Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świecąca lampka

Szczęśliwi w małżeństwie!

Polecane posty

Gość świecąca lampka
Czekaliśmy z tą decyzją ok.roku i zanim nam się udało to minął jakiś rok i 2 miesiące. No może bardziej ja czekałam z tą decyzją bo tak jak już pisałąm mąż już dawno chciał. A jak u was staracie się już? ile czasu minęło od tamtego wydarzenia?

Gość yogurt yagodowy
minal tydzien, wiec calkiem niedawno, ale najgorsze chwile juz za nami mam nadzieje. poronilam dosc wczesnie, bo to 4tc byl dopiero, lekarz mowil ze starac sie mozemy juz po pierwszym okresie, ale sama nie wiem czy to nie za szybko.. no i witam wszystkie szczesliwe :)

Gość świecąca lampka
Współczuję bardzo wiem co czujesz, nie wiedziałam że to tak niedawno, myślałam że już minąl jakiś dłuższy czas... Ale nie macie co sie poddawać mi lekarz powiedział że po trzech miesiącach możemy znów się starać! Też witam resztę szczęśliwych! Powiedzcie jak to potem jest w związku gdy ma się już dzieci? czy nadal jest tak samo cudownie czy ma się wtedy mniej czasu dla partnera i te relacje się zminiają?

Gość kobieta z krzywym zgryzem
to czy jesteście szczęśliwe w małżeństwie określicie za lat 20, teraz za wcześnie.

Gość świecąca lampka
Tak wiem że po 20 latach małżeństwa mogę naprawde powiedzieć że byłam i jestem szczęśliwa ale ja znam wiele osób które tak jak ja przeszło rok po ślubie rozwodzą się, zdradzają albo narzekają że nie jest tak jak sobie to wyobrażali! Dlatego uważam że jestem szczęśliw bo niczego mi nie brakuje!

Gość świecąca lampka
Czy są tu jeszcze jakieś szczęśliwe wśród nas?

Gość Korabiczek
A są szczęśliwe pary od 40 lat cóż w tym dziwnego,,,,,

jak są dzieci - oj sporo sie zmienia. Miedzy innymi wzajemne oczekiwania sie zmieniaja, pojawia sie zmęczenie... Ale ogólnie potrafi być nadal fajnie :) Tylko czasu dla siebie mniej. Na wszytsko mniej.

Gość świecąca lampka
Korabiaczek - gratuluję!!! też chciałbym powiedzieć po 40 latach że nadal jestem szczęśliwa!

Gość KORABICZEK
Do świecącej lampki -dziękuję za gratulacje -będę za Ciebie trzymać kciuki abyś po 40 latach mogła powiedzieć to co ja życzę Ci tego z całego serca zawsze bądzcie razem niech żyje szczęście i MILOSC,,,,

To ja, ja też chcę:) Razem 5 lat 2 lata po ślubie, Związek na odległość od kwietnia mieszkamy razem w naszej norce:) mmmmmmmmmmmmmm.

Gość KORABICZEK
Do philozoph i czerwone jabłuszko - moje gratulacje jak najwięcej szczęsliwych pogodnych dni na długie lata tego Wam życzę z całego serca...

Gość KORABICZEK
No bardzo imponujący wynik proszę oby tych lat było jak najwięcej ,nie pragnę pieniędzy wygranych w TOTO ,ale oby SZCZESIE i MILOSC trwało wiecznie tego pragnę i to dostaję od losu....

A wyobraźcie sobie że jakiś miesiąc temu w mojej parafii była msza z okazji 75 rocznicy ślubu..... Kurcze mocny rekord do pobicia.

75 lat razem....jeny mnie takiego wyniku nie uda się osiągnąć....zwyczajnie nie dozyję tyle.... :/ Jak słyszę czasem w kościele o 50-tej rocznicy ślubu to mi zawsze tak ciepło na sercu się robi, to jest takie piękne, szczególnie w dzisejszych czasach, w dobie rozwodów....

:) Moim rodzicom brakło 10 miesięcy do 40:) mnie stukła dwa lata:) Dużo pracy przede mną:)

Gość świecąca lampka
Najwspanialsze jest gdy słysze z ust mojego męża że się cieszy że wzieliśmy ślub bo jest mu ze mną tak dobrze...

Gość urjrjrj

Gość świecąca lampka
Właśnie oglądałam rozmowy w toku i szkoda mi małżeństw które nie potrafią się ze sobą dogadać. Ludzie czasami mają tak dziwne problemy, kłócą się o jakieś bzdety zamiast cieszyć się tym co się ma i doceniać to że ma się siebie nawzajem.

No wreszcie coś optymistycznego, zagladam czasem na kafe ale nie chce mi się juz czytać postów typu- mój mąż mnie zdradza, nie kocha, nie okazuje mi uczuć, ma dziecko z inna i tego typu patologie. Ja sama mieszkam z moim przyszłym meżem od pół roku, za 4 miesiace zamieszkamy w naszy własnym mieszkanku i bierzemy slub. Wierzę ze wszystko bedzie sie nam układało bo nie moze być inaczej! A wszystkim szcześliwym małżonkom i mężom - trzymajcie tak dalej!!!

Gość bdfnnt
hdhr