Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość ja nie lubie bogatych
"kobiety lubią bogatych mezczyzn" ...a pieniądze lubią piękno. jak świat światem tak było, jest i będzie. i brzydule mogą sobie szczekać na kafeterii dalej a ty pewnie jestes najpiekniejsza - szy. zgadzam sie tylko z tym ze facet jak jest bogaty to wiekszosc glupich lalun leci na niego dla pieniedzy, nie wazne jak jest oblesny. musi sie jednak liczyc z tym ze bedzie traktowana jak kolejny gadzet jak np samochod. coz laski na to leca bo nie chce im sie uczyc ani pracowac. leca po najmniejszej lini oporu

\"wiele jest atrakcyjnych, samodzielnych kobiet, z wlasna kasa ktore nie maja faceta bo faceci takich kobiet chyba sie boja\" to jest w 100% racja. mezczyzna chce miec ostatnie słowo w związku. a niezależna kobieta nie da sobą rządzić

Gość Luska z W.
Wyglad ma znaczenie :-) A wspomniani "fajni" kolesie widac za bardzio zaufalki swojej fajnosci - a to zdaje sie za malo, zeby zaimponowac kazdej kobiecie :-)

Gość Wygląd nie jest taki ważny
jak rozumiem widzisz całą mase takich zwiazkow w ktorych pachnacy przystojniak jest z taka panią" całej masy nie widzę, widzę jednostki i moze te panie nie mają wszystkich tych walorów naraz:p Jedna jest np taka 80 kg nie maluje sie, ubiera sie w dziwne rzeczy, ciagle sprzata, męza ma atrakcyjnego z dobrą pracą, nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale dzieje sie :D

"ja nie lubie bogatych dla mnie osobiscie najwazniejsze jest aby mezczyzna dal mi poczucie bezpieczenstwa a nie worek pieniedzy " pieniądze sa jednym z ważniejszych składników poczucia bezpieczeństwa

pieniądze sa jednym z ważniejszych składników poczucia bezpieczeństwa jak wspomnialam mezczyzna ma utrzymac rodzine tzn ma zarabiac tzn. zapewnic poczucie bezpieczenstwa. chodzilo mi o to ze nie lubie facetow ktorzy sa bardzo bogaci i myslo ze kazda dziewucha moze byc jego

Gość czyli co zeby miec faceta
trzeba szybko nogi rozkładać? :O

" i, o ironio, nigdy nie było tak wielu rozwodów czy tylu porzuconych kobiet z dziećmi" a moze to dlatego, że instytucja rozwodu była potępiana spolecznie i sytuacja była identyczna jak teraz, tylko wszystko działo sie pod przykrywka malzenskiego szczescia? Parki żyjace obok siebie, majace kochankow na boku, ale utrzymujace pozory szczesliwego malzenstwa?

tak by wynikalo z tego topiku

\"chodzilo mi o to ze nie lubie facetow ktorzy sa bardzo bogaci i myslo ze kazda dziewucha moze byc jego\" kazdą można kupić :classic_cool: oglądałaś \"Niemoralną propozycję\" ;)

Gość jaki jest najlepszy srodek do
aramtury łazienkowej?

kwiatek i tu sie mylisz! nie kazda kobieta daje sie przekupic! dziwne ze przytaczasz mi tu nazwe filmu - chyba rzeczywistosc miesza ci sie z fantazja

"bla bla ble nadal uwazam ze faceci jednak wybieraja latwe dziewczyny " "czyli co zeby miec faceta trzeba szybko nogi rozkładać " zróbcie zmowę kartelową ze rozkłądacie nogi najwczesniej po pół roku :classic_cool:. wtedy... kazdy facet bedzie musial tyle wytrzymac :D

Gość bla bla ble
Kwiatek, tylko ze kobieta sukcesu tez ma serce, tez potrzebuje bliskosci i zrozumienia, a z gory ma przesrane bo dostaje etykietke nieosiagalnej, trudnej w pozyciu baby.pozory czesto myla, dlaczego facet nie zada sobie chociaz trudu zeby ja blizej poznac, dotzrec do tego co ma w srodku, z gory skazana jest na samotnosc bo wlasnie facetom sie nie chce i wola te latwiejsze , mniej skomplikowane dziewczyny.facet chyba tez lubi kiedy kobieta ma swoje zdanie, kiedy mozna z nia porozmawiac na wiele tematow, kiedy sie z nia nie nudzi.

"kwiatek i tu sie mylisz! nie kazda kobieta daje sie przekupic! dziwne ze przytaczasz mi tu nazwe filmu" kochanie, to kwestia odpowiedniego podejscia. jesli znajdziesz odpowiednią dźwignię to można wysadzić świat, jak to mowią ;)

"i żeby nie wiem od jakich moherów wyzywał komiczne tych co tak uważają, to tego nie przeskoczy." ofermo - bo ta moralna postawa to szczyt hipokryzji... i taka postawe promuje wlasnie kk i cała ta moralna otoczka jemu towarzysząca... czyli - udajemy, ze jest pieknie, słodko i kolorowo... teraz jest wiecej rozwodow, bo ludzie maja wieksza wolnosc... naprawde ofermu chcesz morlanosc utrzymywana sztucznie?

wiatek tylko nie mow do mnie kochanie:)

Gość czyli co zeby miec faceta
szybko- po pierwszej lub po kilku randkach normalnie - po miesiacu wariactwo- po roku

znaczy sie kwiatek

"wiatek tylko nie mow do mnie kochanie " widzisz kochanie juz sie zaczynasz do mnie uśmiechac ;)

Gość bla bla ble
strasznie namieszaliscie.nie jestem za tym zeby rozkladac nogi, nie chce takiego faceta bo taki ktory na to leci niec nie jest wart.

"strasznie namieszaliscie" bla bla ble - grunt to tak namieszac wam w głowach żeby na nasze wyszło ;)

Gość adelajda...
facet nie ma byc bogaty ma umiec zarabiac pieniadze nie kazdy kto je posiada umie je zarobic:P

Gość komiczne jakiej firmy bielizne
kupujesz swojej kobiecie? Musze cos kupic sobie i chcę byc na warszawskim topie :D

"Kwiatek, tylko ze kobieta sukcesu tez ma serce, tez potrzebuje bliskosci i zrozumienia" hehe spoko, tak sie droczę tylko ;) nie lubie ciepłych kluch ale jednak ja ostatnie słowo musze miec (przynajmniej na obecna chwile tak uwazam bo tylko krowa nie zmienia pogladow)

Gość bla bla ble
nie da sie okreslic czasu kiedy nalezy isc z facetem do lozka zeby nie myslal ze jestem latwa, roznie to bywa ale raczej nie po tygodniu znajomosci a pol roku t0 chyba dludo

adelajda... w koncu ktos kto rozumie o co mi chodzi. tylko facetom sie wydaje ze jak maja mnostwo kasy to moga wszystko. moga co najwyzej wyrwac tzw. pustaki ktore po jakims czasie i tak zostana wymienione na lepsze modele tzn ladniejsze

Gość ofe rma
"a moze to dlatego, że instytucja rozwodu była potępiana spolecznie i sytuacja była identyczna jak teraz, tylko wszystko działo sie pod przykrywka malzenskiego szczescia? Parki żyjace obok siebie, majace kochankow na boku, ale utrzymujace pozory szczesliwego malzenstwa?" chcesz powiedzieć że ci udręczeni małżeństwem ludzie jednocześnie potępiali instytucję rozwodu? to dobre :D a z jakiego powodu jeżeli mogę wiedzieć? z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie masochizmu?

Gość bla bla ble
Kwiatek, dwie silne osobowosci, inteligentni ludzie zawsze sie dogadaja.nie beda sie ze soba nudzic a seks to juz w ogole moze byc bajka, taki zwiazek mnie interesuje.jesli mam miec faceta pipke ktory nie umie sobie poradzic z zyciem, nie umie zarabiac to ja nie zamierzam mu nianczyc.nawet jesli okaze sie super w lozku.juz takie cos przerabialam i dziekuje bardzo.po czasie wyszlo szydlo z worka niestety

Gość komiczne doszla do ciebie juz
przesylka z moją uzywaną bielizną?