Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafrasowana niunia

od kiedy zaczyna się człowiek

Polecane posty

Gość rotfl 330
v33, daj sobie dziecko spokój, i nie ośmieszaj się, matka moich dzieci zmarła jak byli mali, tylko oni mogą powiedzieć jak smutne i żałosne jest życie bez mamy, okrutna jesteś i głupia

cabernetbb Wiec jej zycie musi byc naprawde do niczego. Wspolczuje Mam piekne życie :) i chyba dlatego nie boję się go poswiecic :)

Gość cabernetbb
Nie wiem czy to dziecko byloby tak szczesliwe wiedzac, ze zabilo wlasna matke.

rolf moja matka tez zmarła jak miała 19 lat zostawiając mnie z 14 letnim bratem :) ja sama mam dzieci :) i wiem ile poswieciłabym dla nich...swoje życie napewno ;)

v33- chyba trollem jestes jak tak piszesz :P co cie obchodzi jakies wyimaginowane potršcenie przez samochód? :P to lepiej z domu nie wychodŸ bo ci ló ze skrzydła samolotu spadnie na glowe i zabije :D

_Kwiatek v33- chyba trollem jestes jak tak piszesz co cie obchodzi jakies wyimaginowane potršcenie przez samochód? to lepiej z domu nie wychod� bo ci ló ze skrzydła samolotu spadnie na glowe i zabije co mlodzieży brak argumentów? :D:D masz dzieci?

Gość realistka_
v33 - "...no to niech taka kobieta nie uprawia seksu, skoro nie na rękę jej dziecko ..". Wybacz, ale wiekszej glupoty juz dawno nie czytalam:)

"co mlodzie¿y brak argumentów? masz dzieci?" nie młodzieży tylko 32 lata mam. dzieci nie mam wiec sie nie wypowiadam co bym poswiecil dla nich ale nie sadze ze swoje zycie bym posiwecil - za bardzo je sobie cenię ;)

tak?:D:D dla mnie głupotą jest spłodzic dziecko i udawac ze to zlepek :O

kwiatek wiec nie staraj sie o dzieci ;) tylko przyswiadczysz sie społeczenstwu :D:D

cabernetbb nie oceniaj czyje życie musi byc na prawde do niczego, ani nie waz sie oceniac czyje życie jest wazniejsze. To, że dla ciebie ty jestes najważniejsza, nie znaczy, że inni muszą mieć podobnie nie zdrowe poglądy. Można tak kochać, że oddałoby się życie za druga osobę, ty tego nie doświadczyłaś widocznie, więc co sie wypowiadasz. I nie mówie tylko o poświęceniu matki dla swojego dziecka, które nosi pod sercem, ale mówie tez o ojcu który kosztem swojego zdrowia pracuje by zapłacic na operacje chorego dziecka, o człowieku który oddaje nerkę dla kogoś bliskiego itp. Człowiek ma w swojej naturze pomoc kiedy cos się dzieje, wzajemna pomoc. Kurde weźcie sie ogarnijcie i zacznijcie być odpowiedzialni, co to znaczy pieprzyć się z kim popadnie i uważać, że nie ma z tego konsekwencji? Mówie o świadomym seksie a nie o gwałtach naturalnie.

:D a niedawno kwiatek zachwycałes sie mną ;)🖐️ jak ty szybko zmieniasz zdanie ;)

Gość rotfl 330
jeśli poświęciłabyś życie dla dla dziecka i umarła skazując je na brak tego co się nazywa miłością przytuleniem, to jesteś złą kobietą i nie powinnaś mieć dzieci. Nie widziałaś zapewne tego co się nazywa chorobą sierocą, bo ja widziałem, i dziękuję Bogu, że sam zdołałem wychować swoje dzieci, i uchronić je od domu dziecka, narkotyków,

"kwiatek wiec nie staraj sie o dzieci tylko przyswiadczysz sie społeczenstwu " ja sie w inny sposob przysiwdczam spoleczenstwu... koordynujac dzialania firmy ktora daje prace kilkuset osobom miedzy Polska a NIemcami. i co, łyso ci? :P beze mnie bys pracy nie miala a twoje dzieci by nie mialy co jesc idiotko

i na pewno sie toba nie zachwycalem, nie pochlebiaj sobie. a teraz to mi podpadłaś 😠

rotfl czytaj co piszę sama niemal jako dziecko zostałam osierocona ;) i jakoś traumy nie mam :D:D a człowieka z torów kiedy nadjeżdzaly dwa pociągi w zimę sciągałam nie mysląc o konsekwencji :) No cóż nie każdy ma siłę w genach ;)

Kwiatek nie schlebiam sobie :D Z łodzi jestes?

Gość cabernetbb
Takie masz o mnie zdanie to bardzo dobrze. Nigdy nie kochalam i kochac nie bede bo to dla naiwniakow. Zycie mamy tylko jedno, powinnismy je przezyc przede wszsytkim dla siebie. Jezeli chodzi o sex to bede go uprawiac bo jest to jedna z przyjemnosci. A o swoim ukladzie rozrodczym pozwole sobie decydowac sama. O tym czy chce miec brzuch na polmetra przed siebie tez. Myslisz, ze powinnam sie pytac o pozwolenie. hehe Ciekawe kogo.

"rotfl czytaj co piszę sama niemal jako dziecko zostałam osierocona " 19 lat to dziecko byłaś? :D przeciez dorosła dziewczyną byłaś :D :P

cabernetbb Takie masz o mnie zdanie to bardzo dobrze. Nigdy nie kochalam i kochac nie bede bo to dla naiwniakow. Zycie mamy tylko jedno, powinnismy je przezyc przede wszsytkim dla siebie. Jezeli chodzi o sex to bede go uprawiac bo jest to jedna z przyjemnosci. A o swoim ukladzie rozrodczym pozwole sobie decydowac sama. O tym czy chce miec brzuch na polmetra przed siebie tez. Myslisz, ze powinnam sie pytac o pozwolenie. hehe Ciekawe kogo. :D:D to moze odrzuc antykoncepcje i skrob sie co chwila ;)

_Kwiatek "rotfl czytaj co piszę sama niemal jako dziecko zostałam osierocona " 19 lat to dziecko byłaś? przeciez dorosła dziewczyną byłaś Kwiatek tak zostałam mamą zastepczą dla 14 latka :) Nie osmieszają sie bo masz argumenty godne piaskownicy :D:D

Gość cabernetbb
v33 a pytalas sie go czy chce byc sciagniety z tych torow? Widzisz ciagle sie wpieprzasz w czyjes zycie i decyzje. Gdybym postanowila ze soba skonczyc a taka durna chcia mi w tym przeszkodzic, odlozylabym to na pozniej, a z toba odbyla ciekawa dyskusje.

tate dzieci to ja mam :) naszczescie mój facet poswieciłby życie dla tych których kocha ;) wiesz pytam w w samej Łodzi to takie towarzystwo pro PRLowskie siedzi :classic_cool:

\"Kwiatek tak zostałam mamą zastepczą dla 14 latka \" no i dobrze. to cie zahartowalo na pewno :) jak sobie poradzilas to gratuluje ;)

cabernetbb v33 a pytalas sie go czy chce byc sciagniety z tych torow? Widzisz ciagle sie wpieprzasz w czyjes zycie i decyzje. Gdybym postanowila ze soba skonczyc a taka durna chcia mi w tym przeszkodzic, odlozylabym to na pozniej, a z toba odbyla ciekawa dyskusje. nie chciał :D:D ale potem dziekował :D:D

no dobra moze byscie juz nie śmieciły na topie bo od tematu wszystko odbiegło i personalne pyskówki sie zacynaja...

Gość cabernetbb
Powiem tyle idzie sie obrzygac od tych ciaglych gadek o dzieciach. Ludzie znajdzie sens zycia inny niz prokreacja. Zrozumcie, ze nie kazdy kocha brzdace i rzuca sie w ogien w ich obronie. Zmeczylo mnie to bo mam braki jezykowe, a kiedys bylam w dyskusjach nie do zdarcia