Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elllefffiuszz

Czy opowiadanie sobie o seksie i fantazjach erotycznych przez TEL z inną to zdra

Polecane posty

Gość Elllefffiuszz

zdrada ? Zdarzyło mi się niedawno cos takiego.Nie doszlo do zadnego spotk. czy cos. Poprostu rozmowa tel. sie przerodziła w taka o zabarwieniu erotycznym. Mam lekkie wyrzuty sumienia. Dziewczyna od 2 lat.... czy to jest juz zdrada ????

Gość bea12334
A gdyby twoja dziewczyna rozmawiała z kimś przez telefon to czy to była by zdrada? To działa w dwie strony.

Gość Elllefffiuszz
trudno mi okreslic czy bylaby to zdrada. Napewno czulbym sie urazony. dlatego mam teraz wyrzuty sumienia...

Gość z nikim
wg mnie tak. to zdrada emocjonalna. pewnie gdybyscie sie spotkali to by doszlo do zdrady fizycznej. myslaes juz o tym , pewnie byles wtedy niezle podjarany i tylko brak kontaktu w realu oddzielalo Cie od tego kroku. Wszystko jednak jest zalezne jakie granice zdrady ustalaja miedzy soba partnerzy a dokladniej co dla kogo jest zdrada.

Gość Elllefffiuszz
zdarzylo sie to wczoraj w nocy. dziewczyna (ktora znam) twierdzila ze pomylila numer. zaczelismy troche gadac, ona zaczela rzucac podtekstami i mnie troche tez ponioslo.... żaluje tego

dla mnie tak. każda para ma jednak jakieś swoje granice/definicje zdrady i każdy może mieć inne. sam powinieneś wiedzieć jak jest u was. wyobraź sobie że przypadkiem dowiadujesz się że twoje dziewczyna opowiadała jakiemuś facetowi przez telefon że jest podniecona i że jakby mu loda robiła i gdzie go całowała. jakbyś się poczuł?

Gość Elllefffiuszz
no wlasnie gwiazdki :o naprawde tego żałuje :o dziewczyna była bardzo napalona, troche mnie poniosło... mowila o tym, zeby sie spotkac ale odmowilem. nie zdradziłbym swojej dziewczyny. naprawde ją kocham, dlatego teraz szczerze zaluje tej rozmowy.

Gość bea12334
Pomyśl co będzie jak tamta najarana panienka powie twojej co jej mówiłeś? Może lepiej się przyznaj.

Gość Elllefffiuszz
one sie raczej nie znają. ale mowisz, ze mam sie przyznac? kurde, gryza mnie wyrzuty sumienia/

Gość bea12334
Wiesz ma Twój nr telefonu może przypadkiem częściej się mylic i co wtedy gdy odbierze Twoja dziewczyna ? Nie wiem czy masz się przyznac może zadzwoń do swojej laski z innego nr i spróbuj ją wmanipulowac w to samo. Zobacz jak się zachowa i czy masz szanse na przebaczenie.

mówienie nie ma sensu. po co? by zwalić wyrzuty sumienia na dziewczynę? sam sobie chłopie musisz z tym poradzić. chujowo zrobiłeś i nikt ci tu nie przyklaśnie. jednak ludzie robią błędy całe życie i błędy są po to by się na nich uczyć. sam wiesz jak się chujowo czujesz to następnym razem ci gładko przez gardło przejdzie tekst do napalonej laski by spadała na drzewo. wyciągnij naukę, a wyrzuty sumienia łatwiej ci przejdą. i po prostu nie rób tego więcej.

Gość bea12334
Mój facet nie wybaczył by mi. Dobrze, że nie wie!

Gość suziiiiiii
To nie zdrada i nic jej nie mów!!! Też miałam taką sytuację, nawet spotkałam się z kolesiem i do niczego nie doszło!!! Wyrzuty sumienia miną z czasem, nie panikuj.

według mnie to jest zdrada. nie o takim kalibrze jak pójście z kimś do łóżka, ale to zdrada i kropka. nie odpowiadałoby mi takie zachowanie mojego faceta, jak i jemu, gdybym ja tak zrobiła.

Gość Elllefffiuszz
wiem, że to bylo durne z mojej strony. bardzo zaluje, ze ta rozmowa miala miejsce :o mam wyrzuty sumienia, a jutro spotkanie z moją dziewczyna.