Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionnka

Mam zbyt wysokie wymagania co do facetów i niedobrze mi z tym

Polecane posty

Gość szukac dalej az do skutku
jestem ciekawa czy te ktore zaczynają pozno wspolzycie bedą miały przyjemnosc z seksu. Jak czytam to u wielu kobiet muszą upłynąc lata zeby cos sie zaczelo dziac.

Te "idealne cechy idealnego faceta" to przecież nic innego jak ciągły kompromis między zaletami, ZA KTÓRE się kocha faceta i między wadami, POMIMO KTÓRYCH się go kocha, prawda? Kompromis, który zmienia się w czasie tak jak ludzie się zmieniają. Przecież po kilku związkach, po przejściach z -ex nie jest sie tym samym człowiekiem z tym samym idealistycznym podejściem do związku.. Czas zmienić trochę kryteria. I oczywiście nadal czekać czekać na tego odpowiedniego.

Gość zimna_flądra
ja mam jeszcze gorzej, bo mam tez wysoki wymagania co do zachowania, intelektu, wyglądu a sama miss polonia czy modelka nigdy bym nie została. :o

A może to ja jestem jednym z tych facetów? ;) Mnie też ostatnio pewna dziewczyna olała po jednym spotkaniu, ale z jakiego powodu to nie wiem. Być może też szukała księcia, a ja niestety nim nie jestem. Po prostu wiele kobiet ma jakieś dziwne problemy ze sobą.

Gość f-a-c-i-o
Gracja22 - Ty to lepiej się ortografii poducz :)

_Kwiatek dawno nikt Ci nie wp.... I nie mów tak domnie bo łeb Ci ukręce i nażygam do kręgosłupa...:P

Gość ejbisi
Eon - ja tez kiedys sie umowilam z facetem i byl bardzo fajny, sympatyczny, spoko nam sie gadalo, byl niebrzydki ale nie umowilam sie z nim wiecej - nie wiem dlaczego! On potem do mnie pisal i widzialam ze mu zalezy, chyba mu bardzo przypadlam do gustu ale ja nie potrafie wytlumaczyc czemu go nie chcialam. Nie zaiskrzylo i juz. Takze nie bierz tej porazki do siebie:P

masło maślane - tak jak pisałam, zdradzał mnie. I to wielokrotnie, z trzema innymi kobietami. Do jednej sam się przyznał, o dwóch pozostałych dowiedziałam się już po naszym rozstaniu. Zresztą to on ze mną zerwał po tym jak zdrada wyszła na jaw - stwierdził, że się wypalił, dlatego szukał wrażeń u innej. Ale to inna sprawa, chociaż dał mi tym mocno w kość.

przepraszam, nie doczytalam. Mysle, ze za wczesnie skreslasz potencjalnych partnerow i podswiadomie szukasz jakiegokolwiek powodu, zeby juz sie drugi raz nie spotkac.

No bo właśnie tak jest i ja wiem o tym :) Ale nie umiem tego zmienić. Ciągle sobie wmawiam, że tym razem to już na pewno dam facetowi szansę, ale jak przychodzi do spotkania to znowu szukam w nim wad i jak nie poczuję jakiejś super chemii między nami, to daje sobie spokój. Nie wiem jak długo to jeszcze będzie trwać. Bo mi cholernie brakuje faceta, uczucia i wszystkiego co z tym związane...

za bardzo sie nakrecasz. Zajmij sie praca, jakims hobby, a moze jak przestaniesz myslec o facetach jakis pojawi sie w najmniej spodziewanym momencie?????