Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

"ona mi teraz pisze zebym dal telefon do mojej matki bo jej matka chce z nia rozmawiac" daj jej ten telefon. i schowaj sie pod kanape i nic nie rob. i niech one razem sie zajma ta sprawa dalej bo ciebie to przerasta :D

Gość wwwwwwwwwwwwww
i dziwisz sie jej?? bedzie miec dziecko z nieodpowiedzialnym szczeniakiem. sorry ale taka prawda. jestem raptem 4 lata starsza od ciebie ale nie rozumiem.tez biore tabsy i zdaza mi sie miec stresa czy mimo wszystko nie jestem w ciązy ale reakcja mojego narzeczonego jest zupełnie inna.

i w ogole wychowaniem dziecka sie lepiej nie zajmuj. pisze lepiej dalej prowokacje na kafeterii to sie posmiejemy z nich :D

Gość wwwwwwwwwwwwww
ale jak to nie prowokacja ?? to sie załamac idzie tą "dzisiejsza młodzieża"

słuchajcie nie ma sensu sie denerwowac, wiem ze to co gówniarz pisze jest oburzajace...ale po co cobie zdrowie psuc? on nie potrafi zrozumiec, ze, zeby bylo dziecko potrzebne sa tez plemniczki (widocznie ominął kilka waznych lekci biologii) i tak czy siak bedzie uwazal ze to jej wina...i ze ona sama sobie dziecko zrobila, a on nie mial nic z tym wspolnego bo przeiez brala tabletki...(hmm...a moze jest wiatropylna?) ludzie szkoda nerwow....no i tej dziewczyny... a i kolego.. w sumie masz racje...to jej wina, ze oddala sie komus tak zacofanemu i nieodpowiedzialnemu... ps. milej rozmowy z mama, chyba ze ona tez uzna ze dziecko dziewczyna na drutach zrobila...

Gość zlapany niezlapany
jestem pewien ze to nie prowokacja bylo miedzy nami dobrze o co mialaby to robic a poza tym na pewno nie wciagnelaby w to matki chociasz niew iem sumie teraz czego sie po nich obu spodziewac

Gość wwwwwwwwwwwwww
mila7 w sumie wątpie ze ktos sie stresuje procz tej dziewczyny i jej rodziców. tylko wiesz mi jakos to sie w głowie nie miesci ze w wieku 17 lat mozna byc takim (brak słów)... i jeszcze ma poczucie ze jest "fajny"

Gość wwwwwwwwwwwwww
ZŁAPANY NIEZŁAPANY czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem??:> wez sie cofnij do podstawówki niech cie nauczą bo mam wątpliwosci czy posiadłeś tę zacną i wymagającą sztuke.

wwwwwwww wzielam pod uwage wczesniejsze wypowiedzi...no a koles jest rzeczywiscie fajny, lepiej zeby nie zdawal matury z biologii....

Gość wwwwwwwwwwwwww
wątpie zeby chociaż test (nie wiem czy nadal jest ta częśc) z polskiego był wstanie zdac. dziecko nie umie czytac ze zrozumieniem.

dałeś jej ten telefon juz? :D czekamy z niecierpliwoscia na dalszy rozwoj wydarzeń ;)

ty w sumie weź sie ciesz :D bedziesz mial dziecko odchowane za pare lat. ja mam 32 i dziecka sie nie dorobilem jesscze :D dziecko nie choroba :P

Gość wwwwwwwwwwwwww
w sumie za rok to dziecko zrobi zapewne prawko przejedzie człowieka na przystanku i powie ze nie jego wina bo po co tam stał, przeciez powinien byc swiadomy ze cos moze w niego wjechac.

Gość wwwwwwwwwwwwww
Kwiatek tylko wiesz szkoda dziecka. chciałbys miec takiego tatusia???

no ja tez czekam....z nadzieja ze synek nie odziedziczyl rozumku po mamusi...

Gość wwwwwwwwwwwwww
miej my nadzieje. i swoja droga oby dziewczyna sie ogarneła i go nie chciała juz:) a jak dla mnie z czystej zemsty alimenty:)

\"Kwiatek tylko wiesz szkoda dziecka. chciałbys miec takiego tatusia???\" no cóż, sa inni mezczyzni. w ostatecznosci jak sie nie sprawdzą jako rodzice to sad odbierze im dziecko. tylko ze to bolesne dla dziecka bedzie...

moze jej sie uda go jeszcze raz oszukac na tabletki...i naciagnie go jeszcze na piatke dzieciakow...bedzie wiecej kasy jego rodzicow dostawac... zal..

Gość wwwwwwwwwwwwww
ja chyba wolałabym nie miec ojca niż takiego jak złapany niezłapany:) samotna mama tez potrafi dobrze wychowac dziecko:) zreszta młoda jest moze znajdzie jakiegos porzadnego chłopaka;)

Gość wwwwwwwwwwwwww
hmmm Mila7 zaleciało ironią czy raczej optymistyczą wersja wydarzen:)

"ja chyba wolałabym nie miec ojca niż takiego jak złapany niezłapany samotna mama tez potrafi dobrze wychowac dziecko zreszta młoda jest moze znajdzie jakiegos porzadnego chłopaka" 1. samotnej matki za bardzo nie bedzie inny chcial 2. niech chlopak sie ogarnie i zacznie myslec o rodzicielstwie ew.przerwac te ciążę (to jakis pocztek jest,nie?)

Gość wwwwwwwwwwwwww
przerwac ciąże??ale wiesz jak to moze zryc psychike tej dziewczyny?? zreszta ja nie jestem zbytnio za aborcja, trzeba ponosic konsekwencje.

Gość rece opadaja
Daj jej ten telefon szczochu, prędzej czy później i tak się wyda, niech się więc za to jak najszybciej wezmą osoby dorosłe ! Nie masz już nic do gadania

Gość wojtek teges
Mam kolege i mial podobna historie -Laska zaszla w ciaze wiadomo jak , koles uradowany ze bedzie tatom Po 4 latach mieli 3 dzieci tylko ze jego jest jedno . Teraz sa po rozwodzie jak zawsze jego wina , laska teraz prowadza sie z kolesiami a kumpel placi elimenta na troje dzieci . Ta szmata siedzie u matki ktora nigdy nie pracowala ona zreszta tez . Glupi jest powinien zrobic badania DNA , byc moze okazalo sie ze nie jest wcale ojcem !

ot i przyszly tauts zaginal...moze mama przemawia mu do rozumu, ktory (miejmy nadzieje) jakis posiada...

"przerwac ci±¿e??ale wiesz jak to moze zryc psychike tej dziewczyny?? " noooo nie bądź za nerwowa, bo widze nerwowosc w twoich wypowiedziach. akurat to jak to dziewczyna przezyje to zalezy najbardziej od jej otoczenia. ale ekspertem akurat nie jestem w tym temacie

"ot i przyszly tauts zaginal" okazał sie słabym prowokatorem i nic mądrego nie potrafi wymyślić :P

"zreszta ja nie jestem zbytnio za aborcja, trzeba ponosic konsekwencje." jak ma u nich siedziec jedno na drugim to sie predzej pozagryzaja niz dziecko porzadnie wychowaja

Gość wwwwwwwwwwwwww
zle wyczułes... ja sie nie denerwuje;p rzeczami które nie dot. mnie i moich najblizszych.:) taka z lekka egoistka jestem;)

Gość rece opadaja
a ja myślę, że to nie prowokacja, pracuję z młodzieżą i takie ewenementy to wcale nie rzadkość :(