Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnyostatniraz

5 kg do świąt, kto ze mną?

Polecane posty

Ja dzis staralam sie zjesc okolo 1000 kcal. Dokladnie nie liczylam ale chyba mi sie udalo. Nie chodze glodna. Jest ok. Trzymajcie sie ;)

Witajcie dziewczyny! bardzo chętnie przyłączę sie do wspólnego wysiłku, przyjmiecie mnie? Chodzi mi konkretnie o to aby przynajmniej raz na 2 dni zdać relację z odchudzania i wymienic informacje i porady. może taka wieczorna spowiedź zmobilizuje mnie do nieobżerania się;) Hej kolejnyostatniraz, jako załozycielka topiku pewnie będziesz tu bywać często - pomożesz? Liczę także na inne dziewczęta:) sylwia, aksamitka, AgusioleQ, rymcymcym, pomożecie? 2 miechy temu zrzuciłam 4 kg, ale jojo to moje drugie imię, więc szybko wruciłam do stargo wyglądu:( Te założone 5 kg byłoby jak zbawienie. Znam miliony sprawdzonych sposobów, dietek, skutecznych porad, brakuje tylko mobilizacji i samozaparcia:( to jak, startujemy???

Wróciłam, a nie wruciłam -byk na wstępie, sorry. To chyba dlatego że chce mi się jeść i mam ochotę coś usmażyć. A tu 19!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich:) Z chęcią się dołączę do was, bo wiadomo, że razem to raźniej nawet jak nie idzie. Oczywiście to moje nte podejście do schudnięcia. Różnie to bywało raz lepeij, raz gorzej. 5 kg to tak akurat w sumie dla mnie. Mam 164 cm i ważę 63 kg. Oczywiście tematyka diet nie jest mi obca. Tym razem postawię na prostotę. Weliminuje słodycze, zmniejszę porcję. I zacznę ćwiczyć najpier 15 minut dziennie, sukcesywnie podnosząc czas co tydzień. No to wsio rusza od jutra, bo zisiaj to wciągnełam paczkę chipsów;0

Witam wszystkich 🌼 Też się przyłączę :) Co prawda już ponad tydzień staram się ograniczać jedzonko, ale nie zawsze się udaje. A tak to w kupie raźniej i motywacja większa :D Na początek powiem, że nie wiem ile ważę ;) Wagę co prawda mam, ale jakiś archaiczny model z Biedronki, waży jak chce. I tak - w jednym kącie pokoju ważę 61 kg, w drugim 65, a na środku jeszcze inaczej. Wyśrodkuję i przyjmę 63 :) Na wagę elektryczną szkoda mi kasy, więc raczej będę się opierać na moich wymiarach. Zależy mi zwłaszcza na brzuchu, bo taki jakiś pokaźny jest :D Właśnie, muszę sobie odpowiednią stopkę zrobić z wymiarami :) P.S. Gdzie się mierzy biodra, pod pępkiem, tak jak biodrówki idą i kość biodrowa, czy może w najszerszym miejscu tak dużo niżej?

Dobrze mi idzie, nie chcę zapeszać, ale jak tak dalej pójdzie to będę chuda jeszcze w tym roku ;D na dziś 950 kcal. Fajnie, że zaczyna się sezon na mandarynki ,jedna ma tylko 20 kcal!!

Łooo matko, jeśli tak to wyjdzie mi z metr w biodrach :D Już się mierzę, dzięki :) A z tymi mandarynkami to niegłupie, właśnie słodkiego mi się chciało i nie wiedziałam co tu zrobić.

Weź mnie nie dołuj :) Ja do tego dążę. Na razie mi tylko w biuście ubyło 2 cm, a w tyłku cisza :o

Kobietki kochane, chciało mi się jeść, a więc poszłam na spacer: 1,5 kilometra, czułam sie świetnie, az tu nagle trafiłam przed dom mojej mamy, a ona...........upiekła właśnie pasztet. Hmmm na plaster wchodzi chyba z 500 kcal. Więcej grzechów nie pamiętam, czuję się fatalnie ciężko.:( moja najskuteczniejsza w świecie rada: zero chleba. Wszystko tylko nie chlebuś! Wraz z nim z jadłospisu odpada: masło, sery, szynki, dżemy, itp. Pozdrawiam serdecznie i do jutra. P.s. mandarynki sa super, od przejedzenia można nawet dostać rozwolnienia. Kto się pisze hi,hi

No ja mam wzrostu 166 w realu, a w dowodzie 171 :D Chciałam się dowartościować i tak im podałam :) Właśnie byłam w aptece i kupiłam CIDREX (pomysł ściągnięty z sąsiedniego topiku o occie w diecie czy coś w tym stylu) Są to tabletki w wyciągiem z octu jabłkowego, który podobno hamuje apetyt, przyspiesza metabolizm i takie tam. No i najważniejsze - za 60 tabletek dałam 14 złotych, tak że w granicach rozsądku. Można brać maksymalnie 1 tabletkę przed jedzonkiem 2 razy dziennie. Jak doczekam się efektów to napiszę ;D Poza tym czego ja nie mam. Kupiłam liściastą herbatę czerwoną i staram sie ją pić w pracy (bleeee). Do tego mam milion butelek wody mineralnej, wciskam cytrynę i popijam cały czas. Gdzieś wyczytałam, że jak człowiek jest głody, to niekoniecznie jest głody, czasami chce się po prostu pić ;) Zamotane, ale działa. Idę się trochę rozruszać :)

Tilly> Mnie właśnie też ten chleb zabija (i bułasie). No ale w pracy za bardzo nie mam warunków na przygotowanie śniadań typu surówka z karczocha (co to jest karczoch?) czy inne takie, a rano wolę sobie dłużej pospać te 10 minut :) Chyba ze wy macie jakiś pomysł co można szybkiego wszamać na śniadanko poza domem? I witamy nową ochotniczkę, of course :D

nie moge, nie moge... żrę te orzechy bo ponoc dobrze wplywaja na prace mozgu a ja mam nauki duzo... i jak ja sie mam w tych warunkach odchudzac? 😭

hajla bajla i inne koleżanki>>> Poza domem najlepiej nie jeść, bo wszystko co szybkie jest tuczące. Pieczywo należy KATEGORYCZNIE odstawić - wszelkie. Z nim odpada z diety masło, sery, wędliny, czyli to co ma najwięcej kalorii. Odstawić należy też wszystko co smażone. Bez tego ani rusz! Do pracy: jogurt Activia, mieszanka płatków fitness z otrębami pszennymi (żadne muesli) i dużo ziołowo - owocowych herbatek. Można się szybko przyzwyczaić i długo nie odczuwa się głodu. Efekt znakomity. Pozdrawiam

Jak tam dzisiejszy dzionek u was mija? Coś strasznie tu pusto 🌻 W pracy miałam dzisiaj taki kocioł że do godziny 15 żyłam tylko na wodzie i herbatkach. No i prawie całą paczkę fajek spaliłam z tego wszystkiego :o Dobrze że weekend, trzeba się trochę odstresować. Ale z drugiej strony jutro zapowiada się imprezka a alkohol tyle kalorii ma 😭

hej dziewczynki to pozwolcie ze i ja sie przylacze...poprostu musze co najmniej te 5 kg schuudnac do swiat MUSZE!zareczam sie wtedy, bedzie sporo kazji do swietowania a ja sie w zadne rzeczy ladniejsze, swiateczne nie mieszcze:) ps jak zrobic stopke? m,ze witualizacja bedzie dbra na moja psychike? waze teraz 72 kg, amm zamiar wprowadzic w zycie diete nielaczebia- 1000 kcal i biegac 3 ray w tyg a raz aerobik wodny. co Wy na to?>

przepraszam, ze dawno tu nie pisałme, ale nie miałąm dostępu di internetu, mieszkam w internacie, ponieważ od domu do szkoły mam 50 km,. .... nareszcie jestem w domu, u mnie było ok w tym tygodniu, jadłam w miare mało, nie podjadałam nic między posiłkami, jadłam trzy małe posiłki i piłam sporo czerwonej herbaty, niestety nie miałam czasu na ćwiczenia, ale dziś to nadrobie, postanawiam dzis sporo poćwiczyc wieczorem, buziaki ;* pozdrawiam Was

Dziewczyny dolączam sie do Was, musze do swiąt także schudnąć 5 kg.Mam 158 wzrostu i ważę 50 kg .Chce ważyć kolo 46 kg i mieć w biodrach moje upragnione 88 cm czyli musze zgubic w biodrach 5 cm, jak uda sie dobic do 90 cm tez bedę zadowolona.Zaczęłam się odchudzać z wagi 55 kg.Schudłam od stycznia do lutego 8 kg ,ale dzis waze 50 więc przybylo mi z 3 kg od zimy.Bede codziennie zaglądać i pisać jak mi idzieZamawiam rower stacjonarny bede pedalowac hehe.I codziennie pol godz biegania i cwiczenia.Papap uda sie

Gość a ja nie lubie....
ok to i ja sie dlaczam. start juz od jutra;) wzrost 163 waga 55kg

Gość no pusto pusto
bo teraz pewnie wszystkie buszuja w lodówkach. :classic_cool:

biegalam i tanczylam i zamowilam rower bedzie w poniedzialek i zaczynam ostro.Od stycznia prawie codziennie biegam po godzince wiec z rowerem tez nie bedzie problemu.Jadlam ostatnio o godz 17,30 i juz nic nie jem tylko pije wode mineralna.