Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera nic

I ZNOWU NIC... EHH

Polecane posty

no mnie też to czekanie dobija, a najgorsze jest to, że jak nie wyjdzie to znowu miesiąc w plecy... :(

Gość to ja autorka
kurcze ja mam glupie mysli ale musze sie ich pozbyc... a co do tego ze jesli sie bardzo chce to sie nie zachodzi to jak mam zrobic zeby o tym nie myslec?? przed okresem zawsze mam mysli ze moze tym razem. nie mam pojecia jak je odgonic..

ja już mówiłam mojemu mężowi, że chyba trzeba by było wprowadzić mnie w śpiączkę, on by zrobił swoje, a jak by się udało to by mnie wybudził ;)

Gość to ja autorka
haha:D a wiesz ze to nieglupi pomysl:D:D:D

no i przynajmniej bym mu tak nie marudziła non stop czy już się udało czy nie... bo on już ma tego dość ;)

Musze już niestety uciekać, bo niedługo mąż wróci z pracy (głodny ;) ), postaram sie zajrzeć tu wieczorkiem, a jak mi się nie uda to jutro napewno! pa :)

witam:) ja już po pracy:) mi jeszcze troszke zostalo do @.... około 5 dni:) pożyjemy zobaczymy. Nie ma co się dołować tylko starać się dalej:)

internet mi już działa!!!!!!!!!!!! sam się zepsuł i sam naprawił:D Natalia ciężko cokolwiek powiedzieć, sama dobrze wiesz że objawy wczesnej ciąży są bardzo podobne do @ więc nigdy nic nie wiadomo... no niestety musimy czekać..... ja też już bym chciała wiedzieć... czasem mnie jakoś mdli ale mam duże obawy że to objawy nadchodzącego okresu bo tak czasem miałam... nawet chyba nie zdążę zrobić testu:(

Gość imacewa
witam mam pytanie... Drugiego listopada uprawialam petting z mom chlopakiem. Polegalo to na roznych pieszczotach miedzy innymi na tym ze wkladal on w moje narzady rodne swoje palce. W miedzy czasie nalozyl na penisa prezerwatywe ale do niczego nie doszlo bo ja nie chcialam zeby we mnie wszedl. Potem konynuowalismy nasze pieszczoty. Moje pytanie jest nastepujace, jaka jest szansa ze w trakcie nakladania potem zdjecia prezerwatywy dlonie mojego chlopaka mogly byc zanieczyszczone jego nasieniem. Dodam ze do wytrysku nie doszlo. Jego napiecie rozladowalam znacznie pozniej (przepaszam za wyrazenie)”recznie”, poczym zaraz oboje wstalismy gdzie ja umylam rece a on wzial prysznic. Nasienie po wytrysku nie mialo ze mna kontaktu (poza tym na mojej rece). W dniu w ktorym to robilismy bylam w 19stym dniu cyklu (teoretczne mialam dni nieplodne). Z reguly mam dosc regularne okresy miedzy 26-28dniem. Ostatni okres mialam nieco krotszy poniewaz miesiaczki dstalam po 20 dniach(15 pazdziernik). Bylo to prawdopodobnie zwiazane z silnym stesem jaki przechodzilam w tamtym czasie (choroba w rodzinie). Dzisiaj kiedy to pisze jest 13sty listopada, teoretycznie 30 dzien cyklu. Wyglada na to ze okres spoznia sie mi dwa dni. Byc moze jest to przedwczesny alarm ale bardzo sie niepokoje ze mimo rozwagi jaka staralismy sie zachowac cos przeoczylismy. Wiem ze okres moze sie spozniac z roznych innych powodow. W ostatnim miesiacu najprawdopodobniej z powodu stersu schudlam 6kg, do tego jeszcze byl przyjmowany antybiotyk. Jak Wam sie wydaje czy na podstawie tego co tu przytaczam szanse na to bym byla w ciazy sa duze. Zrobilam sobie 3 testy ciazowe, 10, 11, 12 listopada. Wszystkie byly negatywne. (Ich czulosc 25UI/L)Nie wiem czy jednak nie wykonalam je zbyt wczesnie. co o tym myslicie bede wdzieczna za odpowiedz ewa

ja myślę że szanse na ciążę są znikome a okres ci się spóźnia może przez przez stres może schudnięcie przestań się martwić a na pewno dostaniesz okres:)

Cześć Dziewczynki! Weszłam tylko na chwilkę bo zaraz z mężem wychodzimy. Jak tam się czujecie?? Jakieś nowe oznaki? Natalia dostałaś okres mam nadzieję, że nie. Mnie dzisiaj znów pobolewał brzuch jak na okres. Dziś znów dałam radę i nie zrobiłam testu. Czekam do niedzieli. :)

u mnie w sumie brzuch jak wcześniej, ale trochę mnie mdli, jak na ciążę to za wcześnie więc to pewnie na okres:(

Gość ___Natalka_
czesc dziewczyny:) nie dostalam jescze okresu... hmm brodawki lekko bola, przed okresem bolaly przewaznie mocniej ale sie nie nastawiam:P moj misiek mi kupi dzisiaj termometr jak bedzie wracaj po 24 z pracy:D:D poprosilam go zeby znalazl jakas dyzurujaca apteke:D ja mialam dzis kupic ale zapomnialam, jutro zmierze rano temp jak sie obudze jesli okresu nie bedzie. i mam nadzieje ze nie przyjdzie okres:)

Natalia czyli coraz lepiej??? jeśli jutro będzie wysoka temperatura to może coś znaczyć:)

Gość ___Natalka_
tak coraz lepiej:) tylko czuje ze jutro bedzie rano okres ale moze jednak nie:P ten test odebral mi juz nadzieje... dziewczyny mam takie glupie pytanie:D bo dzisiaj kapalam sie w dosc goracej wodzie zapomnialam sie a taka lubie, cos moze sie stac w razie czego?

a kiedy robiłaś ten test? nie powinno się nic stać, owszem w ciąży kąpiel w gorącej wodzie nie jest wskazana bo chyba może powodować skurcze macicy ale w tym momencie nie wydaje mi się żeby jednorazowa kąpiel miała jakiś wpływ

Gość ___Natalka_
test robilam w dniu spodziewanej miesiaczki czyli przedwczoraj... wyszedl negatywny. robilam go ok 17-18 rano pilam kawe ale to chyba nie ma wplywu

kawa raczej nie ma nic do rzeczy, a test powtórz jak okres nie nadejdzie, jeśli jesteś w ciąży to już powinien wyjść

Gość ___Natalka_
wlasnie powinien... moze nie wyszedl bo pozno robilam albo po prostu nie jestem w ciazy. zobaczymy, ten okres mnie niepokoi ze nie nadchodzi ale dla mnie moze go nie byc:)

Gość ___Natalka_
u mnie okresu nadal brak...:) dziwne ale ciesze sie:) moze sie udalo:)

🖐️ :D:D Natalka jeśli nie przyjdzie to powtórz test i najlepiej zrób go rano bo wtedy jest większe stężenie hormonu hcg

Gość ___Natalka_
wiem wiem jak jutro nie bedzie to w niedziele rano zrobie;) zaczynam troszke sie bac ale chyba to normalne?:D ah jakbym sie cieszyla jakby wyszly 2 kreseczki:)

Gość ___Natalka_
jest tu ktos?:)

Natalio wczoraj mnie nie było, ja szybko chodzę spać i szybko wstaję więc pogaduchy o północy w moim przypadku odpadają;) mam nadzieję że już wkrótce będziemy ci gratulować:) a jak z temperaturą? mierzyłaś?

Gość ___Natalka__
hej:) nie wtrzymalam i zmierzylam w nocy, bylo 37,2... mierzylam tez teraz rano i bylo tez 37,2.. a okresu nie ma:D

Gość ___Natalka__
nie mam pojecia... jade zaraz z moim po test i zrobie, nic jescze nie pilam ale sikalam, ale mysle ze z tego 2 czy 3 moczu powinien wyjsc... okresu nie ma, temp 37,2:D