Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

oj dziwny jest ten swiat... sa ryby piły i ludzie młoty... o tobie załamany to tez jest! koles! gdzie ty rozum masz?! chyba ci sie z miejscami na d... pozamienial! ta dziewczyna to tez kretynka nie przecze - jesli jest tak jak piszesz... ja z moim facetem jestem ponad 7 lat a jak bylismy rok starsi od was to kiedy balam sie ze jestem w ciazy-mimo zabezpieczen- takie schizy czasami lapalam to on mi mowil ze nawet jakby to damy rade, ze mnie kocha itp. itd. a wiecie co ja mu na to? ze nawet gdybym byla to napewno za niego nie wyjde!!! nie dlatego ze go nie kocham- ale dlatego ze nie chcialam zeby byl jakikolwiek powod aby szybko sie hajtac wiec sorry nie rozumiem

Gość zlapany niezlapany
ale jaki to ma miec wplyw ze byla chora na tabletki niby ? a teraz znowu zaczeła mi wypisaywac smsy ze mnie kocha i ze to okropne ze jej dziecko nie bedzie mialo ojca, a ja musze jakos pogadac z matka bo juz wrocila nie wiem co jej powiedziec

Gość zlapany niezlapany
nie odzwywalem sie do nej to by spokoj a jak napisalem jednego smsa o tych testach hormonalnych to znowu sie zaczelo

Gość sfsd
no jak jesteś niesamodzielny i mieszkasz z mamusia to po cholere zabierałes sie za rzeczy dla dorosłych i dojrzałych ludzi co?? teraz sie tłumacz przed mamusią!!bo to ona bedzie dziecko utrzymywac jakby co

Gość ale z ciebie
Palant.Jagbym widziala i sluchala mojego bylego faceta.Zachowal sie tak samo jak ty.Ale w moim przypadku to dziecko bylo planowane a teraz dupa sie wypial i wmawia mi ze go wrobilam na dziecko.Na takich jak ty to niema slow

Gość wzr
jestes tak denny ze nie wiem czy sie smiac czy plakac ale chyba powinnam ci wspolczuc tej glupoty ;/ pochlastaj sie najlepiej to oszczedzisz nerwow wszystkim ;/ nawet jezeli brala tabletki to w ciaze mogla zajsc!!! i to ze iles osob nie zaszlo nie znaczy ze ona tez nie mogla bo mogla!!

Gość zlapany niezlapany
do ale z ciebie no moze i dziecko było planowane, ale chyba przez Ciebie, przynajmniej z tego co piszesz moze moja ex tez uwaza ze bylo planowane czy wy kobiety nie rozumiecie ze tak sie nie da faceta złapac na slub ?

Gość zlapany niezlapany
nie wiem jak to powiedziec matce, a ona dalej wypisuje mi te brednie, jestem załamany

Gość wzr
A TY NIE KUMASZ ŻE TO WCALE NIE MUSIAŁO BYĆ CELOWE!! TABLETKI MOGŁY ZAWIEŚĆ!!! I STĄD CIĄŻA!!! TO NIE 100% ZABEZPIECZENIE!!!! JAK NIE DOROSŁEŚ TO SIĘ NIE BIERZ ZA SEKS DZIECKO ;/

Gość czerwono-czarne oprawki
Mozna zajsć w ciaze borąc tabletki jestem tego przykladem juz leci 10 tydzien:classic_cool:..moze twoja dziewczyna jak ja zapominala czasem brac regularnie od i skutek

Gość zlapany niezlapany
rozumiem ze jest jakis nieprawdopodobnie maly procent zeby sie tak stalo, ale musze miec dowody dopoki nie dostane dowodów ona jest winna, bo bardziej prawdopodobne bylo ze gdyby brala to by nie zaszla a zaszła kiedy niebrała niz ze gdyby brala i zaszla racja jest po mojej stronie to ona powinna sie wytlumaczyc przedstawic jakies wiarygodne wyniki badan np.

Gość zlapany niezlapany
do czerwono-czarne oprawki to ja mam teraz odpowiadac za jej niedbalstwo ? chcialem nawet dorzucc sie do tych tabletek to skoro brala jak jej sie chcialo i nie pilnowala tak waznej sprawy to sama zrobila sobie dzieciaka bo gdyby porzadnie brala tak jak chcialem zeby brala to nie byloby problemu

Gość ona72
ty bierz ja i sie zen

Gość wzr
JA PIERDOLĘ PO PROSTU MIAŁABYM OCHOTĘ JEBNĄĆ CI W TWARZ BO NIE MA SIŁ DO CIEBIE! MOGŁA BRAĆ TABLETKI I ZAJŚĆ W CIĄŻĘ I NICZEGO NIE MUSI CI UDOWADNIAĆ. TABLETKI SĄ MNIEJ SKUTECZNE WÓWCZAS GDY SIĘ ZAPOMNI ICH BRAĆ, KIEDY BIERZE SIĘ ANTYBIOTYK KIEDY SPOŻYWA SIĘ ALKOHOL ITD.!!!! POCZYTAJ TROCHĘ DOUCZ SIĘ A DOPIERO PÓŹNIEJ WYPISUJ TAKIE BREDNIE! MAM NADZIEJĘ ŻE TA DZIEWCZYNA ZROZUMIE ŻE JESTEŚ ZEREM I DA SOBIE Z TOBĄ SPOKÓJ ;/

Gość zlapany niezlapany
ja tez mam nadzieje ze zrozumie swoj blad i da mi spokoj i razem ze swoja matka odczepi sie od pieniedzy moich rodzicow

Gość wzr
A TY SWOJĄ GŁUPOTĘ KIEDY ZROZUMIESZ?!?!

Gość wwwwwwwwwwwwww
ehh dziecko wez ulotke od pigułek i poczytaj (w necie można znaleźc w wersji pdf) jestes tak samo winny jak i ona, sama sobie dziecka nie zrobiła. Wez sobie podręcznik od biologii i zobacz zeby było dziecko musi byc i komórka jajowa i plemnik. Jak dziewczyna jest ogarnięta to cie zostawi, a ty bedziesz i tak płacił alimenty.

\"ja tez mam nadzieje ze zrozumie swoj blad i da mi spokoj i razem ze swoja matka odczepi sie od pieniedzy moich rodzicow\" to oczywiscie provokejszyn. ale jak nie to zaczynaj sie rozgladac za wózeczkiem i ubrankami. no i - odpowiedzialnosc zawsze na faceta tez spada za dziecko bałwanie. nie ma ru...nka za darmoche :P

Gość sfsd
czy ty zdajesz sobie sprawe z tego jaki jesteś śmieszny?

Gość Marika 32
No dobra bo widzę że do Ciebie nie dociera tabletki ZAWODZĄ gdy np: - przyjmuje sie antybiotyk - przymuje sie jakiekolwiek inne leki ktore moga miec wplyw na - przyjmowanie tabletki ( lista takich lekow jest naprawde dluuuuuuga) - od ginekologa uslyszalam ze powodem moze byc rowniez stres - biegunka - wymioty - przeziebienie, grypa, alergia i wiele innych - po spozyciu alkoholu - podobno nawet po spozyciu soku grefrutowego (bo za wzrost stężenia leków we krwi odpowiedzialne są zawarte w soku grejpfrutowym flawonoidy) - palimy I WIELE WIELE WIELE INNYCH

Gość zlapany niezlapany
to czy nie lezalo w jej obowiazku dowiedziec sie co moze robic a czego nie zeby nie miec dzieci ? a skad mam wiedziec, ze nie zrobila czegos specjalnie z tej listy albo w ogole ze brala tabletki, ja naprawde ja kochalem i naprawde chcialem jej pomoc finansowo jesli chodzi o tabletki

Gość Marika 32
Zastanów się chwile Po co miała robić coś specjalnie moze chciala zyc na garnuszku rodzicow ( bo przeciez jeszcze chodzicie do szkoly) moze w wieku lat 17 chciala zawalic sobie młodosc może chciala uchodzic za mame malolate i chciala byc wytykana palcami Raczej watpie aby planowala cokolwiek Nie znam ani Ciebie ani jej ale jeżeli to nie jest prowokacja to jestem na 99% pewna ze to była WPADKA !

Gość wwwwwwwwwwwwww
jesli bys ją naprawde kochał to byś ją teraz wspierał.może ona tak jak ty nie miała świadomosci ze np. antybiotyk niweluje działanie tabsów?? albo jest w tej 0.01% gdzie tabletka nie zadziałała??:> dziecko masz 17 uwazasz sie juz pewnie za dorosłego to ponos konsekwencje swoich czynów.

"to czy nie lezalo w jej obowiazku dowiedziec sie co moze robic a czego nie zeby nie miec dzieci ?" a czy to nie leżało w twoim obowiązku dowiedzieć sie co robić zeby nie mieć dzieci? żałosny jesteś dzieciaku

4/10 to prowokacja. nic więcej. ja się zgadzam z dziewczynami, że bardzo możliwe, że to wpadka z jej strony. Która normalna dziewczyna w takim wieku chce mieć dziecko??? Z drugiej strony, która normalna dziewczyna umawiałaby się z takim skończonym debilem ale dla świętego spokoju dodam, że są przypadki, że POMIMO brania tabletek, występuje owulacja. To bardzo prawdopodobne ale zawsze możliwe :P

Gość zlapany niezlapany
ale moja prowokacja czy jej ?

Gość zlapany niezlapany
ona mi teraz pisze zebym dal telefon do mojej matki bo jej matka chce z nia rozmawiac

Gość wwwwwwwwwwwwww
twoja w sensie zmyslona historia.