Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenn

mam 3 globulki pimafucin i masc clotrimazolum. wystarczy?

Polecane posty

Gość carmenn

tylko to bylo na recepcie. wydaje mi sie ze 3 globulki dopochwowe to moze byc za malo.+masc

na co ma ci wystarczyc? ulży pewnie ale nie wyleczy, może tylko zaleczyć

Gość carmenn
to do zorientowanych dziewczyn w kwestii grzybka.

Gość carmenn
i czy ogolnie wystarczy na wyleczenie

na zaleczenie tak, będziesz sie lepiej czuła i objawy pewnie znikną ale przy pierwszym lepszym osłabieniu organizu pojawią sie spowrotem żeby wyleczyć trzeba troszkę dłużej się leczyć niestety

Gość carmenn
no masz. to dlaczego nie przepisal np 3 opakowan alo chociaz dwoch. nawet teraz nie mam jak isc do niego po recepte.:(

Gość mi nie pomogły
bo lekarze to cioty sa i tyle:/ potrafią tylko coś drogiego przepisac a i tak nie pomoże....te globulki wogóle nie są mocne na grzyba to lekarz o tym powinien wiedziec....też mi kobita przepisała pimafucin 3 glob. - i tak o nic nie pomogły :/ naszczęscie miałam jeszce fluconazol w domu bo mi kiedyś rodzinna przepisała to połknęłam....po tym wszystkim stosuje gałki propolisowe które sa bez recepty i dopiero teraz po nich czuje ulgę. A pomyślec - człowiek głupi całe życie i ufa lekarzowi, już miałam kilka różnych kremów/globulek/itp itd zazwyczaj wszystkie drogie,kasy w cholere poszło + pełno probiotyków które tanie nie są, a tu zwykłe gałki propolisowe za 11 zł 10 glob. dużo lepiej działają...