Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dea Dia

Co myślicie o związku Polka - Arab ??

Polecane posty

123.. to tak z zazdrosci.. idz lepiej spac bo do zakladu zaspisz.. najwyrazniej ktos taki jak ty nie wie co to dysleksja.. z tym tez mozna skonczyc studia.. i nawet zrobic magistra.. Aalyiah do jutra znaczy dzisiaj :)

Gość TakSobieCzytam..Bo
Kontynuując topik -> Polka - Serb lub inne nacje :D

Gość TakSobieCzytam..Bo
I ja.. :)

no tak jak Polka wiaze sie z Arabem to od razu jest dzi...ka :o to w takim razie jak wiaze sie z Polakiem to tez jest dzi...ka bo niby w czym Polak jest lepszy? w niczym! wrecz wiekszosc nie ma nic do zaoferowania oprocz zenujacych tekstow

Gość ja znam taką parę
są (jak się wydaje) szczęśliwi, rozmawiają po angielsku. Teraz mają małe dziecko. Mieszkają w jego rodzinnym kraju i raczej dziewczyna nie jest stłamszona ani poniżona, przynajmniej na ile pobieżna znajoma, jak ja, o tym wie.

Tak,my od roku mieszkamy w Polsce,on wiedzial ze tego chcialam i po ostatnich swietach powiedzial ze zostajemy

my rozmawiamy po niemiecku,znam wiele takich mieszanych par,niektorym sie uklada,innym nie,ale wina nigdy nie lezy po jednej stronie

i jak Polacy.. rownie przyjazni jak na forum?? ja nie spotkalam sie z aprobata moich znajomych a wrecz przeciwnie uslyszalam nawet zostaw nr telefonu bo Cie jeszcze z detektywem bedziemy szukac.. szkoda gadac..

a ja jestem w Niemczech a moj niemiecki jest okropny i rozmawiamy po angielsku.. :) smieszne ale prawdziwe :)

u mnie ok,rodzina moja jak juz go poznala pare lat temu,stoi za nim murem,znajomi moi znaja mnie i wiedza ze ja zawsze wiedzialam co robie i nie dam sobie krzywdy zrobic,poznali go i polubili nawet,nieraz to nawet stoja za nim murem a ja ta niedobra haha

a gdzie?? tak z ciekawosci :) i tutaj sie poznaliscie.. my poznalismy sie w Polsce a po ponad roku podjelismy decyzje o mojej przeprowadzce :)

akurat moje najblizsze przyjaciolki bardzo go lubia ale czasami mysle ze to tylko przy mnie.. a miedzy soba swoje gadaja.. ale szczerze mowiac mam to gdzies.. za to hmm znajomi z jego strony tez mu bardzo odradzali.. z niektorymi nawet do dzisiaj nie rozmawia..

no u nas bylo podobnie,i tak naprawde to on poswiecil bardzo duzo zeby byc ze mna,a nie odwrotnie,stracil tez wielu znajomych,przez rok nie rozmawial z rodzina

wow to tez troche zwiedziliscie :) my napewno zostaniemy tutaj :) Turcja i Polska zostaja na wakacje chociaz przyznam sie szczerze ze nigdy w Turcji nie bylam..

moj tez z matka sie kloci o mnie.. kiedys nawet prawie plakal.. wiem ze to trudne dla niego tym bardziej ze islam zabrania mieszkania razem przed slubem itd.. zreszta sama wiesz :)

czesto jest tak ze rodzice chcac dobrze wcale dobrze nie robia.. ale mam nadzieje ze jak w koncu dojdzie do slubu to ta kobieta zmieni o mnie zdanie bo prawde mowiac nie czuje sie z tym dobrze..