Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość idź dziecko do mamusi
bo ty za głupi na to jesteś.. zrobiłeś bachora i myślisz, że one zatuszują bo ty byś tak chciał. najpóźniej jutro o tej porze w domu będziesz miał piekło chcesz czy ni. gdyby to była moja córka to nie dożyłbyś wieczora debilu

Gość zlapany niezlapany
wiem skad sie biora dzieci !!! dlatego chcialem ja zabezpieczac !!!! juz pisalem ze nawet zaproponowalem dorzucenie sie do tabletek widze ze w porownaniu z innymi jestem odpowiedzialny nawet moja dziewczyna tak uwazala i wlasnie dlatego nie moge uwierzyc ze mnie to spotkalo

hehe...wyobrazasz sobie jakby takie baloniki dzieciom w wesolym miasteczku rozdawali?:P

Gość wwwwwwwwwwwwww
"Mamo usiądz musze ci coś powiedzieć. XXX (tu imię dziewczyny) jest ze mną w ciązy" i voila:) najlepiej po polsku:)

Gość wwwwwwwwwwwwww
ty balonik jak balonik troche bardziej podłużny i obślizgły:) ale dzieci nie zwracają uwagi na takie detale;)

Gość idż poczytaj sobie w słowniku
znaczenie słowa odpowiedzialny. właśnie udowadniasz całemu światu za pośrednictwem internetu że nawet nie wiesz co to może oznaczać w życiu. sama sobie dziecka nie zrobiła potrzebowała do tego ciebie. niestety dla niej. szkoda mi jej od razu na początku trafić na takiego łachmytę.

"nie wiem jak mam powiedziec matce a moze one beda chcialy jakos zatuszowac sprawe jak sie okazalo ze ja jej nie chce ?" gosciu, zatuszować dziecko? masz na mysli aborcje tylko, prawda? bo albo to albo rodzicielstwo wchodzi w gre...

ale tak sobie wyobrazilam...szkraby biegajace z tymi nadmuchanymi gumkami, unoszacymi sie nad ich glowami...heh

Gość wwwwwwwwwwwwww
OK. chciałeś dobrze a wyszło jak zawsze, ale nie zwalaj wszystkiego na nią bo wątpie żeby ona tez chciała jakos specjalnie tej ciązy.

Gość wwwwwwwwwwwwww
Mila ja też sobie to wyobrazilam:) i o mało z łózka nie spadłam ze śmiechu:)

Gość zlapany niezlapany
nie wiem czy aborcja czy znajda kogos innego na ojca, moze beda sie wstydzic ze ojciec nie chce dziecka i nie bedzie problemu, bo pewnie byloby tsak glupio ciagac po sadach i zmuszac na sile do milosci kogos kto nie chce dziewczyny

Gość on teraz na innym topiku pyta
jak się wykręcić od alimentów... żenada..

a jeszcze na innym czy sa jakies badania potwierdzajace ze dizewczyna brala tabletki...

Gość gdybym była na miejscu jej
matki to już bym była u ciebie w domu gnojku. i lepiej szukaj pracy bo mamusia za jakieś 9 miesięcy zacznie utrzymywać wnuka a ciebie wykopie z domu imbecylu.

Gość zlapany niezlapany
nie zrozum mnie zle nie chce sie "wykręcic " od alimentów dlaczego mnie atakujesz gdybym zrobil dziecko z premedytacja to ponioslbym konsekwencje jak piszecie ale to nie moja wina ze ona albo byla bezmyslna albo zrobila to celowo

Gość wwwwwwwwwwwwww
nie chce dziewczyny?? ty cos chyba pisałes ze ją kochałes?? to da sie tak w 3 sek odkochac?? wez sie podziel sposobem:) wyobrażasz sobie ze jakis obcy facet wychowuje TWOJE dziecko?? i nie boli cie to?? no żes w morde trzymajcie mi rece i nogi bo mu z dyńki wyjade

teraz nie ma co sie zastanawiac czy zrobiles to z premedytacja czy nie...troche za pozno CIESZ SIE, BEDZIESZ OJCEM! :D

Gość poczytaj w wikipedii chocby
Tabletki antykoncepcyjne dwuskładnikowe E+P 0,1 6,0 – 8, Tabletki antykoncepcyjne jednoskładnikowe (P, skuteczność oceniana u kobiet w okresie laktacji) 0,5 1,0 Cyfry to skutecznosc nie ma 100% pewnosci

Gość wwwwwwwwwwwwww
no żesz az nóz sie w kieszeni otwiera, i co nie miałes zadnego udziału w poczęciu?? niepokalane poczęcie poraz wtóry tak?? Jesteś odpowiedzialny twoje plemniki tak?? specjalnie czy niespecjalnie ale cóż zdarza sie najlepszym. nie ty pierwszy i ostatni bedziesz płacił alimenty bo pigułka zawiodła czy gumka pękła. OBUDZ SIĘ DZIECKO ZOSTANIESZ TATUSIEM!! Gratulacje

Gość wwwwwwwwwwwwww
ale o patent na odkochanie sie wnioskuje nadal:)

Gość zrobiłeś dziecko
z premedytacją. uprawiałeś seks z jego mamusią, a że nie ma metody antykoncepcji dającej 100 % pewności, to powinieneś był się zastanowić czy chcesz dziecko to że tego nie zrobiłeś nie zwalnia cię z obowiązku wobec tego dziecka. weź maleństwo nie ośmieszaj sie więcej i zawołaj mamusię i daj jej poczytać ten topik i nie musisz mówić więcej a potem uciekaj, bo jak jest normalną kobieta to da ci za te teksty popalić.

Gość wwwwwwwwwwwwww
Mila bede sie dokształcać dorwałam ulotke od piguł:) tylko ze u mnie ciąza to by nie było tragedii no może licencjat by sie sypnął ale to taki szczegól:)

Gość wystarczu poudawać
że sie jest w ciąży a facet sie odkochuje. ale to sposób nie na 100% skuteczny bo np. w przypadku mojego męża skutek byłm odwrotny. zaczął nosić mnie na rękach.

Przeczytałam wątek w całości. Całkiem zajmująca lektura. :) Czekam na dalsze wieści od autora z niecierpliwością :)

Gość wwwwwwwwwwwwww
wiesz ja biore piksy bo sie bałam że moj mnie złapie na dziecko:)

sluchaj chcialas patent na odkochanie to masz:P moze ja tez powinnam doksztalcic sie z ta ulotka...jesli sie okaze ze to faeci powinni brac, bede lubemu do kanapek je pakowac...a co! niech sie zabezpiecza!

Gość zlapany niezlapany
dlaczego wszyscy mnie atakuja staralem sie byc odpowiedzialny naprawde kochalem te dziewczyne tez mam prawo czuc sie oszukany a ja nie wiem co mam zrobic nawet jak powiedziec matce ze bedzie musiala placic jakies dzikie pieniadze na czyjes dziecko ona sie wscieknie nigdy nie lubila tej dziewczyny mowila ze bede mial problemy ja juz nie wiem kto ma racje moze ona naprawde nie chciala tego dziecka ale jesli by nie chciala to dlaczego nie uwazala ? ja nie moglem jej wciskac tych pigulek o regularnych godzinach bo z nia nie mieszkam nie bylem z nia 24 h na dobe

Gość idż powiedz mamusi
a potem napisz jak cię objechała, i jeszcze nie zapomnij powiedzieć, że nie jesteś winien tej ciąży.... zrób jej zdjęcie i wrzuci do sieci.. koniecznie.. nie zapomnij...