Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lonia 25

Z BIEGIEM LAT - Z BIEGIEM DNI dla 50-60 -siątek.

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Ale dzisiaj się wyleniuchowałam.Potrzebne mi to było,od jutro znowu biegi trzeba włączyć.Nowy tydzień,zawsze można myśleć że fajniejszy.Pomarzyć o słoneczku,wiośnie,dobrym samopoczuciu. Tak sobie myślę,że to życie pędzi coraz szybciej.Latek przybywa a my ciągle takie młode.Młodzież postrzega nas jako babcie a my się nie dajemy.W duszy nam jeszcze gra.I niech tak będzie jak najdłużej.Tego Wam i sobie życzę. Dobrej nocy życzę.Kolorowych snów.

Gość globus
Tylko spacer do klubu może poprawić sytuację w domu:):) cuś jest NERWOWO. Witajcie:) Ja jestem jak wulkan mój Men też:) Ot zanosi się taki cały tydzień. To na pewno wpływ pogody!!!!! Niech ją diabli przepędzą. Obyśmy sobie nie nadepnęli na odcisk:):):) bo może być nie dobrze:):):) LONIU otrzymujesz od nas upomnienie:):):) Oglądam wspólne zdjęcia , wspominam miluśkiego Bąbla , a Ty pytasz czy pamiętam:):) Otóż pamiętam i już główkuję jak zmobilizować koleżanki do spotkania. Jeżeli życie pozwoli zrealizować te wstępne plany , na pewno będzie miło jeżeli się spotkamy. Już mamy zaproszenie do właściciela koni, które mamy na zdjęciu. Więc do zobaczenia w realu. DALIDA liczę,że przy wiązance P.Koterbskiej poprawię sobie humor:) dzięki. DORA no to żeśmy sobie poleniuchowały:) ja też wczoraj musiałam odreagować. Życzę Ci miłego tygodnia. LIVIO jeżeli możesz daj znać. Niewiadoma i niepewność ciągle nam towarzyszy. LUBARKA czy Ty rzeczywiście już jesteś jedną nogą na działce???? Normalnie mnie nosi pewnie potrzebna będzie "piguła". To na razie tyle.

Witajcie - :):):):) u nas wczoraj zawierucha śnieżna a dziś słońce i jeszcze chwila i po śniegu - wcale już za nim nie tęsknie. Globusiku - ciebie naprawde roznosi - aż tu widac u mnie tą Twoją energie. A spotkanie rzeczywiście mogłoby byc fajne,w miejscu o którym piszesz. Pozdrawiam cieplutko wszystkie koleżanki i nie dajcie się pogodzie - uff:) Livio daj znac, co tam u Was.

Witam Was z ❤️ Nocka nawet, nawet.... Cosik w mojej głowiźnie się pomerdało - i weny pracowej od ranka dostałam :D :D Odkurzam, wycieram kurz (tego zawsze pełno ) i pranie już nastawiłam :D Latam jakby mi ktoś soli na ogon nasypał, ale w pozytywnym znaczeniu. Może to również wpływ słońca - bo świeci od ranka i pobudza do działania. Tak czy inaczej muszę wykorzystać ten fakt - będzie mniej przed świętami. Choć zarzekałam się jeszcze wczoraj - no cóż, kobieta zmienną jest !!! :D :D Dobrego dnia moje kumpele. Acha - ponoć praca tysz odchudza :D Do potem....

Gość globus
Witajcie znowu. Otóż słońca u mnie niet!!!! Na nerwy najlepsza praca, tak mnie nosiło,że ochlapłam:) Wykonałam 100% normy:) I znowu coś miłego za oknem , pada śnieg. Ale jest nadzieja. Słyszałam, że od środy będzie cieplej. Miłego popołudnia.

A ja strasznie cieplutko was pozdrawiam - strzał w dziesiątkę :D:D:D:D:D

Po obiedzie - pól godziny dla ....... A ja do Was. Zupkę ogórkową zaliczyłam i do tego naleśniki na spółkę z Bablem :D Podobnie jak Globusik - na dzisiaj dosyć !!! Wszak nie samą pracą człek żyje :D Jutro mam zamiar pojechać do Gdyni - czas wnusię zobaczyć. Miałyśmy tak uzgodnione z córką i zięciem. Jednak uzależnione jest wszystko od pogody - a ta zmienia się jak w kalejdoskopie. Zobaczymy co los przyniesie. Globus - ten kotek zapewne serenadę śpiewa dla jakiejś kotki :D Dlatego tez , aby go lepiej było słychać na sztachety sobie wlazł :D :D Piszę o tym, bo strasznie u mnie kocury pyski drą - szczególnie wieczorkiem. OK. Spadam..... do potem....

Po obiedzie - pól godziny dla ....... A ja do Was. Zupkę ogórkową zaliczyłam i do tego naleśniki na spółkę z Bablem :D Podobnie jak Globusik - na dzisiaj dosyć !!! Wszak nie samą pracą człek żyje :D Jutro mam zamiar pojechać do Gdyni - czas wnusię zobaczyć. Miałyśmy tak uzgodnione z córką i zięciem. Jednak uzależnione jest wszystko od pogody - a ta zmienia się jak w kalejdoskopie. Zobaczymy co los przyniesie. Globus - ten kotek zapewne serenadę śpiewa dla jakiejś kotki :D Dlatego tez , aby go lepiej było słychać na sztachety sobie wlazł :D :D Piszę o tym, bo strasznie u mnie kocury pyski drą - szczególnie wieczorkiem. OK. Spadam..... do potem....

Gość globus
Dzień dobry Czeka mnie wyjście po zakupy. Jednak najpierw muszę nabrać wigoru. Mróz nie zachęca mnie do spaceru. Po śniadaniu i kawie może coś się zmieni. Miłego dnia 🌻

Gość globus
Pozdrawiam i witam! LONIU pogoda zimowo-wiosenna jesteś pewnie w drodze do Gdyni. Będziesz szczebiotać do wnusi:) życzę Ci przyjemności i radości. Pozostałym koleżankom buziaki i uśmiechy. STRZAŁ w DZIESIĄTKĘ to TY tak się zakonspirowałaś:):):) pozdrawiam. Z małymi zakupami wróciłam do domu trochę zmarznięta. Na chwilę położyłam się pod kocyk, chwilka przerodziła się w 2 godziny. Bardzo dobrze mi się spało💤.

Gość globus

Gość globus
Gdy rano wstaję uśmiech Ci daję:> bo cóż warte jest życie bez marzeń uśmiechu nadziei? to wszystko co mam wiec Tobie też dam byś mogła się z innymi podzielić nie ważne jest jak ,, nie ważne jest gdzie lecz rozdaj uśmiech każdemu kto spotka Cię by łatwiej było nam żyć:) :) :) MIŁEGO DNIA

Serdecznie i z uśmiechem :):):) witam . U nas 0 stopni ,jest pochmurnie, ale podobno ma byc +8 ,zobaczymy:):) Miło by było. A teraz narazie ,bo musze do miasta,wiec pieknie żegnam i do potem 🌼:):):)

Witajcie kumpele :) Troszkę mi przeszedł nerw, ale tylko troszkę :O Wczoraj miałam pojechać do wnusi. Wyszykowałam się no i w drogę. I co????? Maszyna nie odpaliła. Ponownie do spowiedzi będę musiała iść, bo tyle ka-maci co wczoraj posłałam w eter dawno mi się nie zdarzyło !!!!! Niech to szlak ! Cały dzień miałam do doopy. Z nerwów łepetyna tak mnie rozbolała, że trzy panadole na raz pochłonęłam. A potem byłam otępiała. Jakby tego było wszystkiego było za mało - to pod samochodem zobaczyłam plamę z oleju !!!! W tym momencie to już całkiem wysiadłam 😭 Reszty pisać już nie będę - bo same wiecie co się czuje. W tej chwili wali u mnie śnieg bez opamiętania !!! Temperatura O stopni. Nie pcham się do "doła" -ale optymizmu w tym wszystkim tysz nie widzę. Bez autka jestem tutaj uziemiona na amen - a mechaniory ostatnią koszulę ze mnie zedrą. Zapowiadają się zatem u mnie super święta - w mordę jeża !!! No i tym optymistycznym akcentem - zakończę ten wpis. Znowu głowa zaczyna mnie boleć! A może ją uciąć i wymienić :) Do potem...

No Loniu. faktycznie tylko Ci współczuje,nic tylko rzucac nasza kwiecistą mową,- ja też ostatni zauważyłam że jak się dobrze wkurzę to jakoś samo wylatuje,więc nie jesteś odosobniona.:) Ale co dziwne, w zasadzie nigdy tego nie robiłam:):) A głowy nie wymieniaj- bo co swoja to swoja:) Lubarko już nam się wszystkim marzą takie kwiatki na ogródku :) Ja dziś miałam troche zabiegany dzień - najpierw wyjazd do miasta,pozałatwiac sprawy,potem spacer z babcią,spacer z pieskiem ,nastepnie obiad dla babci ,obiad dla wnuka, - a teraz chwila dla siebie. Troche jestem styrana. Jutro wybieram się z wizytą do najmłodszej córki za granice, co prawda bliska za granica - 25 km- ale zawsze zagranica - tylko na noc, bo rano powrót. A teraz troszke poleniuchuje,bo ogodz.19 ide na chwile do babci a potem znowu ciszaaaaaaaaaaaaa i spokój MM w pracy:):) Więc narazie miłe Panie i do chyba pojutrza chyba że znajdę czsu chwilkę i powiem wam dzień dobry🌼🌼:):):):)

Gość globus
Wiem co znaczy kiedy plany biorą w łeb. LONIU są to złośliwości rzeczy,które nam mają służyć. Wtedy najbardziej nas wkurza . Nic gorszego jak wyłom w budżecie domowym.Przecież nikt nie planuje żadnych awarii. Trudno opanować nerwy i dobierać słów. Poradzisz sobie na pewno. Jednak jest to kłopot, tym bardziej dla kobiety. Bardzo wiem jaka musisz być samodzielna. Najważniejsze w tym wszystkim jest zdrowie Loniu❤️. Życzę Ci powodzenia w załatwianiu👄 DALIDA taki wyjazd to przyjemność. Szerokiej drogi i wracaj szczęśliwie❤️ Pogoda u mnie co najmniej dziwna.Rano -3 st. teraz plus osiem i pada śnieg. Oczywiście zaraz się topi. Po pracach domowych postanowiłam dać sobie luz. Pozdrawiam.

Gość globus
Edyta Geppert - Cień księżyca W kawiarni zwanej "seria klęsk" Gdzie się podaje łzy na słodko Siedzimy razem god...

Gość globus
Przepraszam , błąd!!!!