniaczki, marokanki tez sa sliczne

Gość ania1995
ja kiedys bylam z arabem dla niego liczyl sie tylko seks

Gość Bujana x
31.03.12 [zgłoś do usunięcia] 912309 wow chce przyjechac do ciebie :) :) i pewnie za miesiac - dwa tak sie w tobie zakocha ze bedzie chcial sie zenic :) Radze ci skoncz te znajomosc i zapamietaj sobie rade starszej kolezanki bo nie mieszkam w polsce i widze wiecej i wiem wiecej - dobry muzulmanin to martwy muzulmanin moja habibi :)