Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lonia 25

Z BIEGIEM LAT - Z BIEGIEM DNI dla 50-60 -siątek.

Polecane posty

Gość globus
Online 15 minut temu w JOE.pl od 2010-01-06 Odwiedzin: 20794 | dziś: 221 Obserwowani: 154 Obserwujący: 71 Chmurek: 153 oceń mnie ocena 10.0/ 10 12345678910 Głosować mogą tylko zalogowani! zobacz ranking To tylko ja... O mnie Będę obok Ciebie Kiedy zapłaczesz będę koło ciebie Jestem Twoim Aniołem , czy tego jeszcze nie wiesz ? Jesteś wszystkim co mam ... Kiedy będą prześladować Cię złe sny , ja będę obok Ciebie... pokonamy je razem ... Kiedy nic ci się nie układa Powiedz a ja złożę wszytko na nowo... A kiedy zwątpisz że światełko się już nie zapali Ja zapale je dla Ciebie Nawet jak wydaje Ci się ze Twój świat się wali Nie odejdę ,będę obok Ciebie....

Globusiku bradzo ładny wiersz Livio -zycze zdrowka corce a Tobie wytrzymałości i wytrwania. Pozdrawiam wszystkich🌼❤️

Gość globus
Witam dzień dobry No i powróciła ....... znowu zima........biało i mroźno -3st. Już na sobotę zapowiadają -15. BASTA !!! ja się nie zgadzam!! Biegnę do klubu , dorzucam węgielek do Kozy. Klub to jedno pewne miejsce , w którym jest zawsze ciepło❤️ Pozdrowienia zasyłam👄 DALIDA rzeczywiście głos Anny German jest niepowtarzalny.

Gość globus
Na zdjęciu prawdziwa przyjaźń.

Witam u nas też lekki mróz - 2 i właśnie przestał padac śnieg,ale zrobiło sie czyściutko.Bo jak śnieg odtajał ,to dopiero zobaczyliśmy brudy - fuj. Pozdrawiam wszystkie klubowiczki - cieplutko. Zaliczyłam juz spacerek z Sonia,troche jej pozwoliłam sie wyszalec. Jestem tylko z wnukiem ,MM z synem hen daleko , a jam mam troche świętego spokoju Narazie drogie Panie i do potem,życze miłego dzionka.🌼😘

Witam w piątek. W moim rewirze - 6 stopni :( :( Nie poddaje się wstrętna Zima !!! Pocieszam się jedynie, że i tak przegra :D Ino my musimy dłużej poczekać. Tęsknię bardzo do cudownej i niepowtarzalnej zieleni wiosennej. Kwitnące stokrotki i mniszek, bazie i delikatne listki drzew. A kwitnące drzewa - CUDO. I jak tu nie kochać takiej najpiękniejszej pory roku :D Musze dzisiaj jechać do matuli, choć do załatwienia mam tam dwie sprawy. Rozliczenie podatku oraz zapłacenie haraczu OC za autko. Pewnikiem wrócę z dziurami w kieszeniach. Na poprawę humoru zaliczę pewnikiem ze dwa peweksy :D Może na coś mi wystarczy :D w tym ekskluzywnym sklepie aby sobie kupić :D :D Wczoraj "wyprałam" Bąbla - wszak do wielkiego miasta jedzie, musi mieć czyste futerko :D Zadowolony nie był , ale dzielnie zniósł te zabiegi :D Nie wiem jak Wy, ale ja jakoś nie czuję nadchodzących świąt Wielkanocnych. Czekam na wenę w tym temacie :) Oby się pojawiła. Moje drogie - życząc Wam udanego dnia idę się szykować. Oby droga okazała się dobra. Wracam jutro - znając matulę nie wypuści mnie chcąc się nagdać do syta :D Pa. I do milego.

BOKS W SPODKU Dnia 06.03.2010 w katowickim Spodku odbędzie się prestiżowa gala w której bój bedą toczyc pięściarze o cztery zawodowe mistrzowskie pasy. Organizator imprezy Pan Grajewski zaprosił do ringu,Mistrza Swiata IBF , Daniela Urbańskiego, któremu w walce rankingowej naprzeciw stanie bardzo niebezpieczny Syryjczyk,który również uprawia K - 1 Baker Brakat . 29 letni wojownik ,mający na koncie osiem zwy.( 6 KO) ma także sześc porażek(4KO) i cztery remisy Jest to pięściarz ,który nie uznaje kompromisu i wszystko stawia na jedną karte. Będzie to trudny pojedynek dla naszego Mistrza, a walka będzie transmitowana na platformie Cyfrowego Polsatu w kanale Polsat Sport. W narożniku Urbańskiego stanie jego trener Aleks Sidorow, który zadowolony jest z rosnącej formy Daniela,gdyż ten powoli wraca do swego dawnego efektownego stylu. ZACHĘCAM DO OGLĄDANIA - JAK KO LUBI LUB MOZE I TRZYMA KCIUKI- POLSAT SPORT 18 50 SOBOTA lONIU JESZCZE TROCHE ,CIERPLIWIE CZEKAJMY I WIOSNA TUŻ ,TUŻ:):)

Gość globus
LONIU szerokiej drogi. Troszkę przetrzepią Ci kieszeń:) jednak nie na tyle by zabrakło na zakupy w Pewexie:) Kumpel .....znaczy się ........ Bąbel wykąpany i w "długą" Wracaj szczęśliwie. DALIDA co ja widzę:) bardzo się interesujesz boksem. Nic dziwnego w Twoim domu dużo rozmów na ten temat z racji syna. Ponieważ też lubię patrzeć na takie walki pewnie będę oglądać. LIVIO❤️ANULA❤️ Miłego wieczoru.

Gość globus
Miłego dnia Dobra wróżko zaczaruj mróz. A kysz, a kysz!!!! ... niech sobie idzie!!!! daleko. :):):)

Gość globus
Pozdrowienia od naszego PUSIA na początek miłego dnia !

Globusiku, śliczny ten Pusio. A jaki puchaty,o matko toż to kuleczka puchu. Zdrówka dla brata❤️ Boks - bo to syn ten Daniel.To jego zdjęcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/82ae7bc583bbee3e.html MISTRZ IBF Pozdrawiam wszystkich w klubiku i zapraszam razem z Globusikiem na kawke i ciasteczko , a co tam przy sobocie .........:):):) Livio daj znac,co tam u was.❤️ Loniu jak tam bycie babcią.Jak zdrówko Martusi i córci.🌼Tylko nie wydaj za dużo kasy Anulo - niech spełniają sie twoje marzenia, szczerze życze❤️ Tilzo - miłego wekendu🌼 Doro - pozdrawiam 🌼 Lubarko - coś tak mało nas odwiedzasz🌼 Duchu - miłego dzionka 🌼 To narazie i POBUDKA DROGIE PANIE

Gość globus
DALIDA za kawę dziękuję bardzo mi się przyda, po syzyfowych pracach. Twoja Sonia przemiła❤️ cieszę się ,że znalazła dom w którym jest kochana. DALIDA już w programie TV wyszukaliśmy tą bokserską galę w Katowicach i razem z M będziemy ją oglądać trzymając kciuki za zwycięstwo. Po obejrzeniu napiszę ponownie. Pozdrawiam wszystkie koleżanki.

Gość globus
DALIDA MM się dopytuje w jakiej kategorii wagowej będzie walczył Twój Syn???? Jeżeli będziesz w klubie to proszę napisz

Gość globus
GAZIA niestety nie znam się na tym o co pytasz!!!!

Globusiku to chyba średnia ,ma ważyc około 72 kg. Nie za bardzo sie na tym znam Ma na piersi wytatuowanego skorpiona i to będzie albo druga albo trzecia walka- pozdrawiam rownież MM

Gość globus
DALIDA dzięki reszta jest nam wiadoma. Siadamy przed telewizorem i trzymamy kciuki.

Gość globus
DALIDA G R A T U L A C J E !!! Ale emocje uf. Przeciwnik Daniela sprawiał wrażenie cięższego, tak jak napisałaś prawie zabijaka. Syn to wysoki i przystojny chłopak. Jeżeli Ty często oglądasz jego walki to rozumie Twoje wielkie emocje. Oboje z M ściskaliśmy kciuki. Mąż nie mógł wybaczyć, że przeciwnik syna nie został upomniany za ciosy kończące się uderzeniem łokciem. Jeszcze raz gratulacje, a Synowi kolejnych zwycięskich walk. Miłej i spokojnej nocy.

BARDZO, BARDZO DZIĘKUJE .nOI BARDZO SIE CIESZE. EMOCJI MIAŁAM CO NIE MIARA, Z SĄSIADKA Z NERWÓW SIEDZIAŁYŚMY W KUCHNI A JEJ MĄŻ NAm RELACJONOWAŁ.NOI TO CO SŁYSZAŁYŚMY ,SPRAWIŁO ZE CALY CZAS BOLAŁ MNIE ŻOŁADEK Ja nagrywałam na kasete,więc na spokojnie obejrze jutro RAZEM Z MĘŻEM .Zawsze jak jest jakas walka ,to ja nagrywam i albo sprztam ,albo piore dywan.lub robie porządki w szafach ....uf:):):):). Przeżywam to ogromnie. Też sie wkurzyłam za ten łokiec,powinni mu zabrac punkt - łobuz No a teraz ,nie wiem czy usne i chyba bez tabletki sie nie obędzie. Ale to nic. Przeżyje. Dobranoc i dzieki

Gość globus
Witam bardzo gorąco bo na dworze zimno - 8 st. Chwytam za kawę i zapraszam koleżanki. Po ....gali boksu...... jestem nie wyspana. Ale i tak do końca nie obejrzałam. Do zobaczenia później.

Witam ,witam:):) u nas też mrożno,właściwie się wyspałam i jestem już po kawce. Globusiku też do końca nie oglądałam, bo kaseta sie skończyła w połowie przedostatniej walki ,więc poszłam spac. I dobrze:):) Spacerek juz zaliczyłm - Sonia wylatana i wychasana:)) MM jeszcze w Katowicach - jakieś problemy z kasa. Jeszce nie wiem nic dokładnie. Narazie Pa I Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.:):):)

Witam niedzielnym porankiem :) Nie ma to jak spanie we własnym wyrku :D Taką mam dziwną naturę, że u kogoś prawie oka nie zmrużę przez nockę. Czy Wy tez tak macie? Wszystkie sprawy załatwiłam - ucieszyło mnie to, ale kieszeń pustkami świeci :D Moja wnusia - ta w Anglii kończy 12 marca PIERWSZY roczek. Postanowiłam wysłać drobny prezencik dla niej z tej okazji. Wiecie - koszt paczuszki był wyższy niż jej zawartość! No, ale trudno - przy okienku na poczcie nie pozostało mi nic innego jak płacić :( Czasami niewiedza kosztuje :O Mroźno i u mnie. Choć słoneczko się przebija - dobre i to. Kolo gospodyń wiejskich - od pewnego czasu super działające - organizuje dzisiaj spotkanie o 16 na świetlicy przy kawie i herbacie z ciastem na okoliczność święta kobiet. Też się wybieram - a ma być około 70 pań :D Pierwszy raz biorę udział - no i troszkę mam cykora. Nastawiam się na pozytyw - a jak będzie - zobaczę :D Teraz idę szykować się do kościółka. Dalida - GRATULACJE !!!!!!! Globus - 👄 dobrze, że jesteś i dbasz o wszystko. Dzięki z ❤️ Miłej niedzieli i fajnych spacerów w słońcu.... Do potem...