Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera nic

I ZNOWU NIC... EHH

Polecane posty

no pewnie że dobrze:) sama napisałaś że go kochasz... spróbuj metodę Karoli może poskutkuje, i nie krzycz bo krzyk nic nie daje, u nas czasem tak jest że ja drę się jak głupia a on nic, im mówię ciszej tym więcej mogę osiągnąć życzę powodzenia i pamiętaj rób tyle co i on;)

już jestem po pracy jutro jest TEN dzień, mam nadzieję ze okres nie nadejdzie:)

Cześć Ja też już po pracy. Mój dzień będzie w piątek.;) Już sie nie mogę doczekać. Mam do Was takie pytanko, czy jak jest się w ciąży, to zawsze ma się podwyższoną temperaturę? Bo ja niestety mam normalną...

ale gdzie mierzyłaś?? jesli mierzyłabyś cały cykl(zalecana jest pochwa) to w cyklu masz skok po owulacji a w przypadku ciąży temperatura nie spada tylko jest wyższa no i mierzysz zaraz po przebudzeniu się przed wstaniem z łóżka, to chyba wiesz?

No ja nie mierzyłam w pochwie i nie rano, ;) więc jeszcze jakieś szanse są. Dziś mnie trochę bardziej bolało podbrzusze i coś mnie kłuło w boku, a wczoraj tak porzadnie zabolał mnie jajnik...A jak tam u Ciebie?

to takim mierzeniem się wogóle nie kieruj, zmierz jutro jak należy i się nie martw na zapas:) no u mnie czasem czuję kucie po bokach, czasem też bolą mnie plecy u dołu i trochę się boję bo poprzednio miałam podobnie... temperatura 37 więc ok poza tym raczej brak objawów, dosłownie kilka razy poczułam takie dziwne napięcie w piersiach i czasem mnie mdli, ale to może byc objaw i jednego i drugiego

Gość ___Natalia__
xczesc:) ja okresu nadal nie mam... nie wiem co jest grane, ale chyba nie ciaza sama nie wiem moze kiedys pojde na ta bete jak mnie najdzie ochota... a teraz robie bigos pierwszy raz i kurwuje na caly swiat bo nie wiem za co sie lapac:D ale idzie mi niezle:P mam nadzieje ze rodzicom bedzie smakowac jak wroca;)

Gość ___Natalia__
no wiesz.... od kompa do kuchni mam 2 pokoje wiec nie wiem czy to dobry pomysl zebym wszytsko co znajde wrzucala:D mam duuuzo rzeczy po drodze:D juz prawie skonczylam potem jescze przyprawie i mam nadzieje ze wyjdzie dobry;)

Gość zmartwionaqwerty
Kurcze dziewczyny mam problem...korzystajac z tego ze jest taki topik chciałam się poradzic, otóz ostatnir az wspólzyłam z moim facetem miesiąc temu.Zapezpieczalismy się prezerwatywą(nie pękła,nie zsunela-sprawdzalismy) oraz tym ze nie doszedł we mnie. Okres dostałam normalnie ,tak jak miałam( bo 3 listopada). Ale problem jest taki bo od paru dni mam bóle w okolicy dołu brzucha, tak jak przy okresie i czuje sie osłabiona trochę. Innych objawów nie ma. I zastanawiam sie czy to moga byc objawy ciąży przy takim zapezpieczeniu ,tym ze miałam okres i takich objawiach.Kurcze martwie sie, mam 19 lat i wspaniałego faceta ale nie chce miec jeszcze dziecka.Nie czuje sie na to gotowa. Prosze poradzcie ,czy ten ból moze byc z innego powodu czy to istnieje duze ryzyko ciąży? Chcę isc w tym tygodniu do gina,ale...ale boje sie;(

możesz zrobić test ale jesli miałaś okres to nie jestes w ciąży i nie stresuj się niepotrzebnie:)

Gość zmartwionaqwerty
Kurde no,a miałam isc do lekarza po tabletki na poczatku października, ale tak wyszło to teraz mam;/ Mam nadzieje ze nie bede płacila za swoją głupotę. kiki2342-no współżyłam tak dwa tygodnie przed tym jak dostałam okres.MAm nadzieje ze ten ból to z jakiegoś innego powodu...

ale jeśli miałaś normalny okres to ciąży raczej nie ma, owszem mogą się zdarzać plamienia ale nie okres zresztą mozesz zrobić test, jeśli byś była w ciąży to by ci pokazał

Cześć! Mam nadzieję, że @ do Was nie zawitała? Ja mam mieć jutro, ale mam nadzieję, że jednak nie dostanę. Miałam zamiar po pracy kupić test i jutro zrobić, ale była straszna ulewa i biegiem do domu ;)

hej Anetko u mnie cisza, testu nie zrobiłam ale zaczynam się zastanawiać czy teraz nie zrobić, dzis powinnam mieć @ więc nie musze go robić z porannego moczu sama nie wiem... trochę się boję..

Oj wiem, ja też bardzo się boję tego rozczarowania, to okropne uczucie. Ja bym jutro zrobiła na ale przez tą pogodę nie kupiłam, więc jak jutro nie dostanę @ to zrobię w sobotę. Już sie nie mogę doczekać...

Gość ___Natalia__
czesc dziewczyny. u mnie okresu brak... rano w pracy nagle mnie strasznie zamroczylo, zrobilo mi sie niedobrze rece sie trzasly a nogi mialam jak z waty:O nie wiem co sie dzieje ale bylo to niemile:D po jakiejs godzinie przeszlo ale czasem robilo mi sie niedobrze...

Gość ___Natalia__
neta nie wiem czy dobry robilam 3 testy wszytskie negatywne ... piersi troche uros;ly nie zapowiada sie nic na okres... nie wiem moze testy sie mylily moze nie doszlo do zaplodnienia wtedy kiedy mysle czyli 22 pazdz , moze owulacja sie przesunela.. a poza tym boje sie troszke bo dzis troche sobie w pracy podzwigalam i w domu tez m,usialam pare rzeczy zniesc do piwnicy a to chyba moze zaszkodzic.. a bigos wyszedl pyszny:D

Gość ___Natalia__
kiki ale myslisz ze to ciaza?? czy po prostu jakies problemy i okres sie spoznia?? do lekarza mi sie nie chce isc najpierw bym poszla na bete a jesli ona by zaprzeczyla ze jestem w ciazy to wtedy bym czekala na okres.

no dobra nie wytrzymałam zrobiłam test i jest kreska ale taka dość słaba choć i tak mocniejsza bo na tamtym poprzednim była cieniutka a teraz jest gruba ale jasna.. ja i tak będę czekać czy nie dostanę okresu, w poniedziałek będą wyniki z bety więc dowiem się czy faktycznie jest ciąża albo czy była.... tak szczerze to nawet jak wyniki wskażą ciążę to cieszyć się będę dopiero po wizycie u lekarza... Natalia ja nie mam praktycznie żadnych objawów, czasem zakuje brzuch i to tyle, a lekarz dał by ci luteinę i albo wywołała by ona okres albo wzmocniła ciążę, choć beta była by wskazana bo miałabyś pewność

Gość ___Natalia__
najpierw pojde na bete moze w sobote jak mi sie uda... no i jesli wskaze ciaze to od razu pedem do lekarza... no ale kurcze dziwie sie ze tyle sie spoznia a testy nic nie wykazaly... a od pol roku po odst tabletek mialam bardzo regularne.. no i te objawy dziwne..

czasem się zdarza ze testy nic nie pokazują dlatego ta beta była wskazana a jak długo spóźnia ci się już okres??

Gość ___Natalia__
juz mija 9 dzien... mijal drugi czy trzeci to myslalam ze moze cos sie przesunela bo czasem spoznial sie ale gora 2 dni.. a teraz tyle..