Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tukuś

20-LETNIE STARACZKI ŁĄCZCIE SIĘ

Polecane posty

Dokładnie EMTI jak człowiek chce przedobrzyc to polem nic z tego nie wychodzi.

Gość angioletto
no wiec podejrzewasz ze w ktorym etapie ciązy ewentualnie jestess? i tak sie ciesze!!! napewno ci sie udalo!!! czujesz sie inaczej,czy to tylko intuicja i brak okresu?

Tukuś- ale słyszałam od wielu osób,że właśnie ciąża się tak objawia, że dziewczyny czekają na okres, a tu nie ma i nie ma , a one dalej objawy na @ maja:P A potem ktoś ich uświadamia żeby test zrobiły hehe :D A powtarzałaś test?

a tak w ogóle Tukuś to ja sobie uświadomiłam,że będę w Twoim wieku jak zaczne starania, a mój a Twojego chłopaka wieku hehe:P

EMTI Jak człowiek chce przedobrzyc to nic nie wychodzi. Testu nie powtarzałam i dlatego mam wrazenie codziennie , ze dostane okres ;/ angioletto wydaje mi się , że to sa jakieś pierwsze miesiąze moze z 4 sama już nie wiem.a test zrobiłam z powodu braku okresu.

Gość angioletto
tak,ja tez tak slyszalam.wyobrazcie sobie ze na dodatek wczoraj dowiedzielismy sie ze radka siostra jest w ciazy!!!! wiec mialam okazje zobaczyc jego reakcje,byl podekscytowany:) mam nadzieje ze z nami bedzie tak samo:) w kazdym razie pisalam dzis smsy z jego siostra.miala takie wlasnie objawy!!!! czekala i czekala na miesiaczke a tu nic,a piersi duze i brzuch ja bolal!!!

Hhehehe no widzisz:) Kurcze jaki zbieg okoliczności. Zobaczysz będzie dobrze:)

angioletto to ja mam podobnie:) I co zaczynacie od dzisiaj ? :):)

Gość angioletto
Tukuś ty sie nie martw i nie ekscytuj za bardzo,ja sie za ciebie podeneruje,jak chcesz.juz mam banana na buzi na sama mysl ze kolejnej osobie sie udalo!!!!! trzymam kciuki baaaaaaaaaaaaaaardzo mocno!!1 koniecznie daj znac!!!!!

Gość angioletto
nie wiem czy od dzis ale mysle ze warto zaczac.czy wy macie jakis plan na zycie czy myslicie za jakos to bedzie?

Gość angioletto
dobranoc dobranoc!!!!! tukuś przygarnij swoje kochanie koniecznie zanim pojdziesz spac!!! do jutra:)

No jeszcze nie moge sie powstrzymac żeby nie odpisac. Tzn tak ja studiuje i pracuje:) Mój narzyczony pracuje i ma głowe jak to sie mówi na karku więc o przyszłośc sie nie boje:) a ty ?

No Tukuś nie boj się, jak były 2 kreseczki to napewno w ciąży jesteś:) Będzie dobrze :* A do środy jeszcze jeden dzień :) Dasz rade :*:*

EMTI mam nadzieje , ze dam rade. Chciałam isc dzisiaj prywatnie ale tez mi powiedzieli ze najwczesniej we wtorek czyli jutro . No to sobie pomyslałam ze moge poczekac jeszcze jeden dzien. Zaoszczedze 50 zł:)

No to fajnie ja też mam faceta z głową:) Ja nie pracuje, ucze się zaocznie, a nie pracuje dlatego ,że nie mogłabym latać do Anglii do mojego M :)

Gość angioletto
Tukuś Ty idz w koncu spac!!! musisz teraz o siebie dbać!! odpoczywaj! rano ci wszystko napisze.trzymajcie sie dziewczynki do jutra

Gość angioletto
Tukuś ty idz spac,musisz teraz o siebie dbać! jutro ci wszystko napisze.trzymajcie sie dziewczynki do jutra!!!

hehe:) no penie a już będzie 50zl na folik i witaminki :D No to dobranoc dziewczyny :*:*:*:* kolorowych snów:*

Gość angioletto
ja tez jestem w anglii:) ale o tym jutro papapa

Gość asia88-84
witam wszytskie panie.jestem mloda mama 2 leetniej dziewczynki a sama mam 21 lat.wczesnie mi sie corka kinga udala ale nie zaluje skonczylam szkole z bardzo dobrymi wynikami,mam prawko,wlasny dom,pracuje na pol etatu,kochanego meza.i dziekuje mezowi ze ,,zrobil'' nam dziecko :)))))))) bo dzisiaj mimo ze mam 21 lat juz nie moge miec dzieci dostalam raka macicy i mam wszytsko wyciete a kinga corka to chyba byl dar!!!!!!!nie rozumiem ludi piszacych ze szkoly nie skonczy dziewczyna ktora jest w ciazy itd......... glupie jakies sa te co albo nie moga miec dzieci i tak mowia albo te co nie maja w planach dzieci lepiej byc ,mmloda matke miec odchowane dziecko niz stara zgrzeda z dzieckiem do wychownia na starosc.wime wiem niektorzy sie moga zapytac skoro mam macice wycieta to juz nie mam orgazmu? mam mam spoko dziewczynki na szczescie jest jeszcze orgazm lechtaczkowy ktorego przewanie mialam wiec seks jest ajebisty pozdrawiam wszytskie staraczki buziaczki laleczki :)))))))

Witam wszystkich z samego ranka:) Asiu , aż się ciśnie na język aby powiedziec, że to jakaś opacznośc Boża musiała byc. Dobrze, że dzidziuś pojawił się wcześnie , nikit nie morze przecież przewidziec co będzie za tydzień, miesiąc , rok:) Przykro mi ,że choroba zrobiła tak jak zrobiła ale masz juz dzidziusia i to z pewnością teraz jest Twoje największe szczęście :) A ja dziewczynki z narzyczonym ta sobie pogodzona ehh ale ja jestem uparta:):) Dzisiaj z nim porozmawiam:) Pozdrawiam :*:*

Gość angioletto
Tukuś,Ty masz cierpliwosc:) ja niestety niedlugo do pracy wychodze,ale bede wieczorkiem to sobie pogadamy dziewczyny! u mnie nic nie bylo wczoraj-padlam jak mucha:( jakies zmeczenie mnie opentalo:( buziaki-milego dnia:) Tukuś-TO JUZ JUTRO!!!!!!!! trzymamy kciuki:)

asia88-84 - witamy 🌼 naprawde Twoja córcia jest darem od Boga :) Ale dalej mnie dziwią takie choroby w tak młodym wieku.... to jest niesprawiedliwe... no ale cóż najważniejsze,że masz już córeczke, kochającego męża i wszytsko sie dobrze skończyło :) Dużo szczęścia życzę:) A ja dziewczynki zaraz jade do Szczecina do rodzinki, także do poklikania wieczorkie:) Buziaki

Gość angioletto
Czesc dziewczyny,podlaczylam sie do internetu w pracy wiec mozemy pogadac,ale widze ze nikogo nie ma:( Emti,milej ''wycieczki'':) no to do wieczorka:)

Hej:):) Jak u mnie dzisiaj zimno brr Wróciłam z zakupów i zaraz na leczo nastawie:) A co u was?

Gość angioletto
Tukus,a ty odpoczywasz wogóle? jakas taka zabiegana jestes.moze odpocznij,co? jak sie czujesz? dopiero teraz przeczytalam historie Asi88.jestem pelna podziwu dla ciebie!!! dzieki takim ludziom swiat nie jest taki zly!!! brawo!!!

Gość angioletto
mam nadzieje ze skoncze przed 15-sta prace.to znaczy w polsce przed 16-sta:).juz bym chciala byc w domkuuuu:(a tu jeszcze troche pracy.juz nie moge sie doczekac naszych wieczornych pogaduchow:);):);)