Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość Luska z W.
Latwe to takie, ktore po alkoholu zrobia wiele? O takich rozmawiacie? Bo jezeli tak to nie zgadzam sie, ze faceci takie wybieraja. Z moich obserwacji wynika, ze jest wrecz odwrotnie - za ich plecami (tych latwych kobiet) pozwalaja sobie na niewybredne komentarze oraz podawanie dalej wiadomosci na temat tejze "latwosci," czego sama bywalam swiadkiem

Gość Wygląd nie jest taki ważny
duzo mezczyzn bierze sobie za zony bardzo nieatrakcyjne kobiety, tylko wy tutaj uwazacie ze bedziecie miec najpiekniejszą kobietę na ziemi :P

Gość lllllllllllllllloooooooooooo
to ze sie nie p..le na lewo i prawo jak wy nie oznacza ze jestem oziebly seksualnie. jestescie zalosni

"zawsze mozna faceta jakos ukierunkowac zeby bylo dobrze ale jesli to nie pomaga to co wtedy/" w ostatecznosci zamiana na inny model

Gość Luska z W.
Niedawno jeden 30 letni mezczyzna powiedzial mi, ze po przebadaniu naszej klasy zauwazyl iz najfajniejsi w jego opinii kolesie z czasow mlodosci maja teraz najbrzydsze zony... czyzby faktycznie wyglad nie mial znaczenia? ;-)

Gość bla bla ble
?

Gość nie wiem jak wy
bla bla ble wtedy decydujesz co dalej czy chcesz byc z nim pomimo ze nie jest ci z nim za dobrze albo szukasz innego

Gość bla bla ble
Kwiatek, decyduje sie na wymiane na lepszy model i berety juz sie rzucaja bo skacze z kwiatka na kwiatek ( sorry ) nikt nie potrafi tego zrozumiec bo przeciez jestem nie wiadomo kim skoro nie chce kolesia z ktorym mi zle w lozku tak?

Gość tak mysle ze wszyscy
jestescie dziwkami i kurwiarzami! mam nadzieje ze pozarazacie sie nawzajem kila i innymi cholerstwami!

wyglad faktycznie nie ma az takiego znaczenia :D jak wytłumaczycie zwiazki przystojnych facetów z nieatrakcyjnymi kobietami? o sytuacji odwrotnej nie pisze bo wiadomo ze wazne jest zeby facet miał kasę :P

Gość bla bla ble
to jest teoria bo nie zdarzylo mi sie tak w rzeczywistosci zeby facet byl beznadziejny w lozku i to spowodowalo koniec.raczej kiedy kogos poznaje i jest ta chemia, nie musi to byc przystojny facet ale ma cos po prostu w sobie to seks jest z nim ok.

\"decyduje sie na wymiane na lepszy model i berety juz sie rzucaja \" co cie obchodza berety? twoje to zycie czy beretow? nikomu sie nie musisz w dzisiejszych czasach tłumaczyc akurat z tego \"wytłumaczycie zwiazki przystojnych facetów z nieatrakcyjnymi kobietami\" no pisalem ze nieatrakcyjna na żonę dobra. chociaz brzydkiej to ja bym nie chcial :P

Gość tak mysle ze wszyscy
jak ktos ma odrobine przyzwoitosci i nie sypia z kim popadnie to od razu wyzywacie go od dewotek i beretow. niedobrze mi sie robi od tych waszych wypowiedzi

Gość bla bla ble
ja nie lece na kase, wystarczy mi to co mam.natomiast spotykam sie coraz czesciej z dziewczynami tzw." misja Warszawa" studiuja, w Warszawie, mamusia i tatus daja kase a jej zadaniem jest wyrwac kolesia z kasa, najlepiejn na dziecko i misja spelniona.

" jak wytłumaczycie zwiazki przystojnych facetów z nieatrakcyjnymi kobietami? " niska samoocena facetów lub tez to, ze kobietom podobaja sie inne kobiety niz facetom?

Gość bla bla ble
idac tym tokiem myslenia moznan stwierdzic dalej ze facet z brzydka kobieta wiaze sie bo to ona ma kase......

Gość mustella
" jak wytłumaczycie zwiazki przystojnych facetów z nieatrakcyjnymi kobietami? " to co dla ciebie jest brzydkie nie oznacza ze takie samo jest dla innych. a moze sa to wartosciowi faceci ktorzy nie mysla tylko o tym zeby wyrwac fajna dupe ale taka ktora cos za soba reprezentuje?

"jak ktos ma odrobine przyzwoitosci i nie sypia z kim popadnie to od razu wyzywacie go od dewotek i beretow. niedobrze mi sie robi od tych waszych wypowiedzi" bo teksty o sypianiu z kim popadnie rzucaja wlasnie mohery i dewoty :D

Gość kobiety lubią bogatych
mezczyzn, a do tego mogą sie przyznac tylko te ładne

Gość ja nie lubie bogatych
dla mnie osobiscie najwazniejsze jest aby mezczyzna dal mi poczucie bezpieczenstwa a nie worek pieniedzy. wystarczy ze bedzie mogl utrzymac rodzine i nie zadam zadnych kokosow. "kobiety lubią bogatych" masz chyba jakies zle doswiadczenia skoro tak piszesz

\"idac tym tokiem myslenia moznan stwierdzic dalej ze facet z brzydka kobieta wiaze sie bo to ona ma kase\" tak tez bywa

"kobiety lubią bogatych mezczyzn" ...a pieniądze lubią piękno. jak świat światem tak było, jest i będzie. i brzydule mogą sobie szczekać na kafeterii dalej :D :P

niska samoocena facetów lub tez to, ze kobietom podobaja sie inne kobiety niz facetom ani to ani to :D 1. nie wiem czy ktos przystojny, odnoszący sukcesy w pracy, mający powodzenie ma az taką niską samoocenę 2. mozliwe chyba ze mezczyznom podobają sie utyte, z celulitem, z niewyjscową zoraną twarzą, ubrane w hurtowni panie

Gość bla bla ble
wiele jest atrakcyjnych, samodzielnych kobiet, z wlasna kasa ktore nie maja faceta bo faceci takich kobiet chyba sie boja.

Gość ofe rma
"ja sie zgadzam z komiczne, dobrze pisze" pewnie że dobrze. głupi nie jest a to się łatwo pisze wg prostego schematu: ci co się chętnie i z wieloma bzykają to nowoczesność i "oświecenie" a ci którzy seks uważają za związany z uczuciami i bliskością to zabobon, mohery i ciemnota. gdy dodatkowo przytoczy swoje "przykłady z życia" jak to zabobon ponosi karę i życie im się rozpada to nie sposób się nie zgodzić. problem w tym że jeżeli przpatrzeć się temu bliżej to wszystko staje się mniej oczywiste. bo jeszcze nigdy tak popularne jak dzis nie bylo sypianie ze sobą przed ślubem, nigdy polityka "nie kupuję kota w worku" nie była tak powszechnie realizowana i, o ironio, nigdy nie było tak wielu rozwodów czy tylu porzuconych kobiet z dziećmi (mimo powszechnego stosowania antykoncepcji). dziwne? nie, nie dziwne. bo wbrew wszystkiemu co mówi komiczne seks jest i pewnie jeszcze trochę będzie czymś więcej niż tylko przyjemnym spędzaniem ze sobą czasu. przynajmniej w pojęciu większości ludzi. zarówno ze względu na konsekwencja jak i ze względu na uczucia z którymi jest związany. i żeby nie wiem od jakich moherów wyzywał komiczne tych co tak uważają, to tego nie przeskoczy.

Gość bla bla ble
nadal uwazam ze faceci jednak wybieraja latwe dziewczyny.wiek nie ma tu znaczenia.

"1. nie wiem czy ktos przystojny, odnoszący sukcesy w pracy, mający powodzenie ma az taką niską samoocenę" kompleksy zazwyczaj nie maja racjonalnych podstaw i wlasnie te sukcesy osigane sa po to, by je leczyć "2. mozliwe chyba ze mezczyznom podobają sie utyte, z celulitem, z niewyjscową zoraną twarzą, ubrane w hurtowni panie" jak rozumiem widzisz całą mase takich zwiazkow w ktorych pachnacy przystojniak jest z taka panią? :D

kobiety lubią bogatych mezczyzn" ...a pieniądze lubią piękno. j tez tak kiedys myslalam, ale z obserwacji widze ze mezczyzni interesują sie srednimi kobietami, nawet ci bogatsi