Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość antybuka
była idealną dziewczyną, ale w życiu nie spodziewałeś się że skoro uprawiacie seks to może zajść w ciążę, weź się puknij w głowę pusty śmieciu, ty chyba na prawdę masz 16-17 lat !!! Alimenty będziesz płacił, zobaczysz.

Gość zlapany niezlapany
to nie jest zadne moje dziecko !!! sama jue sobie zrobila ! to niech sama je chowa ja chciałem ją zabezpieczać !!!! to moze jej miałem sam te prochy do rya wkladac i kazac pokazac czy połknęła ? nie jestem nieodpowiedzialny tylko zostalem oszukany !!!! to mi powinni zaplacic ze zabrala moja sperme !

Gość aniad862
Ty koleżko ta twoja to rzeczywiście strasznie tępa sztuka ,zeby być z kims takim jak ty i jeszcze w dziecko sie pakowac... ona sie musi leczyć .

Gość rgsgs
na szczescie nie wszyscy faceci to dupki!!ale żeby znależc kwiat trzeba przepleiwć mase chwastu kurwa za jaja bym powiesiła kutasa za to co robi!! powiem ci tak: zniszczyłeś lasce życie i teraz zachowujesz sie jak ostatni chuj!

Gość spokojnie jeszcze może
poronić :classic_cool: i wszystko bedzie dobrze :)

Gość no to w koncu
jakbys bylmadry to bysuzywalprezerwatym. moglbysjej powiedziec ze to dla wiekszej pewnosci

Gość rgsgs
"lasce tabsy do wyja wkładać" kurwa kutafonie jeden !! czy tobie przy porodzie ktoś gume na łeb nałozył i podduszał żes taki otępiały???

nie jestem nieodpowiedzialny tylko zostalem oszukany !!!! to mi powinni zaplacic ze zabrala moja sperme ! Ty chyba masz 15 lat:D:D bo takich głupot to ja dawno nie czytałam:D

Gość antybuka
"to nie jest zadne moje dziecko !!! sama jue sobie zrobila ! " hahahahahahahahah ciekawe od kiedy to się dzieci same robią, co ta twoja laska wiatropylna?? Kretyn z ciebie i tyle, zamiast pisa takie glupoty to sobie poczytaj na jakis stronach o wielkosci alimentow i zacznij lepszej pracy szukac koles bo sie nie wyplacisz

Gość aniad862
jedyna rzecz ktora jest jakims pocieszeniem w tej sytucji to to że tacy "ludzie" jak autor sa dojedzani nawet w internecie.

Gość A czy do ciebie w koncu
to dotrze, ze nawet biorac tabletki mozna zajsc w ciaze??????????? Moze ona tez tego nie chciala?????? Jezstes skonczonym idiota!!!!!!!!!!!!!!

Gość aniad862
dojeżdżani

Gość antybuka
powiem tylko tyle - AUTOR TEMATU JEST NIEODPOWIEDZIALNYM SMIECIEM. I kończę. Pozdrowienia dla tych niewielu wspaniałych facetów na tym świecie :* Erwin :*

Gość zlapany niezlapany
jeszcze nie slyszalem ze ktos biorąc tabsy zachodzi w ciąze, jeśli nie oszukuje wszyscy w mojej szkole biora i jeszcze tak nezaszla ? moze ona jakies nieskalane poczecie miala ? albo specjalnie brala nieregularnie jeszcze nie słyszalam zeby ktos sprawiedliwy zaszedł w ciąże !!!

Gość mein gott
a co to nieskalane poczęcie? skalałeś kogoś? to chodzi o kał??

Gość jasne ze ufales
zeby ci dobrze robila to ja kochales wiesz co czytam twoje wypowiedzi i tylka jedna mysl mi sie nasuwa złapany cwiczyles jakies skoki na glowe jestes głupi i na to umrzesz

czyli już wiemy, że chodzisz do szkoły... i już współczujemy tej dziewczynie takiego idioty i takiej wpadki... w tak młodym wieku. Nie słyszałeś? no fakt... takie małolaty jak Ty to pewnie gówno wiedzą o życiu... I wiesz... przestań się zachowywać jak rozpieszczony bachor, któremu popsuła się zabaweczka. I tak i tak będziesz musiał się z nią spotkać, więc zrób to teraz.

Gość aniad862
no nie zdziwiłabym się jesli autor jest chory psychicznie to by wszystko wyjasnilo

a moja kolezanka brala tabsy i dzis ma blizniaki. no wiec jak widac mozna. dojrzej czlowieku bo Twoje dziecko za 9 mesiecy przyjdzie na swiat...

Gość zlapany niezlapany
napisała mi smsa "jestes innym czlowiekiem niz myslalam, jak dowiedzialam sie o ciazy to pomyslalam, ze dziecko bedzie miec cudownego ojca, jak mozna sie tak pomyslic nie wierze ze mozna tak udawac" jak ona smie pisac cvos takiego ? po tym wszystkim co zrobiła ? nie rozumiem jej NIE ROZUMIEM tak bardzo ją KOCHAŁEM

Gość aniad862
ale ja tej babie współczuję !!

Gość wzr
DZIECKOOOOOOOOOOOOO MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ BIORĄC TABLETKI!!!! NIE MA 100% ZABEZPIECZENIA. POGADAJ Z NIĄ BO MOŻE WCALE NIE BYŁO TAK JAK MYŚLISZ!!

Ty jestes tepy i to bardzo. czy ona Ci powiedziala ze zrobila to specjalnie?? nie !! wiec co pieprzysz ze Cie wrobila w dziecko. ile ona ma lat?

Gość aniad862
udzieliłbym ci jakiejś rady ale ty jestes poprostu beznadziejny albo ten temt to jaks LIPA

Gość zjebunny niezjebunny
Jesteś tak pusty człowieku.... Szkoda tylko dziewczyny, że trafiła na takiego idiote :O

Gość zlapany niezlapany
juz pisałem, ze nie znam nikogo u nas w szole kto by zaszedl uczciwie jedzac tabsy a ja nawet chcialem jej do nich dolozyc nie jestem zly ani niekulturalny zostalem OSZUKANY !!! przez osobe ktora kochgam czy do cholery tak trudno zrozumiec jak to boli, jestem załamany !!!! chyba wywiesze jej zdjecie na korytarzu zeby trzymac sie od niej z daleka bo niedlugo spodzi dzieci z całą szkola , jestem załamany!!! stracilem wszystko

Gość zlapany niezlapany
jeszcze pewnie jej matka zacznbie mnie nawiedzac moja mama nic nie wie o ciazy, bedzie wsciekla, nie uwierzy mi ze chcialem byc odpowiedzialny, a to nie jest moa wina wszyscy sa przeciwko mnie a ja chcialem ją zabezpieczać