Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnyostatniraz

5 kg do świąt, kto ze mną?

Polecane posty

Gość kolejnyostatniraz

Do świąt zostało 6 tygodni, bardzo chciałabym wrócić wtedy do swojej starej wagi (53 kg). Mam zamiar jeść ok 1000 kcal i ćwiczyć. Ważenie co tydzień. Kto ze mną?

Chetnie bym sie do Ciebie przylaczyla lecz nie mam czasu pisac regularnie o moich postepach, ale walczyc z moja waga bede ;)

Chetnie bym sie do Ciebie przylaczyla lecz nie mam czasu pisac regularnie o moich postepach, ale walczyc z moja waga bede ;)

Gość kolejnyostatniraz
Dodaj temat do ulubionych i wpadaj co jakiś czas :-). Dziś się zorientowałam że to już ostatni dzwonek żeby wyglądać dobrze w święta, ale trzeba się zmobilizować. Mam zamiar powtórzyć akcję sprzed kilku lat- jeść tylko śniadanie, zmniejszony obiad i maleńką kolację. Wtedy zniwelowałam 7 kg tłuszczu, teraz chcę tylko 5 ;p.

Gość kolejnyostatniraz
Sylwia 1992 jasne :-). Ile macie wzrostu i z jakiej wagi startujecie? Ja 160 i z 58 chce dojsc do 53.

tylko ze bede mogła zaglądać tu i pisac od piątku do niedzieli, a w tygodniu to zadko, bo w tygodniu nie mam zabardzo dostępu do internetu, bo jestem w internacie od poniedziałku do piątku, a tak wogule to ile ty masz? z jakiej wagi startujesz ? jaki masz wzrost? ja jutro kończe 16 lat, mam 159 cm wzrostu i waże 59kg

ja w sumie mam wiecej do zrzucenia ale pierwszy moj cel to rowniez 5 kg...mam 168 cm i waze 68 kg...sporo ale wierze ze sie uda

ja też właściwie chciałabym ok 9 schudnac, ale bardzo być sie cieszyła gdybym schudła te 5 kg, postanawiam mniej jesc,

Gość kolejnyostatniraz
Gdybym tylko mogła chciałabym ważyć 48 kg, raz zbliżyłam się do ideału i ważyłam 49 kg. Ale to było dawno temu. A więc od jutra zabieramy się za siebie :-)

wyrzucam słodycze z mojego jadłospisu! wiecej ruchu! więcej warzyw! mniejsze porcje posiłków! posiłki o stałej porze! kto jeszcze coś dorzuci do mojego postanowienia?

ja chciałabym do moich urodzin które sa za nieclay miesiąc 4 kg zrzucić, ostatnio poszedl 1 kg, niby to nic ale ciesze sie bardzo z tego powodu;d;d

Hej laseczki;* Ja się dołączę jeśli mogę;) Ja chciałabym do świąt zrzucić 8 kg, chociaż nie wiem czy mi się uda.Niestety muszę się na nowo odchudzać, bo znów przytyłam.Ostatnio zaczęłam się odchudzać od 1lipca aż do końca wakacji i schudłam 12 kg, ale wróciło 9 kg, bo znów się obrzeram;/.wtedy to miałam więcej czasu na bieganie, hula-hop, brzuszki.Teraz szkoła, to nie wiem czy dam radę.Wcześnie rano wychodzę, wieczorem wracam.Także jak wracam to jestem strasznie głodna i non stop mogłabym jeść.Więc ciężko będzie.A na ruch nie ma co liczyć.Nie mam na to czasu w ogóle.Ale postaram się.Oczywiście na tych 8 kg nie zamierzam zakończyć odchudzania, ale tyle chcę poprostu zrzucić do świąt:)Mam nadzieję, że Wam się uda również:)

rób sobie kanapki do szkoły i między lekcjami je jedz ,albo jabłka jedz między lekcjami, tym sposobem nien będziesz bardzo głodna wieczorem

Nio może to i jest jakiś sposób...W ogóle ze mną jest chyba coś nie tak ;p Za każdym razem w niedzielę postanawiam, że od jutra (od słynnego poniedziałku) rozpoczynam odchudzanie. Do wieczora jest ok. Ale jak już wracam ze szkoły, zmęczona, śpiąca, głodna..to wszystko idzie na marne.Ehhh.Dlatego teraz zaczynam od wtorku:)Hi:)Chociaż...Ja w jaki dzień ja już nie próbowałam...;)

własnie wstałam, zjem zaraz jedną kanapkę, wypije kubek czerwonej herbaty i jade do kościoła.a u wsa co słychać?

Gość Kanapeczka z serem
Z chęcią się do Was dołaczę. Mój cel- 5 kg do końca roku;) Dodatkowo pozbycie się całkowite cellulitu z tylka i ud, ujedrnienie ciała;)

Gość kolejnyostatniraz
U mnie wszystko zgodnie z planem, do tej pory owsianka i sałatka z kurczakiem :-) planuje jeszcze jeden posiłek. Do ruchu mogę zaliczyć 1,5 spaceru, a poćwiczę jeszcze później. Jak u Was?