Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera nic

I ZNOWU NIC... EHH

Polecane posty

jesteś już po terminie okresu więc spokojnie możesz zrobić test nawet z wieczornego testu, ja gdy byłam w ciąży to pierwszy test robiłam 2 dni po, była słaba kreska a 4 dni po(prawie wieczorem) była już bardzo mocna, więc na pewno test ci powie prawdę:)

Gość ___Natalka__
wlasnie robilam 1 test 12 list czyli w terminie miesiaczki wieczorem i negatyw... byl to pre test ale to bez roznicy jaki, tak mi sie wydaje.. zobaczymy teraz jak wyjdzie..dzis juz jest 15 list wiec jesli jestem to wydaje mi sie ze powinien wyjsc

Cześć Dziewczynki! No i wiedziałam, ze tak będzie, dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłam test, no i oczywiście jedna krecha. Trochę mi się zrobiło przykro, ale pocieszam sie myślą, że może za wcześnie zrobiłam, bo to w końcu 22 dzień cyklu.vMoże jeszcze nam sie uda. A Ty Natalko to napewno jesteś w ciąży. :)

Gość ___Natalka__
chyba nie jestem... negatywny...

Gość ___Natalka__
juz sama nie wiem co jest grane:O

Natalko nie martw się, czasem jest zbyt małe stężenie niepamiętam dokładnie czego, i wtedy nie wykazuje ciąży i trzeba jeszcze poczekać. Głowa do góry, bedzie dobrze.

Gość ___Natalka__
no za male stezenie tego hormonu... tylko ja jestem juz 3 dni po dacie spodziewanej miesiaczki:O

Natalka przykro mi że tak wyszło.... ale tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo.... Aneta a jednak?? ja też miałam ochotę(wiem że to za wcześnie) ale ostatnio w nocy wstaję 1 lub 2 razy do kibelka i obawiam się że nawet gdy(jakimś cudem) to i tak nic nie wyjdzie...to dopiero 24 dzień:O

Ja wierze, że jesteś w ciąży. Teraz musze skoczyć do sklepu, ale jak wróce to sie odezwę.

Gość ___Natalka__
wlasnie wiem ze nigdy nic nie wiadomo... okresu nie ma temp podwyzszona a testy negatywne... widzialam ze chyba na tym topiku dziewczyna miala 2 chyba negatywne a w ciazy byla. no ale w taki przypadek u siebie nie wierze.

Gość ___Natalka__
hmmm kochalismy sie jesli dobrze pamietam ok 22 pazdziernika i to albo juz byla owulka albo chwile przed.. mialam juz sluz przezroczysty i duzo

jeśli owulację miałaś w okolicach 22 października to okres powinnaś mieć po ok 2 tygodniach po niej... może jednak owulację miałaś później.. tak się czasem zdarza

Gość ___Natalka__
a co ma owulacja do okresu?ja nie patrze na owulke ja patrze na terminy miesiaczki.zawsze byly regularne +/- 1 dzien a tu juz 3 i sie na nia nie zanosi

to że termin okresu wypada zawsze ok 2 tygodnie po owulacji i jeśli opóźnia ci się okres a w ciąży nie jesteś to znaczy że owulacja była później

Gość ___Natalka__
nigdy nie slyszalam takiego stwierdzenia ze okres wypada 2 tyg po owulce:O

Gość ___Natalka__
a zreszta ja wiem kiedy mam owulacje bo mam straszna chcice na seks:D no i jajniki wtedy mnie troche pobolewaja

Gość rege
to ma owulacja że druga część cyklu jest bardziej stała niz pierwsza, tzn. czas od miesiączki do owulacji się zmienia i ma wpływ na długośc cyklu, a od owulacji do okresu nastepnego jest zwykle tyle samo dni.

Gość ___Natalka__
aaa i chyba chodzi ci o cykle 28 dniowe ze jest owulka 14 dni przed okresem??

"U kobiet owulacja występuje co ok. 28 dni, mniej więcej między 13. a 15. dniem przed wystąpieniem krwawienia. Niepoprawnym jest stwierdzenie, że jajeczkowanie ma miejsce w połowie cyklu, ponieważ długości jego trwania są zróżnicowane. Najczęściej do owulacji dochodzi na 14 dni przed krwawieniem. " "Owulacja to zatem dość krótki proces. Komórka jajowa żyje zaledwie ok. 24 h. Do owulacji dochodzi na około 14 dni przed następną miesiączką." to są zdania które skopiowałam z dwóch różnych stron które przed chwilą znalazłam

Gość ___Natalka__
nooo ale to przy cyklach 28 dniowych??? ja mam jesli dobrze licze:D 33 dniowe cykle...

chodzi o to że owulacja jest zawsze 14 dni przed okresem, niezależnie ile on trwa, jeżeli cykl trwa 28 dni to ona ok 14 dnia cyklu a jeżeli cykl trwa 35 dni to wystąpi ona ok 21 dnia cyklu

Gość ___Natalka__
zreszta nie bedziemy sie sprzeczac o to:) ja nie licze ile przed okrsem jest owulka no bo ja ja czuje...

a tak naprawdę ustalić kiedy masz owulację możesz tylko na usg a jajniki mogą boleć całkiem w innym czasie

Gość ___Natalka__
hmm znam na tyle swoje cialo ze umiem rozpoznac kiedy jest lub zbliza sie owulacja:) przede wsyztskim jest to ogromna ochota na seks ktorej nie mam w innyvh dniach cyklu..

bo w dniach płodnych zawsze jest większa ochota na seks ale dni teoretycznie płodnych masz kilka a owulacja trwa kilkanaście godzin

Gość ___Natalka__
tak tak ja wiem ale w dniach plodnych plemniki moga iles tam przezyc,, niewazne poczekam do pon jak nie przyjdzie okres to cos bede myslec