Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Celesta - kosmetolog.

ZABIEGI LASEROWE - pytania

Polecane posty

Go艣膰 Przetestowa艂am Synerona-epilac
..i wi臋cej nie zdradz臋 gabinetu gdzie chodzilam na usuwanie ow艂osienia laserem diodowym-konkretnie Lightsheer. Mam teraz por贸wnianie- JA WIEM, ze efekt贸w nie nale偶y oczekiwac po jednym zabiegiu. Ale- po pierwszym usuwaniau LS ewidentnie o wiele po藕niej odrasta艂a cze艣膰 - spora w艂os贸w. Te, kt贸re zosta艂y usuni臋te wysz艂y po pewnym czasie- ok 2 tygodni same-zgodnie z opisem czego nale偶y sie spodziewa膰 po tym laserze diodowym. Zabieg LS boli-diabelnie, zostawia lekk膮 opuchlizn臋,kt贸ra utrzymuje sie do dobry. Jestem po 4 zabiegu na 艂ydki i oczywi艣cie cz臋艣c nowych w艂os贸w ro艣nie,ale w por贸wnaniu do stanu sprzed zabiegow jest pieknie. Podkusi艂o mnie licho, by wypr贸bowa膰 zabieg synerona i dziekuje- szkoda kasy. Bola艂o jak przy LS, ale 呕ADEN w艂osek do tej pory nie wyszed艂, 呕ADEN. Po zgoleniu odros艂a ta sama ilo艣膰 szczeciny, kt贸r膮 mia艂am przed zabiegiem. I nie jestem go艂os艂owna- zrobi艂am na tej cz臋艣ci cia艂a wcze艣niej pr贸b臋 LS ( by艂a dziewicza:D -nie tknieta 偶adnym laserm ani IPL-em-pi臋kny, go艂y placek powsta艂, gdy wylaz艂o to co by艂o potraktowane laserem. Po zabiegu na syneronie- ZERO reakcji. I ja jestem SWIADOMA, 偶e jeden zabieg to nic,ale mam ju偶 porownanie - DZIEKUJ臉- wr贸ce do starego gabinetu -tylko szkoda mi pi臋ni臋dzy wywalonych na synerona, bo mia艂abym na kolejny zabieg LS :(:(:( I

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Bardzo serdecznie dzi臋kuj臋 Opensky:) Bez Pani bym zgin臋艂a w g膮szczu nazw zabieg贸w, preparat贸w etc. Zapisuj臋 si臋 na NNM i nadal obserwuj臋 wypowiedzi forumowiczek. A swoja drog膮; gdzie si臋 podzia艂a Pani Celesta? Mo偶e jeszcze co艣 dorzuci... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do opensky
wykunuje Pani mezoterapi臋 bezig艂ow膮 wi臋c i j膮 poleca, ale ona wcale nie jest taka dobra jak ig艂owa, bo ig艂owa jest nieporywn贸walnie lepsza. R贸znica taka, 偶e wam si臋 nie chce robi膰 ig艂owych , bo to wi臋cej zachodu! kasa kasa kasa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czida
do Opensky i Celesta Jestem przera偶ona bo doczyta艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czida
DO OPENSKY I CELESTA JESTEM PRZERA呕ONA BO DOCZYTA艁AM ,呕E EXILIS NA TWARZ TO PR膭D MONOPALRNY,ZROBI艁AM SERIE 4 ZABIEG脫W NA TWARZ I 8 NA SZYJ臉 2 MIESI膭CE TEMU MAM WRAzENIE 呕E TROCH臉 ODCHUDZI艁O MI TWARZ! A EFEKTU UJ臉DRNIENIA NIE WIDZ臉 ,BOJ臉 SIE 臉 ZE ZAMIAST POLEPSZY膯 SOBIE SK脫R臉 TO JEJ ZASZKODZI艁AM.jAK TO JEST?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czida ty nie pytaj
os贸b, kt贸re maj膮 gabinety, bo chyba nie s膮dzisz, 偶e ci co艣 odradz膮 skoro maj膮 te sprzety. Prawda jest taka, 偶e to szajs jakich ma艂o. Teraz p贸jdziesz na uzupe艂nianie twarzy t艂uszczem i tak w niesko艅czono艣膰. Zamkni臋te ko艂o. Teraz gabinet mo偶e powiedzie膰: Mamy Ci臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wietna wiadomo艣膰 dla tych
co zrbili np. RF tak 艂adnie brzmiacy albo thermage na oczy, buhahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opensky
Nie mam w艂asnego gabinetu wi臋c i 偶adnego interesu w wypowiadaniu si臋 na tym forum. Co do wypowiedzi osoby "do opensky" wykonuje mezoterapi臋 bezig艂owa NNM, bo taka jest w miejscu w kt贸rym pracuj臋. A zabiegi wykonujemy tylko na najlepszej klasy i skuteczno艣ci urz膮dzeniach. Por贸wnuj膮 efekty moje klientki i wiele z nich pr贸bowa艂o przed NNM mezoterapii ig艂owej i wi臋kszo艣膰 pozosta艂a przy metodzie nieinwazyjnej - to chyba jednak jest dow贸d na to ze efekty sa r贸wnie dobre a komfort zabiegu o wiele wi臋kszy. Je艣li chodzi o koszty zabieg贸w i zarabianie, to o wiele mniejszy koszt jest przy zabiegu ig艂owym, gdy偶 lekarz p艂aci jedynie za strzykawk臋, lub ewentualnie pistolet do mezoterapii i preparat. Natomiast w NNM kosztowne s膮 preparaty do zabieg贸w, kt贸re nie maj膮 mo偶liwo艣ci roz艂o偶enia na kilka zaieg贸w (1 preparat- 1 cz臋艣膰 cia艂a w jednym zbaiegu). Nale偶y jednak pami臋ta膰, ze nie zrobi si臋 zbaiegu bez urz膮dzenia kt贸re kosztuje ok. 100 000z艂 a w to lekarzom nie chce sie inwestowa膰, bo po co skoro mo偶na zrobi膰 ig艂owo. Ka偶dy wybierze metod臋 bardziej mu odpowiadaj膮c膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do opensky
no to pracujesz w takim gabinecie, nie zmienia to w dalszym nic. Nie b臋dziesz kala膰 swojego miejsca pracy. Prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do opensky
no i nie zawy偶aj koszt贸w urz膮dze艅. Jeszcze raz. Mezoterapia bezig艂owa nie dor贸wna ig艂owej. Poza tym nie r贸b idiot贸w z ludzi, bo to urzadzenie to spe艂nia wiele innych "funkcji" i wcale nie jest kupowane do mezoterapii, ale skoro jest to oczywi艣cie zarabiacie te偶 na tej niby to mezoterapii bezig艂owej. Im wi臋cej tym lepiej, prawda? Szkoda ze jeszcze ten aparat nie sprz膮ta i gar贸w nie myje. Podsumowuj膮c jak co艣 jest do wszystkiego to znaczy, 偶e do niczego. 艂atwiej jest poje藕dzi膰 czym艣 na twarzy ni偶 podawa膰 zastrzyki w twarz. U ciebie zreszt膮 ta mezoterapia bezig艂owa jest na wszystko, na sraczk臋 i na potencj臋 pewnie te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piszesz 偶e nie masz w tym inte
resu? Czyzby? To pierwszy post w Twoim topiku: "Witam, jestem kosmetologiem, pracuj臋 w gabinecie zajmuj膮cym si臋 nowoczesn膮 kosmetologi膮 i alternatywami chirurgii estetycznej. Specjalizuj臋 si臋 w laseroterapii, zabiegach rozk艂adaj膮cych tkanke t艂uszczow膮, odm艂adzaniu twarzy, redukcji cellulitu. Pracuj臋 na takich sprz臋tach jak: eStyle - Elos, Cellu M6 Endermolab, LipoKontour NNM - BTL, Skin Master Max, VersaSpa, mikrodermabrazja Matioli, Alice i Luna - Biorem. "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZIDA
Do opensky Zapytam jeszcze raz jak to jest z tym Exilisem czy to naprawde prad monopolarny,wystraszy艂am si臋 ze mo偶e zniszcze sobie sk贸r臋 twarz 4x szyja 8x -2 miesi膮ce temu ,efekt贸w uj臋drnienia nie widze .pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tobie mi艂y
skoro ona te zabiegi robi to na jak膮 odpowied藕 liczysz? Przeciez z tego ona zyje. Na pewno odpisze, 偶e to super zabiegi tylko jeszcze musisz z osiem zabieg贸w zrobi膰. Efekty sama widzisz. O ile teraz jest gorzej to znaczy, 偶e nie pomog艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opensky
Za艂o偶y艂am sw贸j topik z my艣l膮 o osobach, kt贸re wchodza na to forum w poszukiwaniu wiadomo艣ci o zabiegach, kt贸re wymienia艂am. Zapomnia艂a Pani dopisa膰 dalszej cz臋艣ci pierwszego postu - Ch臋tnie odpowiem na pytania dotycz膮ce nowoczesnych zabieg贸w i pomog臋 w wyborze najskuteczniejszych terapii. Nigdy nie u偶ywa艂am nazwy gabientu, ani nie poleca艂am si臋 odwiedzi膰 w salonie w celu wykonania zadnego zabiegu. Staram si臋 wyja艣ni膰 zasady dzia艂ania poszczeg贸lnych technologii i doradzi膰. A takie atakuj膮ce posty sa zb臋dne. Je艣li chodzi o urz膮dzenie do NNM, jego cen臋 i funkcje, to nie b臋d臋 tego komentowa膰. Wystarczy wej艣膰 na stron臋 dystrybutora. www.btlnet.pl (teraz pewnie kto艣 napisze, ze jestem przedstawicielem w firmie btl)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opensky
Za艂o偶y艂am sw贸j topik z my艣l膮 o osobach, kt贸re wchodza na to forum w poszukiwaniu wiadomo艣ci o zabiegach, kt贸re wymienia艂am. Zapomnia艂a Pani dopisa膰 dalszej cz臋艣ci pierwszego postu - Ch臋tnie odpowiem na pytania dotycz膮ce nowoczesnych zabieg贸w i pomog臋 w wyborze najskuteczniejszych terapii. Nigdy nie u偶ywa艂am nazwy gabientu, ani nie poleca艂am si臋 odwiedzi膰 w salonie w celu wykonania zadnego zabiegu. Staram si臋 wyja艣ni膰 zasady dzia艂ania poszczeg贸lnych technologii i doradzi膰. A takie atakuj膮ce posty sa zb臋dne. Je艣li chodzi o urz膮dzenie do NNM, jego cen臋 i funkcje, to nie b臋d臋 tego komentowa膰. Wystarczy wej艣膰 na stron臋 dystrybutora. www.btlnet.pl (teraz pewnie kto艣 napisze, ze jestem przedstawicielem w firmie btl)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak wiemy polecasz
wszystko to co robisz. Wszystko takie estra, cuda malina. To tez reklama. Nie szkodzi, 偶e nie podajesz swojego gabinetu, cho膰 zdaje si臋, 偶e nawet gdzie艣 kiedy艣 poda艂a艣, bo do twojego gabinetu tez pewnie kto艣 wst膮pi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opensky
Do CZIDA Exilis faktycznie jako jedyny z nowych system贸w do uj臋drniania sk贸ry wykorzystuje pr膮d monopolarny, ale po艂膮czony z ultrad藕wi臋kami. Wi臋kszo艣膰 producent贸w stosuje ju偶 technologi臋 bipolarn膮, kt贸ra umo偶liwia dzia艂anie RF na okre艣lonej g艂臋boko艣ci tj. w sk贸rze w艂a艣ciwej a nie w tkance podsk贸rnej, gdzie znajduje si臋 tk. t艂uszczowa. Exilis wykorzystuje si臋 g艂贸wnie do modelowania sylwetki. Chocia偶 coraz wi臋cej os贸b decyduje si臋 na zabiegi na twarz. Nie znam nikogo kto mia艂 uj臋drniana sk贸r臋 Exilisem, ale mog臋 doradzic, aby nie sugerowa艂a si臋 Pani opiniami o innych zbaiach monopolarnychi poczeka艂a na rezultaty, kt贸re przy zbaigach stymuluj膮cych produkcj臋 kolagenu moga wyst膮pi膰 nawet do paru miesi膮cach roku po terapii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z t膮 stymulacj膮 kolagenu
to tez 艂adny pic na wod臋. Jaki niby rok? 艁atwo tak powiedzie膰 zr贸bcie zabieg a efekty b臋d膮 do roku. I przynajmniej przez rok klienta nie piekli si臋 偶e nic nie dzia艂a bo czeka i czeka. Co za idiotyzm. Kolagen si臋 tak d艂ugo nie odbudowuje! To kolejny g艂upi chwyt!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do CZIDA
witaj w klubie kobiet bez t艂uszczu pod sk贸r膮. Zapewne chcesz wiedzi膰 jakie zabiegi b臋d膮 stymulowa膰 narastanie t艂uszczu pod sk贸r膮 twarzy. Ju偶 odpowiadam. Nie ma takich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masafi 77
Prosz臋 o pomoc... Chcia艂abym skorzysta膰 z zabieg贸w fotoodm艂adzania, nie mam niestety poj臋cia,kt贸ry z gabinet贸w wybra膰,nie znalazlam nic konkretnego na forum o tych gabinetach,a wyboru za du偶ego nie ma w Zielonej G贸rze. Nie mam poj臋cia czym si臋 sugerowa膰 w wyborze gabinetu,na co zwraca膰 uwag臋.B臋d臋 wdzi臋czna za podpowied藕. http://www.nomasvello.pl/pl/ czy http://www.cec-efekt.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniak 89
Zastan贸w si臋 10 razy zanim kto艣 ci na艂ozy na twarz RF lub iny prad, bo wtedy wyjdziesz l偶ejsza o kas臋 i t艂uszcz na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masafi 77
W takim razie co mo偶na zrobi膰 偶eby by艂y efekty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniak 89
dba膰 o siebie i tyle, bo nikt o ciebie nie zadba jak ty sama. A wszystkie te cudowne aparaty s膮 tylko do 艣ci膮gniecia szybkiej kasy. Ty b臋dziesz czeka膰 na rezultaty a oni ju偶 zarobi膮 na nowe i zn贸w b臋d膮 t艂uc kas臋 od nowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masafi 77
Poj臋cie wzgl臋dne DBA膯... W pewnym wieku trzeba pom贸c sk贸rze,same kosmetyki, odpowiednia dieta oraz zdrowy tryb 偶ycia nie wystarcz膮.Wiek i geny niestety robi膮 swoje :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czasem taka pomoc
okazuje si臋 wr臋cz oszpeceniem. Gabinetom zalezy na got贸wce a nie na twoim pieknie. Jak widzisz ju偶 tu kt贸ras pozby艂a sie swojego t艂uszczu i teraz b臋dzie pewnie go sobie wszczepia膰 z ty艂ka. Jedno i drugie nie ma艂o kosztuje:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masafi 77
Pozostaj膮 chyba peelingi i maski...to b臋dzie najbezpieczniejsze... Tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peelingi i maseczki
jak znalaz艂 i nawet samej w domu mozna :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Celesta - kosmetolog
do angel777 Oczywi艣cie zawsze jest sens wykonywania zabieg贸w przez og贸lnie poj臋te "dbanie o siebie", nie znam aparatu o kt贸rym Pani pisze nie jest wi臋c to pewnie jaki艣 lider w technologii Rf, ale polecam Pani skorzysta膰 z tych zabieg贸w i podzieli膰 si臋 z nami wra偶eniami, na pewno zauwa偶y Pani efekt ich dzia艂ania, obawiam si臋 tylko 偶e nie zaspokoi on Pani oczekiwa艅, je偶eli post臋py b臋d膮 zadowalaj膮ce prosz臋 zwi臋kszy膰 ilo艣膰 zabieg贸w w serii , bo to troch臋 za ma艂o. Je偶eli chodzi o kosmetyki ze z艂otem, to owszem polecam piel臋gnowa膰 nimi sk贸ry tr膮dzikowe, poszarza艂e, pozbawione blasku.

Udost臋pnij ten post

do 79poznanianka tak na prawd臋 opcji zabiegowych jest wiele, wszystko zale偶y od tego czy chce Pani za艂atwi膰 wszystkie te problemy "na raz" , czy woli Pani dzia艂a膰 etapami. Je偶eli m贸wimy o zabiegu jednorazowym to laser frakcyjny CO2 p.t. Rewitalizacja Sk贸ry by艂by odpowiedni , bo za艂atwia problem przebarwie艅, drobnych zmarszczek, mocno od艣wie偶a sk贸r臋 dzia艂aj膮c na jej koloryt , napi臋cie itp. zabieg wykonywany jest dosy膰 p艂ytko wi臋c rekonwalescencja jest na prawd臋 b艂yskawiczna. Cosmelan lub Dermelan s膮 ok , bo s膮 to preparaty depigmentacyjne skuteczne w przypadku zmian barwnikowych na tle hormonalnym , a po ich zastosowaniu mo偶na w艂膮czy膰 mezoterapi臋 na ca艂膮 twarz lub zabieg Rf np. tylko na sk贸r臋 wok贸艂 oczu.

Udost臋pnij ten post

do malutkaczarnulka sk贸ra po zabiegu IPL mo偶e by膰 mocno zaczerwieniona i napuchni臋ta, czy to lepiej wp艂ywa na efekt zabiegu to poj臋cie wzgl臋dne, raczej bym si臋 tym nie sugerowa艂a, bo s膮 sk贸ry kt贸re zupe艂nie nie odpowiadaj膮 na zastosowan膮 energi臋 w/w objawami , a efekty ko艅cowe s膮 b.dobre

Udost臋pnij ten post